kist için ginera kullanıp aşırı adet görenler ve aşılama olacaklar olanlar

meha123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
647
202
103
33
arkadaşlar başkent üniv hastanesi hulusi beyde cocuk tedavisi görüyorum kistim çıktı ginera verdi kullandım şükür kaybolmuş lakin 20 gündür özellikle son 6 gündür aşırı adet görüyorum pıhtılaşma falan oldu doktorum normal dedi iğneli aşılama olacam bir sonraki adetimde ama suan gördüğüm adetim durmuyor birtürlü benim gibi tedavi olup aşılama olup tutan varmı ve ya tutmayan

düzensiz adetim o yüzden kist oluşmuş doktor cözüldüğü için normal dedi türkiye genelinde ünlü doktordan biri istanbulda bülent ankarada hulusi bülent zeynel oğlu ben ankaradayım benim gibi yaşayan varsa bilgi almak isterim kisti kaybolup iğneli aşılama olup tutan varsa

ben 3.asilamayi oldum sonuc bugun negatif oldu.. tabi bendeki kist cikolata kisti.. doktor igneyle asilamaya gececegiz demisti olmazsa.. igneyle asilama daha mi etkili acaba? asilamada sans yuzde 10 yuzde 15 oldugunu soyluyorlar nasip kismet.. asilamasi tutan da cok insan var

canım aslında herşeyimiz bahane benim eltim dede var çiko kist lakin hamile olunca öğrendi bebeğe engel değil bence rabbim neylerse güzel eyler zamanı var ben klomenle aşılama oldum devlet hastanesinde mezbaa gibiydi tutmadı zaten şimdi başkente gidiyorum çok güzel ilgileniyorlar lakin kistim kayboldu adetim gecmedi benim kistim adet olmayınca oluşan kist ginerayla geçti şükür düzensizliğim var tarlusalla adet oluyordum hep umarım düzene girer aşılamamız tutar gittiğim hastanede klomeni ısrar etmediler benim gözlerimi bozdu dedim iğne istiyorum dedim

benim gibi olan kimse olmadığı cok iyi benzeri varsa konuşmak isterim

benim gibi olan kimse olmadığı cok iyi benzeri varsa konuşmak isterim

canim benimde basimdan benzer bisey gecti bende asilama olacagim ay pregesteron hormonum yuksek ciktigi icin doktorum ginera verdi kist falan yoktu bnde ben bu ilaci kullandigim sure boyunca adetim kesilmedi 23 gun falan surdu sonra doktor baska bilac verdi o ilaci kullandiktan sonra kesildi kanamam 1 hafta gecti tekrar adet oldum ve asilama icin tedaviye basladik ve malesef asilamam tutmadi asilamada basari sansi dusukmus o yuzden ben ikinciyi yaptirmadim biraz daha bekleyim tup bebek yaptirmaya karar verdim insallahh senin asilaman tutar canim

Tşk ederim benim klomen ilk 2. İğneli olcak herkes kadar umutluyum inşallahihepimizinİ duası kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…