Kist sorunu?

İstanbul halkalida arastirma bir hastaneydi ismini unuttum canm hastaneyi çok met ettiler ama birkaç dengesiz doktor için kotuleyemem ben ilk defa gittim birde sigortam yok 150 TL masraf yaptım 2 tane açıklama yapmadan kağıt parcasini elime tutusturdular

Yaaa korkutma beni canm bayan çok basit demişti hem 1 ay da bukadar kist çıkması normal mi

Benim doktorumun dedigini aktarayim; yumurtalik kistleri ici su dolu keselerdir, korkulacak bir sey yoktur ama buyurlerse ve adetle atilmazlarsa ki bu bazen olur alinmasi gerekebilir dedi. Ureme cagindaki her kadinda olurmus ama fark edilmeyebilirlermis. Genellikle muayenede fark edilirmis. Misal benim adet gecikmek kilom tuylenmem agrim hic birisi yok ama kistim var tevafuk fark edildi. Baska doktora gidin ve iciniz rahat etsin bence.
Bi de ben farkli doktora devlet hastanesinde gitmistim 2 ay once o zaman hic yuzume bakmadi ilgilenmedi doktor, simdiki gittigim ise bunu fark etmemeleri imkansiz dedi, Allah bilir ne zamandir var dedi.

Alinti yapmadan cevapladim canim unuttum

Geçmiş olsun cnm.Alttan muayene daha detaylı sonuç verebiliyo. Karin usg ile bakilmissa daha önce derinler gözden kaçmış olabilir.yada bir anda oluşup geçen kist türleri varmış o da olabilir ..başka doktora elindeki sonuçlarla git tekrara muayene ol.bakalim ne diyecek böyle olmaz bekleme git ve sen de rahatla.

Bende daha önce adet duzenszligimden gittim hep ultrasonla kan tahlili ile baktırdim ilk defa alttan muayene oldum doktor açıklama yapmadı sordugumda önemsiz birşey dedi birinde basit kist yazıyor sol över de 7 cm. 1 ayda önemli bir kist çıkması bana normal gelmiyor çok önemli olsa doktor da söylerdi heralde ondan mı başından saldik

Çok met edilen bir hastaneyse mutlaka baş hekime şikayet edin ya . İlgilenir baş hekim mutlaka

Merhaba ayni durumda oldugumuz icin soruyorum, oncelikle gecmis olsun size de. Bana yasadiginiz sureci anlatabilir misiniz? Su an dogum kontrol hapiyla gitmesini bekleyecez bir ay. Kistim 7.6 cm ama agrim falan yok.

7cm ise hicte kucuk degil. 3 cm olani adetle atabilirsin ama 7 cm zor. Bunun icin bile ilac vermesi gerek. Ayni sehirde olsak 100 tl gittigim doktor ve adam ayda bir kez para aliyor her gittiginde almiyor bile. Benimde sigortam yok o yuzden soyledim fiyat konusunu. Vakit kaybetmeden baska doktora gidin bence.

Merhaba ayni durumda oldugumuz icin soruyorum, oncelikle gecmis olsun size de. Bana yasadiginiz sureci anlatabilir misiniz? Su an dogum kontrol hapiyla gitmesini bekleyecez bir ay. Kistim 7.6 cm ama agrim falan yok.
Ben adet donemimden beri düzensizligim var adet sancimda olmuyor bu sürece kadarda hiç alttan muayene olmadım kan testi ultrason baktirdim hiç bir şekilde kist çıkmadi. 2 gün önce alttan muayene oldum sağ over 3 cm basit kist yaziyordu sağ overi sordugumdw çok önemsiz dedi sol över 7cm yazıyor bunu da sormadim. 1 ay da kist cimmasi normal mi sizce?

EvluBayan000 ben sana cvp yazdim canim bu soruyu ZehreNur hanima sordum ayni durumdayiz diye. Sen dedigim gibi emin olmak icin baska doktora git.

Kistin patldığını nasıl anladın ?

Ben de adetim bitmedi ve sancim çok fazla diye gitmiştim doktora kist var almamız lazım dedi,yarın tekrar gideceğim hatta bugün pek bişey anlayamadım,ne kadar büyümüş sormadım da hiç,daha önce hiç bilmiyordum kist olduğunu da
Benim doktorum da hemen almamız lazım çok büyümüş dedi başka bir şey demedi,hepsi ilgisiz herhalde bunların

NE kadar büyük ki hemen almamız lazım diyorlar

NE kadar büyük ki hemen almamız lazım diyorlar
İşte ben onu hiç sormadım zaten ameliyat duyunca korktum apar topar çıktım, kızımı acile götürmüştüm ateşli, o ara boş bir kadın dogumcu varmış o baktı ama kist için ilaç kullanımı gerekmezmi falan sormadan çıktım

İYİ bir doktor bul tekrar git ilaç ile eriyebilir tabiki de

türüne göre değişir. ben de dermoid kist var ilaç fayda etmiyor. büyüklüğü ne kadarmış o önemli

İYİ bir doktor bul tekrar git ilaç ile eriyebilir tabiki de
Yarın hemen ameliyatla alalım dedi ya ben de safmiyim hiç sormadım nedir nasıldır neden hemen ameliyat diye çıktım geldim sabah gidicem ameliyat zaten şu ara olamam ama durumumu bilmiyorum başka doktora sorayım teşekkür ediyorum, randevu alamam ya böyle bulduğuma gireceğim ama özele gitmek herhalde en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…