• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kısslar adete 1 hafta kala kanda gebelik çıkarmı???

elixsir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
3.918
19
0
İstanbul
selam adetime 6 gün var ama 20 gün önce göğüslerim felaket şişti ve damarlarım çıktı çok şaşkınım bilmiyorumkismile planlı birşeyde değil ilk defa böle oldu halada ağrıyor idrar testi yatım bir kaç gün önce çıkmadı adetim geçmedi diye sanırım ama diyorum ki yarın birde kan testi yaptırsammı ilaç içmek zorundayım ağrı kesici ve kas gevşetici göğüslerimde cok erkek şişince şüphelendim ilaç da içemiyorum kan testini kaç saatte verirler bilmiyorumkismile ona göre rahatsızım doktora gidicem gerçi hayırlısı neyse o olsunkaydirigubbakcemile5

canım bazı kişilerde adetten önce çıkıyomuş bu yumurtlamaya bağlıymış erken yumurtladıysan çıkabilir ama sen yinede bekle hayırlısı olsun inşallah

selam adetime 6 gün var ama 20 gün önce göğüslerim felaket şişti ve damarlarım çıktı çok şaşkınım bilmiyorumkismile planlı birşeyde değil ilk defa böle oldu halada ağrıyor idrar testi yatım bir kaç gün önce çıkmadı adetim geçmedi diye sanırım ama diyorum ki yarın birde kan testi yaptırsammı ilaç içmek zorundayım ağrı kesici ve kas gevşetici göğüslerimde cok erkek şişince şüphelendim ilaç da içemiyorum kan testini kaç saatte verirler bilmiyorumkismile ona göre rahatsızım doktora gidicem gerçi hayırlısı neyse o olsunkaydirigubbakcemile5

Kanda baktırırsan sonucu öğrenirsin canım. Eğer sabahtan yaptırırsan öğleden sonraya alırsın sonucunu.

20 gün önce göğüslerinizdeki şişlik muhtemelen yumurtlamadan dolayıdır ama gebelik şüpheniz varsa adete 1 hafta kala kanda baktırarak öğrenebilirsiniz.

hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız ben de önümüzdeki perşembe bi idrar testi yapmayı düşünüyorum o zaman bir hafta kalmış olacak adetime.
ben merak ettim sonucunuzu bizimle paylaşırsanız çok mutlu olurum, inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz kaydirigubbakcemile5

merhabalr. ben yeni üye oldum , benimde adetime 2 gün var çok merak ediyorum...... umarım isteyen herkes hayırlı haberler alır :Saruboceq:

hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız ben de önümüzdeki perşembe bi idrar testi yapmayı düşünüyorum o zaman bir hafta kalmış olacak adetime.
ben merak ettim sonucunuzu bizimle paylaşırsanız çok mutlu olurum, inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz kaydirigubbakcemile5

selam cnm test yaptım ama az bir belirti cıktı bilmiyorumkismileanlayamadım adetim cuma günü bakalım olmazsam yine denicem birde cok göğüslerim ağrıyor 20 gündür damarlarım cıktı annemde şüphelendi ama bakalım ne olcak hhayırlısıopuyorumnanaktan

canım hayırlısı olsun öncelikle.benimde adetten önce göğüslerim şişmişti ve damarlarım belirginleşmişti sonuç hamileyim 19 haftalık.umarım sende hamilesindir.kan testi genelde adetten önce sonuç veriyor istersen yarın bir yaptır.ben adet düzensizliğim olduğu için normalde adetimin 6 gün geçmesini bekleyip idrarda test yapmıştım ve pozitifti.

selam cnm test yaptım ama az bir belirti cıktı bilmiyorumkismileanlayamadım adetim cuma günü bakalım olmazsam yine denicem birde cok göğüslerim ağrıyor 20 gündür damarlarım cıktı annemde şüphelendi ama bakalım ne olcak hhayırlısıopuyorumnanaktan

inşallah hayırlısı olur hakkımızda. yalnız benim belirtiler geçti, bitti :) yani göğüslerim de sızı veya duyarlılık yok ama göğüslerim biraz büyüdü. ben yine de perş. günü idrar testi yapacağım, merakımı gidermek istiyorum çünkü hiç test yapmadım tecrübe olur:) bu arada bana doktor adet gününden önce kanda çıkmaz demişti. sanırım doktorlar erken kan testi ile ümitlendirmek istemiyorlar. forumda bazı arkadaşların başına gelmiş, adet gününden önce kan testinde hamilelik çıkmış ama kan değerleri gün geçtikçe düşmüş ve adet kanamasıyla atılmış. bazen döllenen yumurta kaliteli olmayıonca adet ile vücuttan atılabiliyormuş. o yüzden adet gününden önce kan testi yapılsın istemiyor doktorlar sanırım, hani boşuna ümitlenme olmasın diye...

canım hayırlısı olsun öncelikle.benimde adetten önce göğüslerim şişmişti ve damarlarım belirginleşmişti sonuç hamileyim 19 haftalık.umarım sende hamilesindir.kan testi genelde adetten önce sonuç veriyor istersen yarın bir yaptır.ben adet düzensizliğim olduğu için normalde adetimin 6 gün geçmesini bekleyip idrarda test yapmıştım ve pozitifti.

bugün yatım negati,fti bir test daha aldım adetim geçince yine denicem ama daha 5 günüm var adetimeeyvahedigeldismile

benimde adetime 5 gün daha var ama ben 20 güne yakındır karın ağrısı ve özellikle sol tarafta batmalar hissediyorum. bende bugun kan testi yaptırmayı düşünüyordum. ne dersiniz?.

Kızlar günaydın

BAT 5-6 günüm var.Dün dayanamadım idrar testi yaptım negatif cıktı. :( . Acaba erken mi test yaptım

Back