kist tedavisi görenler...

Mucize_GE_

bebişimizi bekliyoruzzz
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
1.002
23
158
Kastamonu
mrb bende yumurtalık kisti warmış kaç cm hatırlamıyorum o şokla sinir oldumda neyse tedawi için progestan we fitil werdi sonra adet oldum ama çok ağrım war ve yoğun bi şeklde adet oluyorummm normal mi sizce? kist falanmı yokoluo acaba bilgisi olan warmı

canım benimde adet dönemim ağrım oluyo çok çok fazla hatta yataktan kalkamam fazla gelmesi de normal atıyodur benim bi kaç aydır az geliyodu şu an kıvarnıyorum adet olmadığm halde bacağıma vuruyo ağrısı doktora gidicem sanırsam bugün dışarıdan hissediliyo kistim fıtık gibi. doktorum doğum kontrol hapı vermişti ama ben yaşım genç olduğu için ve adet düzenimi bozduğu için içmiyodum telaşlanma ağrının çok olması kistinden dolayı

canım merhaba bendede var..2 cm buyuklugunde..doğum kontrol hapı verdi..bugün bitti..adet olunca bakacak doktor varmı yokmu diye..sıkma canını..adetliyken insan strese giriyor..

canım merhaba bendede var..2 cm buyuklugunde..doğum kontrol hapı verdi..bugün bitti..adet olunca bakacak doktor varmı yokmu diye..sıkma canını..adetliyken insan strese giriyor..

canım seninki küçükmüş zaten merak etme mink mink her bayanda olurmuş benmki 6.5 cme 4.5 cm :)) bn sıkı takiptym dün hastaneye yatrcklardı sınav dönemmdeym dye istemedm :)) sürekli ayaklarımı uzatmak zorunda kalıyorum bacağımı uyuştryo diye hiç bi şeklde ağrı kesici içemiyorum :))

ay bacak ondanmı uyusuyor..ben geeceleri nerdeyse tavana dikip yatacam:))) ben ikinci bebek için gittim kistin var dedi önce onu tedavi edelim dedi dr.yoksa ben bilmiyordum bende olduğunu:)) geçmiş olsun canım bu arada

ay bacak ondanmı uyusuyor..ben geeceleri nerdeyse tavana dikip yatacam:))) ben ikinci bebek için gittim kistin var dedi önce onu tedavi edelim dedi dr.yoksa ben bilmiyordum bende olduğunu:)) geçmiş olsun canım bu arada

saol canım sana da geçmiş olsun bacağa etkisi oluyo hele ben ölüp ölüp diriliyoum dün apar topar acile gittik emin olamayıp ağrım da vardı elimize geliyodu yattığımda filan şişkin duruyodu sol tarafım doktorlardan biri ultrasnla baktı kist ama dedi odaya gönderdi hocasını çağırdı o ultrasna almadn muayne ediyodu fıtık bu hatta alınması lazım aşağı inmiyo dedi daha önceden de teşhs koyamamşlardı söyledm yok yok fıtık bu dedi ultrsna aldlr tkrr 20 dk baktı 2 doktor gene emin olamadlr snra başka doktrlar baktı röntgn ble çektler :) benim kistim yumurtalğmdan çıkmş artk bağlymş ama içinde değilms ilacını düzgn al doktra dzgn gt canım ben önemsememştm şmdi görsen ayağım buz gibi o derece zorluyo büydüğü için :)

ufff canım ya geçmiş olsun..bu kadar büyük tehlikelere sebep olabiliyormu((doktorlar bile başa cıkamamıslar senin kistle...walla benimde çok uyuşma oluyor..uyuyamıyorum...işte benim ikinci bebek istemi ...hamile kalamayınca doktora gittik kistin var dedi öyle fark ettik..

Ben 4 yıl önce ameliyat oldum,kistim 17 cm.di...Doktor 5 aylık bebek büyüklüğünde olduğunu söyledi,tüm bunlara rağmen bana hiçbir rahatsızlık vermiyordu,demek ki insanın bünyesine ve belki de kistin çeşidine göre değişiyor.Zaten ilaç tedavisi yanıt vermezse,laporoskopiyle alıyorlar.

Canim nasil aliyolar bende obu merak ediyodum .)

ben şuan doğumkontrol hapı içiyorum bakalım bitince gidicem noldu büyüdümü küçüldümü görcess bende bebek istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…