bundan 6 ay önce ablam rutin bir konturol için doktora gitti orda çok korkutucu şeyler söyledi doktor işte bir kitle var riskli görünüyo falan hepimiz çok korkmuştuk adetten sonra başka bir doktora gittik ca125 falan çakildi herşey normal çıktı doktor kistin falan olmadığını söledi ilaç bile yazmadı geçtiğimiz aylarda ablamın ara kanaması geldi ve şiddetli bel ağrısı vardı doktora gittik yine bu sefer kistin sağ tarafında çıktığını sölediler yumurtalığına yapışık olduğu için ameliyatla sağ yumurtalığında alınması gerektiğini sölediler ameliyat için gün almaya gittik anesteziden geçemedi ablam ve ameliyatdan önce parça alınması tahlile gönderilmesi gerektiğini söledi doktor ablamda bu parça işleminden korktu kötü bir şey çıkar diye şimdi onu doktora götüremiyorum ama çokda korkuyorum gerçi hiç bir rahatsızlığı kalmadı artık ağrısı ara kanamsı yok bişeyim kalmadı benim niye kendimi kestireyim diyor ablam annemde rahim kanserinden vefaat etti şimdi çok korkuyorum ablamında başına gelirmi diye lütfen bana yardım edin bilginizi paylaşın