Kist problemi hakkında yardım

cosmo39

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2015
3
0
6
40
Merhabalar bende pko var. Yalnız normal pko dan farklı içi berrak ve adet yumurtlama düzenine engel değil herşey normal boyutu 5 cm. Bundan 9 ay önce düşük yaşadım. Sonrasında denemenizi rağmen halen gebe kalamadım. Kendi doktorum haricinde başka doktora gittim ve arada kaldım. 3 yıldır gittiğim kendi doktorum gebeliğe engel değil doğumda alalım daha ince hamile kaldın şimdi almaya gerek yok sizinki sadece stres diyor. Diğer gittiğim doktorda alırsak şansın artar hızlanmis olur diyor almazsak ta kalamazsın değil sadece şans oranın az diyor ve dikkatimi çeken ikinci doktor bunları söylerken 20 dakikalık görüşmenin en az 10 dakikasında laporoskopi cihazını ve diğer hastanelerden farkını övmesi fiyat konuşması. Sanki para için gibi geldi. Daha önce bu durumda olan yada etrafından bilgisi olan yazabilir mi ne yapmalıyız kararsız kaldik

Gittiğiniz yer özelse para için olabilir. Başka doktora da görünün.

canım bende 40 gün önce kürtaj oldum kürtajdan bir ay sonra kontrole gittiğimde yumurtlaığımda 4 cm lik kist oluştuğunu öğrendim daha adet olmadım umarım adetle atarım çok stresliyim adet olamıycam diye çok korkuyorum bana da doktorum test yaptı çok şükür iyi huylu çıktı 1 sene kalsın bakalım hamile olmana engel değil dedi bende adetle atarım diye dua ediyorum ama başka doktora da randevu aldım haftaya gidecem hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…