kıst amelıyatı ve aşılama

asyabulgaristan

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
2
0
16
Trabzon
ben 4 ay once amrlıyat oldum 15 cm kıstım varmıs aldılar tumumude yukarı cıkarmış ama amelıyatd a onuda yerıne almışlar ve acıkmış bı sorun yokmuş sonra 1 ay normal amelıyat oldum ama ondan sonra sımdı 2 ay oldu ılacla adet oluyom normal olamıyorum yumurtalıgımdada kıst oluşmuş amelıyatdan sonra ama doktor ıyıleşme donemımde normalmış dedi şimdi aşılama yapacak ama korkuyom ya oda tutmazsa benım gıbı aranızda olan varmı cevaop yazın lutfen

öncelikle geçmiş olsun eğer İzmir ' de iseniz size bir doktor önerebilirim bende 4 ay önce kist ameliyatı oldum 3 ay ilaç tedavisi uygulandı bu ay adetim tam gününde geldi 23 yaşındayım hiç gününde geldiğini bilmem Özel Ege Sağlık Hastahanesinde çalışan kadın Doğum Uzmanı Özlem Gültekin gerçekten profösörlere taş çıkaracak bir doktor ayrıca hastalarıylada çok ilgili güler yüzlü sıcak kanlı biri imkanınız varsa bir görünün derim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…