Kist ve akıntı

gzmtss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2018
11
6
35
22 hazirandaki kürtajımdan sonra dinmeyen ağrılarım sebebiyle 11 temmuzda kist ameliyatı oldum. laparoskopi ile yapılan ameliyat sonrası eve geldiğimden 1 2 gün sonra az kokulu akıntı başladı ve hala devam ediyor. doktora gittim spekulumla bakacağım dedi. düşük tehlikesi ile başlayan sıkıntılı süreçte çok fazla muayeneye maruz kaldım artık aletleri görünce ağlamaya başlıyorum. ve bu yüzden reddettim. ama aklımda takıldı acaba kötü bişey mi ki. bitmez mi zarar mı verir... başına gelen var mı...???

Oncelikle cok gecmis olsun,kimse bilemez kötü bir şey mi iyi bir şey mi.
Kendinizi toparlayın ve hemen doktora gidin sağlığınızı ihmal etmeyin.

Haklısınız yıpranmışsınız ama muayene olmanız lazım. Doktora belirterek nazik davranmasını rica edin bence.
Mantar oluşmuş olabilir ona bakacaktır muhtemelen.

Ben de normal yolla ölü Doğum yaptım. Doktor smear yapalım dedi ama yaptırmadım sıkılmıştım artık o çataldan. 6 ay geçti yaptırdım yoğun enfeksiyon çıktı. İlaç fitil kullanıyorum. Hpv testi ve tekrar smear istediler birkaç hafta içinde. İnşallah kötü bir şey yoktur. Kokulu akıntım vardı. İlaçlar işe yarar umarım.

Kendimi bildim bileli akintim var bazende kokulu oluyor minik kistlerimde hic birakmaz beni ama her ay adetle beraber gidiyor bi doktora gorun yinede

teşekkür ederim öncelikle. gerçekten çok fazla muayeneye maruz kalmak beni perişan etti. bir de muayeneyi kabul etmiyorum diye azar yedim. keşke elimde olsa da dişimi az daha sıkabilseydim ama doktorlar her zaman anlamıyor malesef. 1 haftaya daha geçmezse bakalım bi çaresini bulmaya çalışıcam. inşallah gerek kalmadan biter...

X