- 4 Nisan 2010
- 738
- 208
- 133
- Konu Sahibi hafize3557
-
arkadaşlar ben kasım ayında 9 haftalık bebeğimi kaybettim ve kürtaj oldum.Kürtajdan 35 gün sonra adet oldum ve doktor rahmimin tertemiz olduğunu iki ay korunmadan sonra tekrar bebek sahibi olabileceğimizi söyledi. 2 ay bitip doktora gittiğimizde 2,5 cm lik yumurtamın çatlamadığını adetten sonra gelmemi söyledi.adet sonrası gittiğmde yumurta gitmemişti ve üstelik 3 cm olmuştu. doktor ginera doğum kontrol hapı verdi kullan adetten sonra gel bakalım dedi. ben hapı kullandım pazartesi günü bitti çarşamba regli olmam gerekiyordu ama ne gelen ne giden.benim reglim hiç şaşmaz; ne olabilir hapa adetim bittikten sonra başladım ve yumurtlama döneminde ilişkimiz oldu hamile olabilirmiyim hapa rağmen, yoksa gecikme kisten midir
Bu sabah hastalandım aksamda doktoru aradım gecikmenin haptan olduğunu söyledi yani gecikme sizde de olursa şaşırmayın doktor kist gitmiştir dedi umarım öyledir hepimizin bebekleri gelsin ins hemen :)
bugün kontrole gidiyorum..çokta korkuyorum kötü birsey duymaktan inş Rabbim duyurmaz
malesef kistim gitmemiş sadece yarım santim küçülmüş bir ay daha doğum kontrol hapı kullanmamı söyledi doktor tabi çok moralim bozuldu.bakalım inş önümüzdeki ay gider. sizin kist ne durumda
Kesin birsey yok inşallah gider boyle ne kadar gidecek bilmiyorum bende hapı hic kullanmak istemiyorum ama kıstınde büyümesinden korkuyorum inşallah senin ki gider benim ki inatçı çıktı
kistin türünü söylemedi ama bi yumurta çatlamamış onun gitmesi lazım dedi kist bile demedi ama ben netten araştırınca kist olduğunu düşünüyorum :) çikolata kisti felan demedi olsaydı söylerdi heralde her ay gideceğini söylüyo çikolata kisti geçmiyo ameliyatla alınıyo galiba
her an aklımda zaten sürekli kisti düşünüyorum spora başladım belki hoplayıp zıplamayla gider diye hayırlısı hakkımızda bakalım çok zor durumlar bide ben 30 yaşındayım yaştan dolayı strese giriyorum geç kalmış gibi hissediyorum kendimi
merhaba bence seninki basit bi yumurta kistidir ama birkaç ay daha gitmezse lütfen doktorunu değiştir çünkü benim bi sürü dermoid bi tane de çikolata kistimi anlamadılar doktorlar en sonunda ameliyatla alındı..doktorların bazıları cok ilginç kistin türünü bile anlamayanları var bazılarıysa ilk muayene de türüne kadar biliyor tecrübe demek ki o yüzden güvenme..ben ne doktorlara denk geldim ,inanamazsın yumurtalıklarım kistle doluyken bana klomen tedavisi veren bile oldu anlamadan...o yüzden dikkat et..yas geçiyor ama strese girecek bi şey yok girersen daha kötü olur..allah istedikten sonra yaşa bakmıyor sen elinden geleni yap bilinçli sekilde gerisi gelir..geçmiş olsun..
kistin türünü söylemedi ama bi yumurta çatlamamış onun gitmesi lazım dedi kist bile demedi ama ben netten araştırınca kist olduğunu düşünüyorum :) çikolata kisti felan demedi olsaydı söylerdi heralde her ay gideceğini söylüyo çikolata kisti geçmiyo ameliyatla alınıyo galiba
her an aklımda zaten sürekli kisti düşünüyorum spora başladım belki hoplayıp zıplamayla gider diye hayırlısı hakkımızda bakalım çok zor durumlar bide ben 30 yaşındayım yaştan dolayı strese giriyorum geç kalmış gibi hissediyorum kendimi
ben de 28 im valla sen geçmemiş dedin ya korkuyorum ben de.benim de adetim ağrılı geçmedi.ama kistin olduğunu öğrendiğim ayda hızlı oturduğumda ve beraber olurken ağrım oluyordu.baskı şeklinde gıcık bi ağrı.hiç olmazdı.şuan hiç kalmadı bakalım yarın hapım bitiyor?sen kaç gün sonra hasta oldun.aşılama için 2. günü gidicem bakalım bana ne diyecek??
spor iyi fikir ham kafan dağılır.hem de fayda eder.inşallah canım[/
Ben hastalığımı normalde 28 gunde oluyorum 31. Gunde oldum hap Pazartesi bitti Çarşamba adet olmam gerekiyordu Cumartesi oldum. Hamilelikten sonra ilk defa gecikti haptanmis sende de olabilir tedirgin olma :) komşumuz var onunda kurtajdan sinra 6,5 cm lik kıstı hapla gitmiş o umut oldu bana benim 2,5 da gider heralde bu ay.senin icinde dua ediyorum ins gitmiştir canım daha zorları var elbet ama cok zor stresli bi durum bizimki de sonucu bildir mutlaka
ben de 28 im valla sen geçmemiş dedin ya korkuyorum ben de.benim de adetim ağrılı geçmedi.ama kistin olduğunu öğrendiğim ayda hızlı oturduğumda ve beraber olurken ağrım oluyordu.baskı şeklinde gıcık bi ağrı.hiç olmazdı.şuan hiç kalmadı bakalım yarın hapım bitiyor?sen kaç gün sonra hasta oldun.aşılama için 2. günü gidicem bakalım bana ne diyecek??
spor iyi fikir hem kafan dağılır.hem de fayda eder.inşallah canım[/
Ben hastalığımı normalde 28 gunde oluyorum 31. Gunde oldum hap Pazartesi bitti Çarşamba adet olmam gerekiyordu Cumartesi oldum. Hamilelikten sonra ilk defa gecikti haptanmis sende de olabilir tedirgin olma :) komşumuz var onunda kurtajdan sinra 6,5 cm lik kıstı hapla gitmiş o umut oldu bana benim 2,5 da gider heralde bu ay.senin icinde dua ediyorum ins gitmiştir canım daha zorları var elbet ama cok zor stresli bi durum bizimki de sonucu bildir mutlaka
doktora gittikten sonra yazarım.off hap bitti ya ohh dedimm.Allah kabul etsin canım amin Allahım hepimizin duasını kabul etsin
doktora gittikten sonra yazarım.off hap bitti ya ohh dedimm.Allah kabul etsin canım amin Allahım hepimizin duasını kabul etsin
Gelsene merak ettim kıstın gitmiş mı
malesef kistim gitmemiş sadece yarım santim küçülmüş bir ay daha doğum kontrol hapı kullanmamı söyledi doktor tabi çok moralim bozuldu.bakalım inş önümüzdeki ay gider. sizin kist ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?