tövbe ya ne keklemesi..bölede diyorsunuz yaa..valla veririm kadının dükkanın adını.............
Annemin 10 seneden beri giddiği agdacının kocası çıktı adam 45 yaşının üstünde...ve 3 kez yemeğe gittik 1 kez ramazanda iftara gelmiştiler...
ya adam demezmii beğenmedin mi çokmu yaşlıyım yaşınıda 35 demiş kuzene şaka gibi..annemi aradım çıkmadı telefona valla söylücemkadına dicemm...şoktayım..sen gel izmirden kızı bul ordan bana..ya ben açsaydım kameraaa
offf offf
kızlar söylücem söylüyüm dimi??adam karı parası yiyen saloz biriii
tövbe ya ne keklemesi..bölede diyorsunuz yaa..valla veririm kadının dükkanın adını.............
Annemin 10 seneden beri giddiği agdacının kocası çıktı adam 45 yaşının üstünde...ve 3 kez yemeğe gittik 1 kez ramazanda iftara gelmiştiler...
ya adam demezmii beğenmedin mi çokmu yaşlıyım yaşınıda 35 demiş kuzene şaka gibi..annemi aradım çıkmadı telefona valla söylücemkadına dicemm...şoktayım..sen gel izmirden kızı bul ordan bana..ya ben açsaydım kameraaa
offf offf
:1shok: aaaa hadi beee ciddimi bak sen kart horoza ay yuh artık şaştım kaldım bunak herif ay bide 35 demiş hakötükedihüso tabikide söyle annene oda arkadaşına anlatsın anlasın kocasının ne mal olduğunu:teytey::roflol:tövbe ya ne keklemesi..bölede diyorsunuz yaa..valla veririm kadının dükkanın adını.............
offf offf
adamın kim olduguyla ilgilenmiyorum şu an
senin yaptıgına, tutumuna takıldım
düşünüyorum da...
Kuzenimin böyle bi ilişkisi olsaydı
evvela uyarırdım
burası internet alemi guvenme derdim
hadi diyelim o kısmını aştık
maillerini kontrol ediyorum falan filan
adam etkileyici şeyler yaziyor
kuzenime şakayla "aramızda senin benim mi var yavru, gel sen bunu bana hibe et şakkıdı" der miydim, asla!!
şakası bile olmaz böyle şeyin...
Kaldıramam, kaldıramayız...
kuzeninizin aklının kaldıgı bi adamla msnde konusmalar, kamera açtirmalar....
Ne kadar yakışıksız...
Bugune kadar forumda bi çok kez karşılaştık seninle
herhangi bir negatif/pozitif düşüncem yoktu
ama şu konudan sonra artık var
Umrunuzda yada değil, o size kalmış :smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?