kist ameliyatı lütfen bilgisi olan yazsın..

zorluask

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
15
0
86
İzmir
bundan 6 ay önce ablam rutin bir konturol için doktora gitti orda çok korkutucu şeyler söyledi doktor işte bir kitle var riskli görünüyo falan hepimiz çok korkmuştuk adetten sonra başka bir doktora gittik ca125 falan çakildi herşey normal çıktı doktor kistin falan olmadığını söledi ilaç bile yazmadı geçtiğimiz aylarda ablamın ara kanaması geldi ve şiddetli bel ağrısı vardı doktora gittik yine bu sefer kistin sağ tarafında çıktığını sölediler yumurtalığına yapışık olduğu için ameliyatla sağ yumurtalığında alınması gerektiğini sölediler ameliyat için gün almaya gittik anesteziden geçemedi ablam ve ameliyatdan önce parça alınması tahlile gönderilmesi gerektiğini söledi doktor ablamda bu parça işleminden korktu kötü bir şey çıkar diye şimdi onu doktora götüremiyorum ama çokda korkuyorum gerçi hiç bir rahatsızlığı kalmadı artık ağrısı ara kanamsı yok bişeyim kalmadı benim niye kendimi kestireyim diyor ablam annemde rahim kanserinden vefaat etti şimdi çok korkuyorum ablamında başına gelirmi diye lütfen bana yardım edin bilginizi paylaşın

canım öncelikle ablanıza geçmiş olsun.başka bir dr daha gidebilirsiniz.bende kistten ameliyat oldum.bekar olduğum için parça falan alınmadı.ama dr ameliyat sırasında kistin patolojiye gönderip ona göre ameliyatıma devam edeceğini söyledi kanser şüphesi vardı allah şükür kötü bişey çıkmadı.inş abalnızda da iyi sonuç alırsınız.annenizde böyle bir hastalıktan kaybetmişsiniz ablanızın daha dikkatli olması gerekir.

çok teşekkür ederim oda bunun korkusuyla doktordan kaçıyo şimdi bir kaç gün oldu adeti biteli ikna etmeye çalışıyorum haftya doktora götürücem parça alınması şart bide gözünü korkutmuş bir arkadaşı sigortada parça aldırdım ben uyuşturmadılar mahfoldum falan diye ondanda biraz gitmek istemiyo ama ben sırf tahlili yaptırsın diye özele götürücem umarım herşey güzel gelişir tek duam bu bu arada siz nasıl ameliyat oldunuz ne kadar zamanda ayağa kalktınız

açık ameliyat oldum.2 hafta sonra yürüyüş için sokağa çıktım.benimki rahat oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…