Gebeliğe Hazırlık Kist ve gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cooly

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2020
88
39
38
Kızlar aranızda ultrason görüntüsünden anlayan varmı acaba 9 günde 8 9 cm büyüklüğünde oluşan kist var gebe kalmama engel olurmu acaba

Kızlar aranızda ultrason görüntüsünden anlayan varmı acaba 9 günde 8 9 cm büyüklüğünde oluşan kist var gebe kalmama engel olurmu acabaEki Görüntüle 2720887
Benimde sol yumurtalıkta 9cm civarı vardı canım gebe kalmaya engel dedi doktor sağ yumurtalıktanda tutabilir ama düşük bı olasılık demişti 1 ay sonra yine gittigimde kist küçülmeye başlamıştı şimdi bitti yok ve gebe kalabilirsin dedi

Kızlar aranızda ultrason görüntüsünden anlayan varmı acaba 9 günde 8 9 cm büyüklüğünde oluşan kist var gebe kalmama engel olurmu acabaEki Görüntüle 2720887
Kist hamile kalmaya engel benimde kürtaj sonrası sağ yumurtalığımda 5 cm oluşmuş ilaç verdi adet 2 günü gel küçülmüş mü bakalım dedi hamile kalmazsın diye söyledi başka doktora gittim o da kalabilirsin kistle de kalan oluyor dedi buya çok iyi değerlendirdim adetime 5 gün var comfort gebelik testini aldım biraz önce yaptım tek çizgi yani negatif galiba kist ile hamile kalmak zor en güzeli tedavi olmak

Kistin çeşidine göre değişiyor basit kistse genelde adetle atılıyor

Benim sağ yumurtaligimda kist var tüp bebek tedavisine başliycaktim kistten dolayı Aralık ayina kaldı tedavim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…