• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kismetsizlik mi diyeyim yoksa kimin ahini aldim ?

helloeverybody

:/
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2013
1.172
300
133
Kizlar uzun bi aradan sonra yine ben :)

Simdi fazla uzatmadan sorunumu yazicam , 20 li yaslarimin baslarindayim . Bekarim sevgilimde yok
Su an bi hastanede staj yapiyorum . Doktorlar disinda malumunuz erkek kitligi var :) . Erkek calisanlarda var ama sayisi az . Her calisan erkek ya evli yada sevgilisi var , yani iliskisi olmayan kisaca erkek yok :( Yani su yasima kadar erkek arkadasim olmadi bu gidisle bundan sonrada olmayacak .

Bana bakan erkekler oluyor ama ne hikmetse bu bakismadan öteye gitmiyor , yani hicbir adim atmiyorlar . Yani ortalama guzel bi kizim ,yuzum gulectir yani yardimseverimde hani burnu havalarda biride degilim , bunun nedeni nedir ? Allah icin bi kiside mi bana asik olmaz ? Ben kimin ahini aldimda kimse dönup bi adim atmiyor bana karsi .

Kiminize cok komik basit gelicek ugrasitigi seylere bak diyeceksiniz ama resmen psikolojim bozuldu , sevilmek benim de hakkim degilmi ? :KK42:

Hic sevgilin bile olmamis kim sana ah edecek :d biraz bakimli ol, enerjik ol, cekersin dikkat
AMa inan bakimliyim kiyafetime dikkat ederim , temizde bir kizim resmen kismetimi biri buyule baglamis gibi , kizlar arasinda sevgilim hic olmadi diyince inanmiyorlar bile ..

Son düzenleme:
Bu isler birazda nasip kismet ya bence,guler yuzlu olmaya devam et,bakimli ol ve sabirli ol,elbette bi yerlerde gonlunu feth edecegin birisi vardir..

Yahu soyle bisey var.Ne kadar hos guzel olsan da biraz kadimsi olman gerekir.Tavirlarin, konusman.Gulec yuzluluk ve yardimseverlik falan malesef bos gelir bu durumda.Hani biraz saglam, kararli yani nasi desem insanlarin aklinda "iyi kiz" diye kalirsin.Seni bi kadin olarak gormeleri "hos kiz ya" demeleri gerek.İste o cizgi muhim, kendini baska sekillerde belli etmelisin belki de bicok yerde.

Anaciğim işin var ne dert ediyon, ye iç gez daha ne :21:
Dipçe : Niye adim atmalarini bekliyosun ki sen at :KK70:

Yahu soyle bisey var.Ne kadar hos guzel olsan da biraz kadimsi olman gerekir.Tavirlarin, konusman.Gulec yuzluluk ve yardimseverlik falan malesef bos gelir bu durumda.Hani biraz saglam, kararli yani nasi desem insanlarin aklinda "iyi kiz" diye kalirsin.Seni bi kadin olarak gormeleri "hos kiz ya" demeleri gerek.İste o cizgi muhim, kendini baska sekillerde belli etmelisin belki de bicok yerde.
Yapi olarak sakin naif biriyim , tabi bu benim kendimi nasil gordugum , diger insanlarin gozuyle kendime bakmayi cok isterdim , bi kac kisi tatli bi kiz oldugumu soylediler tabi bayanlar , erkeklerden daha bir iltifat alamadim o_O ,

Anaciğim işin var ne dert ediyon, ye iç gez daha ne :21:
Dipçe : Niye adim atmalarini bekliyosun ki sen at :KK70:
Adim atarsam hayal krikligina ugramak istemiyorum , cunku bi keresinde oyle bir adim atmistim ama hala etkisi uzerimden gecmedi ustunden seneler gecmesine ragmen . Resmen dalga konusu oldu :S
Bekar olanin halinden bekar olanlar anlar :D

20 degilim , 20 li yaslarin basindayim 24 um ama bir erkek arkadasim bile olmadi , uzulmeyeyimmi ?:KK42:
Üzülmeyin ve hatta sevinin.
Sonunun ne olacağıni bilmediğiniz ilişkiler ve enteresan kişiler tarafından yıpratılmamışsınız hiç.
Bu büyük bir kazançtır bence.
Ayrıca sakon ola geç kaldım, biri olmalı düşüncesiyle balıklama atlamayın bir ilişkiye. Olacaksa düzgün bir ilişki olsun aksi durumda olmadığı daha iyi.

Back