- Konu Sahibi Nocommentt
-
Canım hiç korkmana gerek yok benim kist tedavimde daha bu ay bitti ve benimde 5cmlik bi kistim vardı doktor bey bana yasmin ve primolut diye bi hap verdi ve hemen 1ayda kist kayboldu benimkide basit kistti ama doktor bu kistle hamile kalamazdın dedi nitekim 2aydır korunmama rağmen bebek olmadı birde ara kanamam olunca hemen doktora gittim ve işte kist olduğu ortaya cıktı çok şükür kurtuldum bu ay hiç korkma geçer hemen..
benim de kistlerim vardı ve doğum kontrol hapıyla geçti.tekrarlamasından hep korkuyorum ancak geçen gün gittiğimde tekrarlamadığını söyledi doktorum. bir de kistlerinden kurtulmak için bir kaç ayda bir soğan suyu içmeni öneririm. rahim içini temizliyormuş. ben iki üç kere içtim.
canım ben soğandan nefret ederim ama tarif ettiğim gibi kullanınca çok da sıkıntı olmuyo. bir adet orta büyüklükte soğanı yaklaşık 15 dk 1 büyük su bardağı su ile kaynat. soğumasını bekle. içine bir kaç damla limon sık. gözlerini ve burnunu kapat...hiç nefes almadan bitir. son yudumda nefes alınca iğrenç bi tat geliyor ama kısa sürede geçiyor. özellikle adetinden bir kaç gün önce yap. deli gibi kanama yapıyor her şeyi söküp atıyor. çok sık yapmayın ama..yılda bir kaç kez yeterli.
hadi ya kistlerinmi patlıyodu nerden anlıyodn peki çokmu ağrın oluyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?