Söz Kesimi Kısmetse haftaya sözüm varr. Yardım

Canim makarna salatasi tarzi bisey olabilir yaprak sarma poğaça veya börek bide tatli kurabiye yaparsiniz 5 cesit yeterli bence hayirli olsun insallah her sey gonlunce olur

Ben hem isteme akşamına ait menümüzü hem söz-nişan akşamına ait menümüzü belirteyim siz içlerinden seçersiniz belki

Tanışma-İsteme akşamı;
Patatesli çıtır börek
Peynirli yalancı su böreği
Renkli patates topları
Arap kurabiyesi
Kedidili ile tiramisu

Evde Söz-Nişan menüsü;
Zeytinyağlı yaprak sarması
Pizza poğaça
Kıymalı ıspanaklı gül böreği
Tuzlu minikler
Bisküvili çikolatalı toplar
Sultan lokumu
Cevizli baklava
Çikolata sosuna batırılmış marsmallowlar

Menüler çok iyi degerlendiricem inş. Tesekkur ederim. Ayrıca duaya çok ihtiyacim var kizlar. Eksik etmeyin olur mu.

yemesi kolay porsiyonları küçük birşeyler olmasını öneriyorum , çok çıtır çıtır dağılan böreklerden uzak durun mesela , heycanlı olan tarafları zor duruma düşürür , kibar kibar ama zorla yemeye çalışmak insana kendini kötü hissettir. Bu konuda dikkat edin diyorum :)

sözümde nişanım da çok şükür güzel geçti. hepinize tesekkür ederim önerileriniz için. çok işime yaradıı :)

arkadaşlar benimkiler uzaktan gelcekler böyle çayın yanında kurabiye pasta börek tarzı şeyler yerine yemek mi hazırlasam?

sizce nasıl olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…