Kist aspirasyonu

Hezi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2023
24
7
35
Arkadaşlar merhaba,
Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Tüp bebek tedavisine başlıca ancak sağ ve sol yumurtalıklarımda kist var doktorumuz laporoskopi yerine aspirasyon ile içini boşaltalım dedi. Çarşamba günü işlemi yaptık ancak kasık ağrım ve ateşim çok oluyor. Yaptıran arkadaşlar varsa eğer sizde de bu belirtiler var mıydı. Birde bu içini boşalttıkları kist zarları kendiliğinden düşer mi acaba? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Kistin türü nedir? İşlemden dolayı agrı olabilir ama ateş enfeksiyon belirtisi durumu hemen drunuza bildirin derim. Kistin çeperi yani zarı basit kistse düşer.Gecmis olsun.

Polikistik overdi 8mm çapında sağdaki 3 mm çapında da sol yumurtalıkta Bi kam tane de küçük çaplı vardı onları boşalttık. Doktorumu aradım vücut direncin çok düşük ondan ateşiniz çıkıyor dedi.

Cevabınız için teşekkürler
Kistin türü nedir? İşlemden dolayı agrı olabilir ama ateş enfeksiyon belirtisi durumu hemen drunuza bildirin derim. Kistin çeperi yani zarı basit kistse düşer.Gecmis olsun.
Cevabınız için teşekkürler. Çok sağolun.

Nasıldı zor muydu bu işlem biraz bilgi verir misiniz
Ya aslında genel anestezi ile olduğu için hiç hissetmiyorsun ama etkisi geçtikten sonra benim kasıklarımda çok ağrım olmuştu. Ateşim falan çıkmıştı 2 gece sonra gidip ağrı kesici yapmıştım. Ondan sonra toparladım yani. Ama herkeste aynısı olmayabiliyor benim bünyem çok zayıf dayanamıyorum. Ayrıca perşembe kontrole gittim ve gene su toplamış dedi doktorum bu sefer anestezi vermeden boşalttı işte onun gibi bir ağrı olamaz yani çok kötüydü. Allah yardımcımız olsun bu zamanlarda bizim...

Sizinde mi kist var ne durumda
Evet benim de var maalesef 13 cm oldu ameliyat olmak istemiyorum kist aspirasyonu yaptırmak istiyorum ama bekar olduğum için bir sorun olur mu bilmiyorum doktor arayışındayim çok bunaldım

Evet benim de var maalesef 13 cm oldu ameliyat olmak istemiyorum kist aspirasyonu yaptırmak istiyorum ama bekar olduğum için bir sorun olur mu bilmiyorum doktor arayışındayim çok bunaldım
Çok geçmiş olsun baya büyükmüş evet iyi Bi doktorla görüşmen gerekir amh değerlerine de baktır istersen ileri dönemlerde sana sıkıntı çıkarabilir. Benim amh değerim çok düşük malesef onun için tüp bebek tedaviden başladım hemen. Allah yardımcın olsun...

Teşekkür ederim evet haklısınız

Merhabalar hangi şehirdesiniz Ben de yaptırmak istiyorum ama hangi doktoru hiç bilmiyorum kaç yere sorduysam biz de yok dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…