kısmetse 8ıncı denemem olacak ama nerde yapmalıyım kararsızsım

dojamoya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
11
0
48
oncelıkle herkese merhabalar aılenıze yenı katıldım.8 yıllık evlığim ve başarız 7 denem var tupbebekte tabı bu denemelerın yanlızca 4u transfere kadar gıttı 3ude yumurta gelışmedıği dıye ıptal oldu.benım sorunum yumurta rezervem az olması ve şu meşhur çıkolata kıstlerımın olması 3kezde açık amelıyatla temızledı tuplerım alındı ve şimdıye kadar en fazla 2tane embrıyo transferım oldu yanı 1 -2 yumurtam oluyor.tamam syı hıç onemlı değil 1tane olması yeter yeterkı yuce mevlam ona ol desın.butun denemelerımı hep aynı doktorda denedım bayramda başka doktora gıttım ve tedavıye başladık ama ılk hafta ıptal oldu yumurtam buyumedı ve kısmetse ben bu ay hastalandığımda gene başlamak ıstıyorum ama nereye gıtmelıyım kararsızımCADIARZU şunuda bılıyorumkı tedavı hep aynı yanlız şansımı başka yerde denemek ıstıyorum herkesden farklı bır ısım alıyorum arkadaşlar tecrubelerınıze ıhtıyacım var yardımcı olursanız sevınırım........

Arkadaşım umarım bu son ve başarılı denemen olur.

Ben Acıbadem Kadıköy'de Dr. Deniz gökalp ile ilk mikro denememde hamile kaldım. Doktorumu da hastanemi de öneririrm

Canım İnşallah bu kez başarılı, hayırlı bir netice alırsın,
tedaviden önce bitkisel ürünler kullandın mı?
ben bu siteyle tanışmadan önce 3 deneme yapmıştık
buradan arkadaşlardan birçok bitkiler duydum ve tatbik ettim,
çünkü artık son şansımdı,
deneyecek gücüm kalmamıştı,
4. denememe bu bitkileri kullanmak için 2 ay geç gittim tedaviye ve çok şükür
hayırlısıyla 6 aylık hamileyim,
istersen kullandıklarımı yazarım

benim de senin gibi yumurta rezervim düşüktü çünkü yaşım 39 olmuştu artık
bu bitkilri kullandıktan sonra tedavi başladığında dr bu yumurtalık cevabına şaşırdı,
ama ben bitkileri kullandığımı söylemedim
dr lar pek taraf değiller çünkü,
2-3 yumurtam oluşurken
11 folikül oluşmuştu, ve 5 yumurta çıktı sağlıklı bunların 4 ü transfer edildi
önce ikiz gebelik oldu ama şimdi bebişlerden biri kaldı
İnşallah Rabbimin izni ile bebeğimi dünyaya sağlıklı bir şekilde getirebilirim

oncelıkle herkese merhabalar aılenıze yenı katıldım.8 yıllık evlığim ve başarız 7 denem var tupbebekte tabı bu denemelerın yanlızca 4u transfere kadar gıttı 3ude yumurta gelışmedıği dıye ıptal oldu.benım sorunum yumurta rezervem az olması ve şu meşhur çıkolata kıstlerımın olması 3kezde açık amelıyatla temızledı tuplerım alındı ve şimdıye kadar en fazla 2tane embrıyo transferım oldu yanı 1 -2 yumurtam oluyor.tamam syı hıç onemlı değil 1tane olması yeter yeterkı yuce mevlam ona ol desın.butun denemelerımı hep aynı doktorda denedım bayramda başka doktora gıttım ve tedavıye başladık ama ılk hafta ıptal oldu yumurtam buyumedı ve kısmetse ben bu ay hastalandığımda gene başlamak ıstıyorum ama nereye gıtmelıyım kararsızımCADIARZU şunuda bılıyorumkı tedavı hep aynı yanlız şansımı başka yerde denemek ıstıyorum herkesden farklı bır ısım alıyorum arkadaşlar tecrubelerınıze ıhtıyacım var yardımcı olursanız sevınırım........

Allah yardımcın olsun gerçekten çok uğraşmışsın, inşallah bu seferki mutlulukla sonuçlanır, Ayşenurun dediği gibi bitkisel tedavilerden de yararlan bence bu arada, ayrıca tedavilerini nerde olduğunu yazmamışsın, ben memorial veya bahçeci kliniğiyle görüşmeni öneririm açıkçası, ben onlarda yaptırmadım ama bu konuda en gelişmiş merkezler bunlar bence

hepinize çok teşşekur ederım gosterdığiniz ilgı için kızlar.inşallah yakında doğru yerde başlarım tedavıme....:Saruboceq:

canım oncelıkle teşekkur ederım ılgın için,Yuce mevlam sağlıklı bır şekılde meleğini kucağına almayı nasip etsın inşalahh..bıtkısel çok fazla bırşey kullanmadım bır ara aktarcıdan aslanpençesı ve hatırlayamadım bır karışım hazırladılar yumurtalamaya ıyı gelıyor dıye ama sonuç aynı şimdide ıncır kuru yapıyorum.ama bılgılerını ve deneyımlerını benımle paylaşırsan çok sevınırım..şunu anlayamadım eğer bıtkısel tedavıyı yaparsam aramı vermelıyım tedavıme...

Canim öncelikle hosgeldin. Insallah tedavin bu defa iyi sonuclanir. Ben bir ara istanbuldaki merkezleri arastirmistim. Gercekten hepsi iyi calisiyor. Kendi tecrübem yok, biz burada bir dafa daha denemek istiyoruz, olmazsa umut tüp bebek merkezine gidecegiz. Bir arkadasim tavsiye etti.

Allah yardimcin olsun canim.

Allah yardımcın olsun gerçekten çok uğraşmışsın, inşallah bu seferki mutlulukla sonuçlanır, Ayşenurun dediği gibi bitkisel tedavilerden de yararlan bence bu arada, ayrıca tedavilerini nerde olduğunu yazmamışsın, ben memorial veya bahçeci kliniğiyle görüşmeni öneririm açıkçası, ben onlarda yaptırmadım ama bu konuda en gelişmiş merkezler bunlar bence
canım ılgın için teşekkur ederım.tupbebek denemelerımı bahçelıevler medıcanada denedım sonra doktorum medıcal parka geçti ve enson jınemedde denedım şimdide kararsızım dediğin gıbı memorıal olabılır yada eskı doktoruma donebılırım bıraz sacma olabılır ama doktorum benım herşeyımı bılıyor tum amelıyatlarımı o yaptı ama şans Latıf Küpelioğlu belkı duymuşundur hakkımında hayırlısı olsun .. kımsesın kucağı boş kalmasın inşallahhh:Saruboceq:

Canim öncelikle hosgeldin. Insallah tedavin bu defa iyi sonuclanir. Ben bir ara istanbuldaki merkezleri arastirmistim. Gercekten hepsi iyi calisiyor. Kendi tecrübem yok, biz burada bir dafa daha denemek istiyoruz, olmazsa umut tüp bebek merkezine gidecegiz. Bir arkadasim tavsiye etti.

Allah yardimcin olsun canim.
teşekur ederım ılgın için.Amin canım yuce mevlam hepimizin yuzunu guldursun inşallahhh,,,hakkımızda hayırlısı olsun....

canım oncelıkle teşekkur ederım ılgın için,Yuce mevlam sağlıklı bır şekılde meleğini kucağına almayı nasip etsın inşalahh..bıtkısel çok fazla bırşey kullanmadım bır ara aktarcıdan aslanpençesı ve hatırlayamadım bır karışım hazırladılar yumurtalamaya ıyı gelıyor dıye ama sonuç aynı şimdide ıncır kuru yapıyorum.ama bılgılerını ve deneyımlerını benımle paylaşırsan çok sevınırım..şunu anlayamadım eğer bıtkısel tedavıyı yaparsam aramı vermelıyım tedavıme...

Bitkileri tedaviden önce kullanmaya başlamalısın,
bu nedenle 2 ay kadar erteleyebilirsin

Canım öncelikle hayıt suyunu tedaviden 2-3 ay önce içmeye başlamalısın,
hayıt suyu aktarlarda satılıyor ben tedavi sırasında 5 şişe içtim,
üzerindeki tarife göre 1/4 çay bardağı hayıt suyu, kalanı su ile tamamla ve sabah akşam tok karna iç,

yine ben tedavi öncesi 2 kğ kadar harnup pekmezi içtim sabahları aç karna,

ayrıca öğütülmüş çörek otuna hakiki bal karıştırıp günde 2 bazen 3 kez yedim, sabah aç yedim,

ayrıca günde üç kez tok karna çakşır otu ve civan perçemini bir su bardağına 10 dakika demleme usulu, yani 1 tatlı kaşığı çakşır otu, 1 tatlı kaşığı civan perçemi su bardağına koy üzerine kaynar su dök, 10 dakika beklet ve hakiki bal ile tatlandırıp iç,

hayıt suyu ve çakşır otuna tedavi sırasında da devam et,çünkü yumurtaları büyütüyor,

merhaba bende umut tüp bebek dr enver kurt derim merkez ekip hepsi harika sürekli pozitif sonuç alanlarla karşılaşıyorum benimlede çok ama çok ugraştılar ve sonunda sorun umu hallettiler ay başında transferim olacak inşallah

merhaba.umarım bu sefer güzel sonuç alır ve hayırlı haberlerini bizimle paylaşırsın.ben de memorial hastanesinde yaptırdım. çok memnun kaldım. orayı deneyebilirsin.en azından görüş memorialle de fikir edinirsin.

Meraba arkadasim benimde dort olumsuz mikro ve iki asilamam var.Istanbulda nerede tedavi gordun.Nereyi onerirsin.Gecmis olsun.Insallah bizimde anne olma vaktimiz gelmistir.

Bitkileri tedaviden önce kullanmaya başlamalısın,
bu nedenle 2 ay kadar erteleyebilirsin

Canım öncelikle hayıt suyunu tedaviden 2-3 ay önce içmeye başlamalısın,
hayıt suyu aktarlarda satılıyor ben tedavi sırasında 5 şişe içtim,
üzerindeki tarife göre 1/4 çay bardağı hayıt suyu, kalanı su ile tamamla ve sabah akşam tok karna iç,

yine ben tedavi öncesi 2 kğ kadar harnup pekmezi içtim sabahları aç karna,

ayrıca öğütülmüş çörek otuna hakiki bal karıştırıp günde 2 bazen 3 kez yedim, sabah aç yedim,

ayrıca günde üç kez tok karna çakşır otu ve civan perçemini bir su bardağına 10 dakika demleme usulu, yani 1 tatlı kaşığı çakşır otu, 1 tatlı kaşığı civan perçemi su bardağına koy üzerine kaynar su dök, 10 dakika beklet ve hakiki bal ile tatlandırıp iç,

hayıt suyu ve çakşır otuna tedavi sırasında da devam et,çünkü yumurtaları büyütüyor,
canım teşekurler reçete için:1rolleyes:hayıt suyunu duymuştum ama çevremdekı aktarcılara sordum bulamadım bakırkoye gıtmem lazım galıba çakşır otunu tek başına değilde yazdığın gıbı hepsı galıba ..ancak bunları denerım heralde tedavıye hemen başlamak ıstıyorum hayırlısıyla inşallahhh tekrar teşekkur ederım ılgın ılgın için...

ılgınız için teşekerler. Dr.Engın Oral kısmetse onunla goruşcem inşallah arkadaşım onda yaptırdı ve şimdi 3 aylık hamıle darısı bızlerın başına ınşallahhh.eşim çok doktor değiştirme taraftarı değil aslında ona gore tedavı hep aynı ılaclar aynı şans için bırkez değişterebılırız dıyo onunda kafasında engın bey var kısmet goruşmeye gıdıcem inşallahh.arkadaşlar aranızda engın beyde tedavı goren varmı???

selam arkadaşlar bende memorialde denedim ve memnun kaldım önerebilirim pahalı ama çok iyiler işlerinde hakkınızda hayırlısı tabi bu işler nasip meselesi

AYŞENUR AMİNE SUCUM HANGİ BİTKİSEL KÜRLERİ KULLANDIN BİZİMLE PAYLAŞIR MISIN CANIM...
AYRICA ALLAHIM BEBEĞİNİ SAĞLIKLA VE HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN...:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

CANIM İNŞAALLAH 8.DENEMENDE HAYIRLISI İLE HAMİLE KALIR BİZLERE DE UMUT VE ÖRNEK OLURSUN İNŞAALLAH.TÜM KALBİMİZ DUALARIMIZ SENİNLE...
BENİM SANA ÖNERECEĞİM HASTANELER ALMAN HASTANESİ GRUBU..
YANİ ALMAN HASTANESİ UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ YADA BAHÇEÇİCİ KLİNİĞİ
ÜÇÜDE ZATEN MUSTAFA BAHÇECİ ÖNDERLİĞİNDE.FİYATLARDA AYNI.DEĞİŞEN BİŞEY YOK.BEN DR GÖRÜŞTÜM HİÇ FARK ETMEZ FİYAT AYNI,NERDE İSTERSEN ORDA BAŞLA DEDİ.
AMA BEN TÜP BEBEK RAPORU ÇIKARTTIĞIM İÇİN DEVLETLE ANLAŞMALI HASTANE YAZMASI GERİKİYORDU. SIRF İLAÇLARIMI YAZDIRMAK İÇİN ALMAN HASTANESİNDE BAŞLADIM.ALMAN HS. DEVLETLE ANLAŞMASI VAR ÇÜNKÜ.
ONUN HARİCİNDE HİÇ BİR FARK YOKKKKK!!!!!!!!!!
BEN AĞUSTOSTAN BERİ GİDİYORUM.
SIKINTILARIMIZ AYNI SAYILIR.
BENİMDE TÜPLERİM ALINDI. 2000 YILINDA ENDOMETRİOZİS AÇIK AMELİYATI OLDUM. HAZİRANDA TÜPLERİM VE TEKRAR ENDOMETRİOZİS AMELİYATI BU KEZ LAPOROSKOPİ İLE OLDUM.
18 EYLÜLDE ALMAN DAKİ DR HALİT BEY İKİNCİ TÜPÜMÜNDE TIKALI VE DIŞ GEBELİĞE YOL AÇABİLECEĞİNİ BELİRTEREK TÜPÜMÜ ALDI KARIN İÇİ ÇOK FAZLA YAPIŞIKLIK VARDI BAĞIRSAKLAR YUMURTALIKLAR VE RAHİM BİRBİRİNE YAPIŞMIT.ONLARI VE YİNE MEŞHUR ÇİKOLATA KİSTLERİMİ TEMİZLEDİ.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
AMA HALİT BEY HEP OLUMLU KONUŞUYOR.
HATTA ONUN TABİRİYLE UN VAR, ŞEKER VAR, YAĞ VAR HELVAYI KAVURMAK BANA DÜŞÜYOR DİYOR...EKİMDE ERKEN DİYE TÜP BEBEĞE BAŞLAMADI.
KASIMDA AMERİKAYA SEMİNERE GİDECEK.
DOLAYISI İLE BENİM TEDAVİ ARALIK AYINA KALDI.
BEKLEMEK STRES YAPIYOR AMA NAPALIM.
SABRIN SONU SELAMETTİR...

X