kısmetse 8ıncı denemem olacak ama nerde yapmalıyım kararsızsım

oncelıkle herkese merhabalar aılenıze yenı katıldım.8 yıllık evlığim ve başarız 7 denem var tupbebekte tabı bu denemelerın yanlızca 4u transfere kadar gıttı 3ude yumurta gelışmedıği dıye ıptal oldu.benım sorunum yumurta rezervem az olması ve şu meşhur çıkolata kıstlerımın olması 3kezde açık amelıyatla temızledı tuplerım alındı ve şimdıye kadar en fazla 2tane embrıyo transferım oldu yanı 1 -2 yumurtam oluyor.tamam syı hıç onemlı değil 1tane olması yeter yeterkı yuce mevlam ona ol desın.butun denemelerımı hep aynı doktorda denedım bayramda başka doktora gıttım ve tedavıye başladık ama ılk hafta ıptal oldu yumurtam buyumedı ve kısmetse ben bu ay hastalandığımda gene başlamak ıstıyorum ama nereye gıtmelıyım kararsızımCADIARZU şunuda bılıyorumkı tedavı hep aynı yanlız şansımı başka yerde denemek ıstıyorum herkesden farklı bır ısım alıyorum arkadaşlar tecrubelerınıze ıhtıyacım var yardımcı olursanız sevınırım........

canim insallah sende muradina erersin bu son denemende seni cok iyi anliyorum cok yipratiyor insani bu tedaviler ve sonrasindaki negatif sonucu....

dijamoya merhaba cnm 8ci denemen hayırlı uğurlu olur inşallah bizlerede umut olursun cnm bende 4 yıllık evliyim bende bebeşime kavuşma hayali ile içim kıpır kıpır oluyor allahım en kısa zamanda bizlerinde yüzünü güldürür rabbim büyüktür.benim sorunumda yumurtalıklarımda bende 1 kez tüp denediğimde başarmıştım düşükle sonuçlandı 2 denemede yumurtalarım büyümedi ve iptal oldu 3 denemede yumurtalarım toplandı transfer gerçekleşemedi gelişim durdu 4 deneme için de uygun zaman bekliyorum ...sizde istanbulda oturuyorsunuz ve size önere bileceğim kadıköy şifa hastanesi dr.ismi birgül sarıkamış 2 olarak kadıköy kalamış hastanesi dr.ismi melike batukan 3 olarak yeditepe üniversitesi dr.ismi cem fıçıcıoğlu 4 olarak pendik kaynarca nenehatun tüp bebek merkezi dr.aytuğ kolonkaya ve ekibi bu saydıklarım gittigim ve güzel ilgi aldığım hastaneler tavsiye ederim ...arkadaşım inşallah 8 denemen hayırlı olsun bizlerede olut ol sağlıcakla kal allaha emanet ol....

ayşe amına su bitkilerle ilgili bilgi verdiğin sana çok çok tkş ederim bende deneyeceğim allah razı olsun cnm benim şuan durum musait olmadığı için acele edemiyorum ve bu arada bunları deneyeceğim allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın allaha emenet ol görüşmek üzere sağlıcakla kal...

mehaycım nasılsın cnm arasırada olsa site ye girmeye çalışıyorum senin en son yanlış hatırlamıyosam dondurulmuş emprioyla taransferin olacaktı nasıl geçti şuan ne aşamadasın cnm kendine iyi bak sağlıcakla kal...görüşmek dileğiyle...

ılgınız için teşekerler. Dr.Engın Oral kısmetse onunla goruşcem inşallah arkadaşım onda yaptırdı ve şimdi 3 aylık hamıle darısı bızlerın başına ınşallahhh.eşim çok doktor değiştirme taraftarı değil aslında ona gore tedavı hep aynı ılaclar aynı şans için bırkez değişterebılırız dıyo onunda kafasında engın bey var kısmet goruşmeye gıdıcem inşallahh.arkadaşlar aranızda engın beyde tedavı goren varmı???

Hakkında herşeyin hayırlısı diyerek başlıyorum.Ben Engin Oralın hastasıydım,2007 aralıkta tüpbebek tedavisine başladık önce sonucumu söyleyeyim.Önce negatif dedik 15 gün sonra dış gebelik olduğunu öğrendik malesef.

Engin Bey alanında uzman,çalışığı hastane Türkiyenin ilk özel tüp bebek merkezi.Personel,hemşireler,hastabakıcılar harika,heleki hemşirelere bayılacaksın,Rina hemşire,Aynur hemşire canciğerler,çok samimi ve çok bilgililer.Herşeyi size onlar anlatıyor,ilaç kullanımlarını ikişer kez anlatıyorlar ve yazılı olarak veriyorlar.Gerçi sen çok tecrübelisin ama:)))))
Hastane tertemiz,mis gibi,tuvaletler şahane..Muayene sırasında kullanılan örtüler,terlikler bidaha kullanılmıyor vs.vs. Saymakla bitmez bunlar...

En önemlisi her aradığınızda doktorunuza ulaşabiliyorsunuz,gerek hastaneden gerek cebinden bağlıyorlar sizi..Öncelikle hemşirelerin yanıtlayabileceği bir soru ise onlar yanıtlıyor değilse tüpbebek ekibinden bir doktora bağlıyorlar onuda beğenmezseniz Engin Bey e bağlanıyorsunuz:))Burda arkadaşlarda duyuyordum bazen,işte doktora ulaşamıyorum,şurdaymış burdaymış diye,çok şaşırıyor ve inanamıyordum.Nasıl olabilir,doktora nasıl ulaşılmaz diye...

Şimdilik aklıma gelenler bunlar,sormak istediğin birşey olursa özeldende sorabilirsin.Ben çok memnun kaldım herşeyinden,sonucum negatif ama bu benim bahtsızlığım olsa gerek..Görüşmeni şiddetle tavsiye ederim...Ben 2.denemeye karar verdiğimde yine oraya gitmeyi düşünüyorum.Engin Bey aynı zamanda benim İzmitteki doktorumun (Prof.Dr.Semih Özeren) yakın arkadaşı ve bana Engin Beyi O tavsiye etti,güvenilirliği açısındanda ayrıca tavsiye etti.Malum bu işte ticarete döküldü artık...

Sana başarılar sabırlar sağlık sıhhat diliyorum...İnşallah bu sefer hayırlısıyla sağlığınızla bebeğinize kavuşmak nasip olur.Rabbim işlerinizi kolaylaştırsın,yardımcınız olsun ve busefer Yüce Rabbim "OL" desin inşallah...

Sevgiler....

sevgili shenay ılgın ve önerin için teşekkurler ..inşallah yuce mevlam en kısa zamnda yuzunu guldurur .senı çok ıyı anlıyorum bazen 1 gun bıle geç başlamak insana zor gelıyor ama ben bu tedavılere başladığımdan berı hıç olamadığım kadar sabırlı olmayı öğrendım bırde şunu çok ıyı anladım 2+2=4 dıyomuyoruz tupbebek tedavısınde malesef..hakkımızda hayırlısı olur inşallah hiç umudumu kaybetmedım 1 gun bızde anne olacağız inşallahhh..şimdilik gıdeceğim doktor Engın Oral olacak galıba inşallahh eşim başka yerde araştırma yapmama izin vermıyor hayırlısı..umarım arkadaşım bıze 2008 ıyı gelır inşallah aralık ayında senın tedavın ıyı geçer duam senınle...

Izmire gelme imkanin varsa irenbe yi tavsiye ediyorum canim irenbede dilek aslan nettende ulaşabilrisn kndisine canim

oncelıkle herkese merhabalar aılenıze yenı katıldım.8 yıllık evlığim ve başarız 7 denem var tupbebekte tabı bu denemelerın yanlızca 4u transfere kadar gıttı 3ude yumurta gelışmedıği dıye ıptal oldu.benım sorunum yumurta rezervem az olması ve şu meşhur çıkolata kıstlerımın olması 3kezde açık amelıyatla temızledı tuplerım alındı ve şimdıye kadar en fazla 2tane embrıyo transferım oldu yanı 1 -2 yumurtam oluyor.tamam syı hıç onemlı değil 1tane olması yeter yeterkı yuce mevlam ona ol desın.butun denemelerımı hep aynı doktorda denedım bayramda başka doktora gıttım ve tedavıye başladık ama ılk hafta ıptal oldu yumurtam buyumedı ve kısmetse ben bu ay hastalandığımda gene başlamak ıstıyorum ama nereye gıtmelıyım kararsızımCADIARZU şunuda bılıyorumkı tedavı hep aynı yanlız şansımı başka yerde denemek ıstıyorum herkesden farklı bır ısım alıyorum arkadaşlar tecrubelerınıze ıhtıyacım var yardımcı olursanız sevınırım........

ankara maya tüp bebek merkezi'ni çok övüyolar.oraya gidipte bebeksiz dönen yokmuş.bi araştır derim.umarım en kısa zamanda hayallerin gerçek olur.

Dojamoya,selam..Özel mesajların ve ziyaretçi mesajların kapalı.Bu sebeple buraya yazıyorum.Hastaneyi bıraktığını duymamıştım,benim de kafama takıldı şimdi bu,tereddütlerinde haklısın,Ama nasıl olcak yaa,muayeneler orda,hemşireler,kan tahlilleri falan filan hastanede,kafam karıştı benimde yaa...Tüh bende oraya güveniyordum.Ben bide İzmitten geliyorum,hastaneyi zor bulduk muayenehaneyi nasıl buluruz bilmiyorum:)))Bide oraya ayrıca para isterler şimdi,basıyoruz ya biz paraları evde:)))Hastane burdan 2 saat sürüyor,trafikten dolayı.Şimdi gidersek önce muayenehaneye sonra tahliller için hastaneye kalacaz yollarda...Valla Engin Beyi şahsen tanımıyorum ama ciddi başarılara imza atmış bi insan sanırsam.Ben komple bütün tüp bebek ekibine hayran kalmıştım,şahıs olarak düşnmedim hiç..Off yaaa,bilemedim ben şimdi ne desem sana,bide ballandıra ballandıra anlattım dimi:)))Gerçekten bilmiyordum hastaneden ayrıldığını..En iyi ve en doğru kararı sen ve eşin beraber vericeksiniz.Ama en azından git bir görüş,aklındaki soruların cevabını bulmuş olursun en azından.Eğer gidersen,düşüncelerini,edindiğin izlenimlerini mutlaka benimle paylaş,bekliyorum.Banada bi bakış açısı kazandırmış olursun böylece...Haber bekliyorum senden dört gözle..Hayırlısı olsun inşallah..Neresi hayırlıysa oraya karar vermeniz nasip olsun inşallah.Kendine iyi bak,kafanı rahat tut.Bunları çok duymuşsundur ama olsun..Bazen çok sık duyduğumuz şeyleri,eğer ihtiyacımız olduğunda duyarsak iyi gelir diye düşünüyorum:)))

Sevgiler.....

dojamoya hoş geldin canım

öncelikle seninle aynı hastalık sahibi olduğumu belirteyim

benim de bir açık amelyatım ve bir tüpbebek denemem oldu tutunma oldu ancak aynı zamanda dışgebelikte olduğu için bebişlerimi kaybettim

şimdi devam edeceğim yeniden , ankarada gürgan klinikte yapıyorum 4 yumurtam olmuştu benim

sorunumuz aynı olunca paylaşacak şeyimiz bol olur diye düşünüyorum :)

görüşmek dileğiyle

X