kist var bebeğim olmuyor laparoskopi olmalıymışım.

azee13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
783
658
123
39
arkadaşlar merhaba. 8 aydır korunmuyoruz. uzun bir süre gibi görünmüyor ,bugün doktora gittim. ve doktor bana acilen laparoskopi yapmalıyız bu şekilde bebeğin olmaz diyor. kistim yıllardır var ve bir türlü geçmiyor. sol tarafta bir tane 5 cm büyüklüğünde. sağ tarafta yumurtan var ama ilerde bu kist hepsini yok edecek diyor.
daha önce gittiğim doktorlar ameliyata gerek yok sana engel değil dedi ama bu daha farklı konuştu. laparoskopi sırasında yumurta rezervinin zarar görme durumu nedir? böyle bir durumla karşılaşan var mı? moralim çoook bozuk

Arkadasim kistinin turu ne? Bndede cikolata war iki tane. Suan tup bebek tedawisi goruyorum. Ilk etapta bnmm dr um laporaskopiyi tawsiye etmedi we tup deneyelim dedi. Rezerwin azalmasina sebep oluyomys.bn ameliyt olmadim. Tup bebek icin transferi bekliyrm. Bnce hmn ameliyt olma arkadasim.

doktorlar türünü söylemiyor arkadaşım. çikolata kisti değil. bir tane var. her türlü tahlilim yapıldı ve doktorlar hamile kalmama engel olmadığını söyledi. basit bir kist olduğunu söylediler. ben de seninle aynı fikirdeyim ve bu yüzden laparoskopi diyen doktora defalarca sordum. yumuırtalıklara zara verecek mi diye. hayır dedi. yumrutalıklara dokunmayacam dedi. perşembe farklı bir doktora daha gideceğim.
inşallah tüp bebekten olumlu sonuç alırsın. onun öncesinde aşılama falan denedin mi yoksa direk tüp bebek mi dediler. şansın bol olsun :)

Direk tup arkadasim. Basit kistler dogum kontrol ilaclaryla geciyr ya bnce sen iyi bi hekime git arkadadim

tamam ayşem teşekkürler. yarın başka bir doktora gideceğim. bulunduğum yerde en iyi dedikleri doktorların hepsine gittim. artık başka şehirlere bakacağım sağolasın. umarım senden de güzel haberler alırız

Ins ins :) hepimiz tez wakitte kawusalim bebelerimize ins. Ama ck enteresan senin dr da ya basit bi kist icin illkkez duydum laporaskopiyi. Cikolata kistinde bile 1. Tup titmazsa yapiyolar onu. Gerckten iyi arastr . Gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…