• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kist için doğum kontrol hapı

nimnimnim1004

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2013
45
0
16
34
İzmir
sol yumurtalığımda 3,5 cm kist tespit edildi ve doktorum 5 kutu yazz24 verdi,daha önce de kullanmıştım kistim erimişti,şu an 3.kutudayım ama hapı kullandığım halde sürekli regl sancısı gibi sancım var ve kahverengi ya da kan renginde akıntılarım oluyo,bu durum nrmal mi bilen varsa lütfen yardımcı olur musunuz

sol yumurtalığımda 3,5 cm kist tespit edildi ve doktorum 5 kutu yazz24 verdi,daha önce de kullanmıştım kistim erimişti,şu an 3.kutudayım ama hapı kullandığım halde sürekli regl sancısı gibi sancım var ve kahverengi ya da kan renginde akıntılarım oluyo,bu durum nrmal mi bilen varsa lütfen yardımcı olur musunuz

5 kutu mu :53: 5 kutu çok ya. bende de 4.5 cm büyüklüğünde kist vardı bi doktor 3 kutu doğum kontrol hapı vermişti 2. kutuya başladıktan sonra başka bi doktora gitmiştim o da bana kistin geçmiş 2. kutuya geçmene bile gerek yokmuş bütünce bi daha başlama demişti. bence bi kontrole git kistin kaybolduysa kullanmana gerek yok

benim de 4cmlik vardı 30lu doğum kont. hapını günde 3 defa 10 günlük tedavi vermişti ilaçlar bittiğinde gittim kaybolmuştu..

peki siz ilacı kullanırken bu şekilde devamlı kahverengi akıntılarınız oluyo muydu acaba? reglim bitti ve 2 3 gün içinde bu akıntı başladı 10 günü geçti hala kesilmedi

Back