Gebeliğe Hazırlık Kist mi hamilelik mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kumsalkumru

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2019
295
135
103
Merhaba kızlar
Adetime 4 gun varken yani geçen hafta jinekologa gittim ultrasonda catlayamamis yumurtalarim oldugunu söyledi. Ben de ovulasyon testi aldim bir dahaki aya kullanmak için.(laboquik) Tabi ovulasyon testlerim hep pik, bunu kiste yordum. Ama az önce erken gebelik testi yaptım onda da cok silik bir çizgi çıktı. Resimlerini ekliyorum. Tabi ben ihtimal vermiyorum hamile olmama çünkü geçen hafta ultrasonla bakıldı siz ne dersiniz; Kistten dolayı mi acaba bu pozitiflikler
Bi yandan da elim ayağım titriyor
(21gunde bir adet olurum iki gun gecikti yarın ile beraber uc olacak) hiç bi belirtim yok sadece cok fazla şişkinlik var.

içinizden gelemi yazabilirsiniz. Simdiden teşekkür ediyorum

Çizgi var kan verirsen bence daha iyi olucak. Hakkında hayırlısı olsun inşaallah

Kİst gebelik testinde pozitiflik yapmaz bence , bebek varsa da doktor bakdıgında ultrasonda göremez cok cok yenidir , o yumurtalardan biri catlayıp döllenmiş olabilir. Bence kan vermelisin

Kİst gebelik testinde pozitiflik yapmaz bence , bebek varsa da doktor bakdıgında ultrasonda göremez cok cok yenidir , o yumurtalardan biri catlayıp döllenmiş olabilir. Bence kan vermelisin
Hmm cok yeniyse gözükmez diyorsunuz:)
Belki de.. Umadim oyle bir mucize olmuştur dediğiniz gibi. Cevabınız için teşekkür ederim
Sevgiler

Cnm kan ver hemen testin pozitif duruyor cizgin pembe kuruma çizgisi falan değil bence... Biran önce netlestir inşallah vardir

Cnm kan ver hemen testin pozitif duruyor cizgin pembe kuruma çizgisi falan değil bence... Biran önce netlestir inşallah vardir
Evet cnm az once gittim kan vermeye de yarin gel dedi tüp bitti dedi doktor. Hay aksi bugun öğrenemicem. Çalışıyorum da.. Kısmet yarin öğrenirim artık var mi yok mu diye. Bu sabah da zaten tekrar test yaptim bariz belli gözüküyor. Umarim saglikli bir gebeliktir öyleyse cok teşekkür ederim yorumlarınız için.
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…