oncelıkle herkese merhabalar aılenıze yenı katıldım.8 yıllık evlığim ve başarız 7 denem var tupbebekte tabı bu denemelerın yanlızca 4u transfere kadar gıttı 3ude yumurta gelışmedıği dıye ıptal oldu.benım sorunum yumurta rezervem az olması ve şu meşhur çıkolata kıstlerımın olması 3kezde açık amelıyatla temızledı tuplerım alındı ve şimdıye kadar en fazla 2tane embrıyo transferım oldu yanı 1 -2 yumurtam oluyor.tamam syı hıç onemlı değil 1tane olması yeter yeterkı yuce mevlam ona ol desın.butun denemelerımı hep aynı doktorda denedım bayramda başka doktora gıttım ve tedavıye başladık ama ılk hafta ıptal oldu yumurtam buyumedı ve kısmetse ben bu ay hastalandığımda gene başlamak ıstıyorum ama nereye gıtmelıyım kararsızımCADIARZU şunuda bılıyorumkı tedavı hep aynı yanlız şansımı başka yerde denemek ıstıyorum herkesden farklı bır ısım alıyorum arkadaşlar tecrubelerınıze ıhtıyacım var yardımcı olursanız sevınırım........
canim insallah sende muradina erersin bu son denemende seni cok iyi anliyorum cok yipratiyor insani bu tedaviler ve sonrasindaki negatif sonucu....