- 21 Kasım 2020
- 371
- 274
- 33
- Konu Sahibi Hayalletcasper
-
Tesekkur ederim inşallah öyledir ama ilacın yan etkilerinde yazıyor maalesef bende olanlar umutlanmak istemiyorum o yüzden.Doğum kontrol hapı kadar etkili değilmiş gebelikte bebeğin tutunması iöin de veriyolarmış. Kist için verdiğini söyledi ama tabi ne kadar etkili bende kontrole gidince öğrenicem haber veririmÖncelikle çok geçmiş olsun. Kist için duphaston verildiğini hiç duymamıştım. Doktor tam olarak ne için verdi bu ilacı? Kistleri baskılayıp büyümelerine engel olmak ve adetle birlikte düşmeleri için mi? Biraz araştırdım doğum kontrol hapı gibi değilmiş. Yani bu belirtilerle hamile olabilirsinizkullandığınız klomenin etkisi devam ediyo olabilir. Gelişmeleri takip edicem
Kontrolüm 1 hafta sonra kistlerin durumu hakkında bilgi veririmMerhaba.
Ben de bu ay 8 gün geciktim. Doktora gittim yumurtalığımda küçük bir kist varmış. Adetim sökülsün diye bu ilacı verdi. Acaba kullanıp olumlu geri dönüşler alanlar oldu mu?
Muhtemelen adetle atılmıştır onlar da, en azından bi sonraki tedavide nasıl bi yol izlenmesi gerektiği ile ilgili bilginiz oldu bu sayede. Bi daha aynı durum yaşanmasın diye ona göre bi tedavi uygulanır bu kezGüncelleme...
Klomen bittikten 4 gün sonra beklenen adet günümde oldum cuma kist için kontrole gideceğim..
Teşekkür ederim inşallah atılmıştır. Bu ay sancım çok ama geçen ay gibi çamurlu değil iyi bir şey sanırım.Muhtemelen adetle atılmıştır onlar da, en azından bi sonraki tedavide nasıl bi yol izlenmesi gerektiği ile ilgili bilginiz oldu bu sayede. Bi daha aynı durum yaşanmasın diye ona göre bi tedavi uygulanır bu kez
Bugün randevum vardı. Kistlerim gitmiş, rahimde biraz kalınlaşma olmuş dedi kalan parçalardan dolayı olabilir sıkıntı değil dedi. Laparoskopi yapalım dedi adet bitiminde başka bir doktora daha gidip duruma göre olmayı düşünüyorum. Hayırlı cumalar bu cumanın hürmetine rabbim yüzümüzü güldürsünÖncelikle çok geçmiş olsun. Kist için duphaston verildiğini hiç duymamıştım. Doktor tam olarak ne için verdi bu ilacı? Kistleri baskılayıp büyümelerine engel olmak ve adetle birlikte düşmeleri için mi? Biraz araştırdım doğum kontrol hapı gibi değilmiş. Yani bu belirtilerle hamile olabilirsinizkullandığınız klomenin etkisi devam ediyo olabilir. Gelişmeleri takip edicem
Çok geçmiş olsun. Çok sevindimBugün randevum vardı. Kistlerim gitmiş, rahimde biraz kalınlaşma olmuş dedi kalan parçalardan dolayı olabilir sıkıntı değil dedi. Laparoskopi yapalım dedi adet bitiminde başka bir doktora daha gidip duruma göre olmayı düşünüyorum. Hayırlı cumalar bu cumanın hürmetine rabbim yüzümüzü güldürsün
Laparoskopi neden istediBugün randevum vardı. Kistlerim gitmiş, rahimde biraz kalınlaşma olmuş dedi kalan parçalardan dolayı olabilir sıkıntı değil dedi. Laparoskopi yapalım dedi adet bitiminde başka bir doktora daha gidip duruma göre olmayı düşünüyorum. Hayırlı cumalar bu cumanın hürmetine rabbim yüzümüzü güldürsün
Çok teşekkür ederim.Benim sağ tüpüm hsg de hidrosalpenks yani sıvıyla kapalı çıkmıştı.Bu da gebelik şansını azaltıyormuş. Aslında 3 ay bekleyelim demişti doktorum ama klomene de cevap vermeyince (2.ayım doldu hsg sonrası) daha fazla beklemeyelim dedi. Yine de pazartesi tıp fakültesinden bi doktora daha görüncem belki farklı bir şey söyler. Tekrar teşekkür ederim. Allah gönlünüzün muradını versinÇok geçmiş olsun. Çok sevindimAma Gerek var mı böyle operasyon geçirmeye? Bence acele etmeyin, bi kaç doktordan daha fikir alın. Belki kendiliğinden geçer. Soğan kürü denediniz mi? Belki onunla atabilirsiniz? Bu kürleri denemekten ben de çok çekiniyorum, ama operasyon fikri daha çok tedirgin eder.
Kusura bakmayın eksik yazmışım sağ tüpüm tıkalı olduğu için istediLaparoskopi neden istedi
Onemli degil kist gittiyse rahim kalinlasmasi icin boyle bisey yazmalar diye dusundum bi anda gecmis olsun canmKusura bakmayın eksik yazmışım sağ tüpüm tıkalı olduğu için istedi
Çok teşekkür ederim. Aynen farketmemişim ne yazdığımı. Bakalım artık zaman ne getirecekOnemli degil kist gittiyse rahim kalinlasmasi icin boyle bisey yazmalar diye dusundum bi anda gecmis olsun canm
Hayirlisi olsun insallah bi an once guzel sonuclar alirsinizÇok teşekkür ederim. Aynen farketmemişim ne yazdığımı. Bakalım artık zaman ne getirecek
İnşallah tüm isteyenlere nasip eder RabbimHayirlisi olsun insallah bi an once guzel sonuclar alirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?