Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çikolata kisti hakkında pek bir bilgim yok ama tüp bebek düşünüyorsanız öncelikle tüm olumsuz durumları ortadan kaldırmak gerekir.sizin ve bebeğin sağlığı açısından en doğru olanı bu.
çikolata kisti hakkında pek bir bilgim yok ama tüp bebek düşünüyorsanız öncelikle tüm olumsuz durumları ortadan kaldırmak gerekir.sizin ve bebeğin sağlığı açısından en doğru olanı bu.
IKI DEFA AMELIYAT OLDUM IKINCIDE SOL TÜPÜMÜ ALDILAR BU HASTALIK HEP CIKIYOR TEKRAR AMELIYT OLURSAMM YUMURTALIK KALITEM TAMAMEN DUSUCEK AYRICA BIR BASARISIZ TÜP BEBEK SONRASINDA NORMAL YOLLA HAMILE KALDIM 4.AYDA ENFEKSIYON SEBEBI ILE KALBI DURDU BIR YILDIR OLMUYOR MECBURUM TÜPE
IKI DEFA AMELIYAT OLDUM IKINCIDE SOL TÜPÜMÜ ALDILAR BU HASTALIK HEP CIKIYOR TEKRAR AMELIYT OLURSAMM YUMURTALIK KALITEM TAMAMEN DUSUCEK AYRICA BIR BASARISIZ TÜP BEBEK SONRASINDA NORMAL YOLLA HAMILE KALDIM 4.AYDA ENFEKSIYON SEBEBI ILE KALBI DURDU BIR YILDIR OLMUYOR MECBURUM TÜPE
cok sagol. cok doktorla görüştüm tüp bebege basla duruma göre devam edilirsin eger olumlu olmazsa mecbur ameliyat diyorlar inan cok zor günler gecirdim şu kistten dolayı tek tüple hamile kalmıstımcok guzel bır mucızeydı ama gitti oda