Gebeliğe Hazırlık Kist tedavisi icin yasmin kullanip sonuc alan var mi kizlar .

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Neclaaa12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2019
247
184
33
30
S.a Kizlar 2 ay once doktora gittm.3 cm kistim oldgnu soyledi yasmin verdi 10l hafta sonrq gittgmde 16 mm dusmustu regli olunca gel dedi lekelnme seklinde regli oldum 2.gun gittim kist 24 mm olmus .Dr tekrar yasmin verdi sogan kurune basldjm bende yine regli oldum ama leke leke geliyor cok cok az adet denmez .Neden olur basina gelen var mi gecen ay 10 gun surdu .Dr gidicem iyice sokulsun diye bekliyorm Esimde sorun vardi cok ugrastk cok sukur iyi simdi .Yardimci olursanz cok sevinirm.

Benim de var kistim, hem de yumurtalık boynuzunda. Çikolata mı dermoid mi mrla bile karar verilemedi. Yasmin hiçbir işe yaramadı bekarken eritmedi kisti, evlendiğimde doğum kontrol yöntemi olarak 1 sene kullandım, onda da bir işe yaramadı. Şimdi hamileyim. Kistim kendi kendine takılıyor 4.5 cm :) sezeryan olursam o ara ondan da kurtulabilirim. Seninkinin yerini durumunu bilmiyorum ama doktorum bana 8cm e kadar doğurttum, hiç takma demişti.

Cevap verdgnz icin tesekurler
Allah saglikli bebginizi kucaguniza almayi nasip etsin.Benim esimde ciddi anlamda sperm sorunu vardi iyilesti cok sukur hemen takibe basldm rahim filmi cekildim zaman kaybetmk istemyrm.Tabj ki nasip yarin gidicem banada yasmin ise yaramdi Yarin artk tedaviye baslicgz kismtse .Kist varsada yapacqk bisey yok .Ilac butun dengemi alt ust etti

Canım senle aynı durumdayım aşılama için doktora gittik 2.5 cm iki kistim olduğunu öğrendim bana da Yasmin verdi bir ay kullandım reglimde tekrar gittim erime olmuş ama tam geçmemiş dedi doktorum yine Yasmin kullan dedi ben de bu ay soğan kürü deniycem kist yüzünden aşılamaya baslayamadik iki aydır haber verirsen sevinirim inşallah geçmiştir kistin

Bir de kanamayı azalttığı yazıyor Yasminin çok ilginçtir ki benim de kullandığım ay reglimde azalma oldu ve hiç sanci çekmedim normalde ölüyorum ağrıdan tek pozitif yani bu herhalde

Üniversite hayatım kist oluşumları ve tedavi için doğum kontrol hapları kullanarak geçti. 6 cm ler falan. Ama çok çabuk küçülüp regl döneminde atılıyordu. Son birkaç yıl kistim olmamaya başladı. Ne ile ilgili bilmiyorum. Soğan kürü falan inanmıyorum ama. Hormonların işi bunlar.

Hormonlarla ilgili sknti yok canim.Buyuyu catlmayan yumurta dedi dr .Ama kesin de konusmuyiot.

Bir de kanamayı azalttığı yazıyor Yasminin çok ilginçtir ki benim de kullandığım ay reglimde azalma oldu ve hiç sanci çekmedim normalde ölüyorum ağrıdan tek pozitif yani bu herhalde
Canim bendede ise yaramadi yarin kismtse gidicem bakalim nolmus.Aslnda burada kist varken yumurta tkbi yaptiranlarida okudum Dr tmm gecmemis baslayalm tedaviye dedi dedim soru n olucaksa baslamyalm aslnda dogru olan bu dedi verdi yasmini 10 gun adet oldum ben gecen ay 6.gunde sokuldu.simdi 4.gun cok cok az geliyor .Esim yeni iyilesti kayvetck zaman yok degerlr her an duseilir diye cok korkyrm 1 buck senedir ugrasyrm 1 yildir esimin iyilesmeisbi bekldik .Zaman ne gosterir bilmem cok zamn bekleyen insanlar var bu surec cok zor .Artk insanlarin kinaye konusmlarndan yoruldm.Allah hepimizn yardimcisi olsun

Amin canım inşallah çok iyi anlıyorum seni hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz bizimde iki sene oldu şimdiden can sıkıyor insanlar ya bana da doktorum şimdi ilaclara başlarsak kistler daha çok büyür dedi bu da engel olur dedi bende senin gibi tamamen geçsin öyle başlayalım dedim tabi aşılama için konuştuk yumurta takibinde nasıl olur bilmiyorum benim de eşimde sıkıntı vardı biz de duzelttik ama şimdi de kist çıktı başımıza hayırlı zaman değil diye düşünüyorum napalim nasip. Ben de eşimin değerleri yeni düzeldi tedavime kadar aynen devam edicem eşim için değerler düşmesin diye siz de ne kullandiysaniz aynen devam edin inşallah hayırlı haberler alırsın canım Yasmin kullandığım ilk ay günüm aksamadi sadece reglim az gibi geldi bana ve aynı sürdü öyle 10 gün fln değil soğan küründen dolayı olmasın lekelenmelerin

Ve şunu da söyleyeyim benim iki kistim de klomen benzeri bı ilaç kullandığım zamanlarda olustu öncesinde yoktu çünkü çatlatma iğnesi verilmedi bana kendiliğinden çatlıyor diye sen mutlaka çatlatma iğnesi kullanmayı ihmal etme benim doktorumun hatası yüzünden bugün çektiklerim inşallah tedavin hayırla sonuçlanır

Doğum kontrol hakları ise yaramıyor canım sogan kuru dene ardından aslanpençesi kuru yap ben sogan kurunun faydasini gordum kistin basit kistse endlselenme hic benim 7 cm kadar cikti kendi kendine patladi gitti çikolata kıstım vardı gerçi hala var 5 cm kadar çıktı sogan kürüyle 2 cm kadar küçüldü tekrar 4 cm çıktı yeri de önemli kıstım şimdi hamileyim cok şükür dr ameliyat diyordu hamile kalınca gerek yok dedi sıkma canını

Gecen ay sogan kuru kullanmadim ki canim.Yanliz ikimizin hikayeside ayni .Benim esimin sperm degerlri gecen sene temmuzda cok kotuydu .toplm sperm saysiis 3 milyondu ileri harkt 10 ameluyat oldu kurler ilaclwr derken 270 milyonu gorduk 9.aydq cok sukur ileri hareket faln 70 tbi yavas yavas yukseldi.ben inanmdim 1 hafta sonra tekrarldi 114 milyon sqyi ileri harekt 60 larda cikti en son mayista test verdi .Ramazandi bayrqmdi derken temmuzda tedavuye basldm cok korkuyorm degerlr duser diye tekrar testte veremedi.Allah heoimizin yardimcisi olsun.

Ya bide o var klomen kist yapiyor .Isticem canim igne bide onlarin kistyle ugrasmylm

Masallah ne guzel hamilesiniz .Kistler hwmile kalmaya engel degil diyolar .Fakat ilac kullnincq onlqrda buyurmus .Aslnda nasip ne kqdqr cok konussakta hersey nasip.Siz dogal yolla hamile kaldnz o zmn

Canım eşin için kullandığınız birşeyler varsa onlara devam edin umuyorum ki düşme olmayacaktır hem ameliyatta olmuş düşeceğini sanmıyorum 3 -5 oynuyor her zaman beslenmesine dikkat etsin tedavi sürecinde inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evladın olur ve isteyen herkesin benim de inşallah

Amin canim amin .Valla birqkmadik kurleri .Oda test vericek firsat bulunca insallah

Doktora gittin mi acaba canım merak ettim ?
Maalesf gidemedim canim cuma gidecektim dr hastanlmis pazt gidecktim hastaneye yatmis bugun gidecektim 1.3 arasi gel dedi isden firsat bulup gidemedim .Cok uzgunum bu ayda gecti artkk hayirlisi diyorum .Nasip iste

Maalesf gidemedim canim cuma gidecektim dr hastanlmis pazt gidecktim hastaneye yatmis bugun gidecektim 1.3 arasi gel dedi isden firsat bulup gidemedim .Cok uzgunum bu ayda gecti artkk hayirlisi diyorum .Nasip iste
Hayırlısı canım tabi ki üzülme yeni ay yeni umut inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…