Kist olup cylo progynova kullananlar..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
kist olup cylo progynova kullananlar..
2bucuk yıl önce bı düsük yasadım ve dusukten berı sadece 1ay ayda bı adet gördum gecen ay doktora gıttım 11gunluk bı gecıkmem vardı doktora nıye gecıkme oluyor edım kist var dedi 2bucuk mm bi kist varmış.
şimdiye kadar hiçbi doktor kistın var demedi buay olmuşolsa kist benım 2bucuk yıldır düzensiz adetlerim.
bu ilaçla sininde adetinz duzene girdimi kistiniz gittimi.ilacı kullanıyorum ama kafam çok karışık...

Canım ben mantarr içinn kullanmıştum

balım mantar içinmı banada kıst için verdı ne alaka sımdı amnn kafam oyle karısıkkı

o fıtıl kız :) benımkı dogum kontrol hapı gıbı bısey yuvarlak kutusu var

cnm bu ilaçı 8 ay kullandım bu ay bırakdım daha adetlerimkullanırken düzeldi hatta det olduğum günden bikaç gün önce oluyordum hep.ama bende kis ytokmu sadece adet düzensizliği

o ilacı ben kullanmıştım güzelim adetimi düzenlesin diye kullandım 6 ay kullanmıştım ve bende işe yaramadı düzene girmedi ama bende kist falan yoktu sadece düzenlesin diyeydi ..
umarım sendeki kistleri yok eder cnm

bana kist için verıdıgnı söyledı gercı bende düşüğümdne sonra adet duzensızlıgı de var kımı zman 2 3 gun kımı zaman 10 gun geciyor

bu ilacı kullanan arkadşalr gögüslerinizde acı oldumu benım yürürken gögüslerim acıyor

arkadaşlr bu ilaç sayesınde 29 gund ebı adet oldum kı adetım hep gecıyrodu çok sukur yarın tedavıye başlıyoruzz doktora gıdicez yarın

cnm bu ilaçı 8 ay kullandım bu ay bırakdım daha adetlerimkullanırken düzeldi hatta det olduğum günden bikaç gün önce oluyordum hep.ama bende kis ytokmu sadece adet düzensizliği

bana kıst için verdı kı gercı benım adet duzensızlıgımde vardı bıtane duusgum var benım dusugumdne sonra hıç bı ay duzenlı gelemdı reglm sureklı geıcyordu kımı ay 3 4 gun kımı ay 10 12gun.
çok sukur buay 29.gun geldı reglm ilkdefa sevındım regle desemyalan olmaz

selam kızlar öncelikle geçmiş olsun herk acil şifalar..bana bu hapı dr.miyom için verdi beyezlardan başladım bakalım içiyorum 7 gün arayla iki kutu bitirecekmişim....yan etkileri olurmu acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…