kist olupta hamile kalan ve doğuran var mı??*

CANLARIIM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
680
4
merhabalar daha önce konu açmıştım..Herkes kızmıştı neyse..şimdi bebeğim büyüyor TEMMUZ da doğacak inşallah...Ama benim kistim bebekten büyük doktor bir şey demiyor dur bakalım izleyelim bakalım ne olacak deyip duruyor kötü haberde vermek istemiyor yumurtalıkta 5 cm çapta kocaman kist var...Bebekle beraber büyüyecek heralde..ağrıda yapıyor bu durumda olan var mıydı doğuran merak ettim ne olacak sonra....

bende de var 7 cm endometriosiz(çlikolata kisti)
ilk hamileliğimde de bu boyuttaydı.hamilelik süresince hiç sıkıntı yaşatmadı bana.
doğumdan sonra 4 cm indi.gebelik kisti küçültür demişti doktor zaten.
zamanla gene 7 cm oldu bu kist şimdi 5 aylık hamileyim çok şükür gene bi sıkıntısı yok.
bu doğumumda kistide aldıracam.korkacak bişi yok,için rahat olsun hayırlı doğumlar.

çok teşekkürler bilgi için doğumda sezeryanla olacak benim ki o zaman mı alıyorlar birde alttaki ççizelgeyi soracaktım nerden ekleniyor

şimdiden nasıl karar verdin diye soracaklara ikincisi szeryan oldu buda mecbur sezeryan başka çaresi yok

çok teşekkürler bilgi için doğumda sezeryanla olacak benim ki o zaman mı alıyorlar birde alttaki ççizelgeyi soracaktım nerden ekleniyor

evet sezeryan olunca alıyorlar.benim ilkide sezeryan oldu ama dr kendine güvenemedi almadı ksti.iyi bi doktor olmalı.çizelgenin üstünde bi adres var oraya gir cnm.ordan yapabilirsin.

bendede vardı şimdi36 hftalık hamileyim ilk 6 ayda kist kayboldu korkma okendilinden küçülüyo

canlarımm,internete doğum çizelgesi yaz.kadınlar kulubünün sayfası çıkacak.o sayfada bi arkadaş ayrıntılı bir şekilde anlatmış saolsun.ben öyle yaptım.sende rahatlıkla yapabilirsin.

internette doğum çizelgeni hazırla.arkadaşın anlattığı o sayfada en altta nereye kopyalacağını tarif ediyor.o tarifin en üstünde bir link vermiş kadınlar kulubünün profil sayfasını tarif ediyor.tam o linki tıklıyacaksın.senin profil sayfan açılacak.oraya kopyalayacaksın.

işte şu linki bulacaksın:
Koplayalamız gereken yer kırmızı yazılı kısım oluyor onu da direk;http://www.kadinlarkulubu.com/profil...do=editprofile

korkma canım benim de 4 cm kistim vardı.gebelik esnasında küçüldü.şuan 7 aylık hamileyim.ayrıca şimdiki doktorum bu tarz kistlerin hormanal kistler olduğunu ve keseyi beslediğini söylüyor.endişe etme

evet şimdi ultrasondan geldim işyerime kistin küçülüyor dedi
bebeğe beslediğini söyledi ağlamaya başladım bugünlerde çok ağlıyorum böyle başka ne duysa ağlayan var mı???

merhabalar daha önce konu açmıştım..Herkes kızmıştı neyse..şimdi bebeğim büyüyor TEMMUZ da doğacak inşallah...Ama benim kistim bebekten büyük doktor bir şey demiyor dur bakalım izleyelim bakalım ne olacak deyip duruyor kötü haberde vermek istemiyor yumurtalıkta 5 cm çapta kocaman kist var...Bebekle beraber büyüyecek heralde..ağrıda yapıyor bu durumda olan var mıydı doğuran merak ettim ne olacak sonra....

canıımm hiç endişelenme ben efe ye hamileyken 7 cm çikolta kistim vardı.
çok şükür hiç bişi olmadı.sezeryanda dr almadı kisti doğumdan sonra laporoskopi yaparızx dedi.ama bir türlü bu gerçekleşemedi benim tebbelliğim yüzünden.doğumdan sonra kist 4 cm olmuştu.sonra tekrar büyüme yaptı.o kist hala benle ve gene 7 cm olmuş hamileliğim ilk haftalarında öyleydi.şimdi ne durumda bilmiyorum her gidişimde unutuorum sormayı.hftaya unutmazsam soracam ne durumda şimdi die.

bendede pko varmış ve çok şükür kızım kollarımda..
doğurduktan sonraki kontrolümde öğrendik..
hiç üstünede düşmüyorum tedavi bile olmayacağım..
darısı bekleyenlerin başına inş. :)

evet şimdi ultrasondan geldim işyerime kistin küçülüyor dedi
bebeğe beslediğini söyledi ağlamaya başladım bugünlerde çok ağlıyorum böyle başka ne duysa ağlayan var mı???

ben hamile kalmadan önce rahmimde yara olduğu için sürekli jinekoloğa gidiyordum ve hiç kist falan görünmüyordu,taaki hamile kaldığım güne kadar,şimdi hamileyim ve kistim hamile kaldığım ay ortaya çıktı,doktor üstünde bile durmadı,bazı kistler hamilelikte çıkarmış ve devamında kaybolurmuş,korkma canım,korkulacak birşey olsa doktorlar zaten birşey olsa hemen müdahale ederler.bende sürekli doktor ne dese ağlıyorum,hem sevinçten hem korkudan,karışığım yani,aslında rahat olmak gerekiyor.sevgiyle...

benimde 6 cmlik kistim vardı. sonra kendiliğinden patladı. simdi hamileyim 6 haftalık oldu.

X