oncelıkle herkese merhabalar aılenıze yenı katıldım.8 yıllık evlığim ve başarız 7 denem var tupbebekte tabı bu denemelerın yanlızca 4u transfere kadar gıttı 3ude yumurta gelışmedıği dıye ıptal oldu.benım sorunum yumurta rezervem az olması ve şu meşhur çıkolata kıstlerımın olması 3kezde açık amelıyatla temızledı tuplerım alındı ve şimdıye kadar en fazla 2tane embrıyo transferım oldu yanı 1 -2 yumurtam oluyor.tamam syı hıç onemlı değil 1tane olması yeter yeterkı yuce mevlam ona ol desın.butun denemelerımı hep aynı doktorda denedım bayramda başka doktora gıttım ve tedavıye başladık ama ılk hafta ıptal oldu yumurtam buyumedı ve kısmetse ben bu ay hastalandığımda gene başlamak ıstıyorum ama nereye gıtmelıyım kararsızımCADIARZU şunuda bılıyorumkı tedavı hep aynı yanlız şansımı başka yerde denemek ıstıyorum herkesden farklı bır ısım alıyorum arkadaşlar tecrubelerınıze ıhtıyacım var yardımcı olursanız sevınırım........
CANIM İNŞAALLAH 8.DENEMENDE HAYIRLISI İLE HAMİLE KALIR BİZLERE DE UMUT VE ÖRNEK OLURSUN İNŞAALLAH.TÜM KALBİMİZ DUALARIMIZ SENİNLE...
BENİM SANA ÖNERECEĞİM HASTANELER ALMAN HASTANESİ GRUBU..
YANİ ALMAN HASTANESİ UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ YADA BAHÇEÇİCİ KLİNİĞİ
ÜÇÜDE ZATEN MUSTAFA BAHÇECİ ÖNDERLİĞİNDE.FİYATLARDA AYNI.DEĞİŞEN BİŞEY YOK.BEN DR GÖRÜŞTÜM HİÇ FARK ETMEZ FİYAT AYNI,NERDE İSTERSEN ORDA BAŞLA DEDİ.
AMA BEN TÜP BEBEK RAPORU ÇIKARTTIĞIM İÇİN DEVLETLE ANLAŞMALI HASTANE YAZMASI GERİKİYORDU. SIRF İLAÇLARIMI YAZDIRMAK İÇİN ALMAN HASTANESİNDE BAŞLADIM.ALMAN HS. DEVLETLE ANLAŞMASI VAR ÇÜNKÜ.
ONUN HARİCİNDE HİÇ BİR FARK YOKKKKK!!!!!!!!!!
BEN AĞUSTOSTAN BERİ GİDİYORUM.
SIKINTILARIMIZ AYNI SAYILIR.
BENİMDE TÜPLERİM ALINDI. 2000 YILINDA ENDOMETRİOZİS AÇIK AMELİYATI OLDUM. HAZİRANDA TÜPLERİM VE TEKRAR ENDOMETRİOZİS AMELİYATI BU KEZ LAPOROSKOPİ İLE OLDUM.
18 EYLÜLDE ALMAN DAKİ DR HALİT BEY İKİNCİ TÜPÜMÜNDE TIKALI VE DIŞ GEBELİĞE YOL AÇABİLECEĞİNİ BELİRTEREK TÜPÜMÜ ALDI KARIN İÇİ ÇOK FAZLA YAPIŞIKLIK VARDI BAĞIRSAKLAR YUMURTALIKLAR VE RAHİM BİRBİRİNE YAPIŞMIT.ONLARI VE YİNE MEŞHUR ÇİKOLATA KİSTLERİMİ TEMİZLEDİ.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
AMA HALİT BEY HEP OLUMLU KONUŞUYOR.
HATTA ONUN TABİRİYLE UN VAR, ŞEKER VAR, YAĞ VAR HELVAYI KAVURMAK BANA DÜŞÜYOR DİYOR...EKİMDE ERKEN DİYE TÜP BEBEĞE BAŞLAMADI.
KASIMDA AMERİKAYA SEMİNERE GİDECEK.
DOLAYISI İLE BENİM TEDAVİ ARALIK AYINA KALDI.
BEKLEMEK STRES YAPIYOR AMA NAPALIM.
SABRIN SONU SELAMETTİR...