Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
guzel bır konu olmus canım.........buzluga cok bırsey atmıyorum artık kurban bayramı erken oluyor cunku.....o yuzden bu yıl sebzelerı kuruttuk..kuruttuk dıyorum hazırlıkları eltımle yaptık cunku.....(patlıcan,kabak,bıber).sonra kayısı ve vısne recelı yaptık.....tursuları da unutmayalım tabı.....hazırlığım var yanı bu yıl......
arkadaşlar ben bişi soracam sizlere ben barbunya aldım derin doldurucuya koymak için ama nasıl koyacam bilmiyorum haşlayıpmı koyyum öle direkmi koyyum nasıl yapıyım bilgilerinize ihtiyacım var lütfennnnnn şimdiden teşekkür ettim
Bende domates sosu yaptım kavonozlara tam 15 tane ama biraz daha yapayım istiyorum malum kışın domatesler hormonlu oluyo buzluğa vişne koydum 6 kilo taze fasulye de koyucam ve yağlı biber turşusu kurdum bir şişe ayrıca karışık turşumda var benden de bu kadar :)
Ellerine sağlık. Yağlı turşu nasıl yapıyorum bir yemekte yemiştim çok hoş tadı oluyor. Yapılışını yazarsan sevinirim.İyi günler..
Bende domates sosu yaptım kavonozlara tam 15 tane ama biraz daha yapayım istiyorum malum kışın domatesler hormonlu oluyo buzluğa vişne koydum 6 kilo taze fasulye de koyucam ve yağlı biber turşusu kurdum bir şişe ayrıca karışık turşumda var benden de bu kadar :)
Ellerine sağlık. Yağlı turşu nasıl yapıyorum bir yemekte yemiştim çok hoş tadı oluyor. Yapılışını yazarsan sevinirim.İyi günler..
domates sosunu nasıl yaptın ben daha önce yapmıştım olmadıda.anlatırmısın
ooo kizlar biz kis hazirligini oyle bi tempoda yapiyoruz ki esim kisa savas mi cikacak diye takiliyo.Kayserili oldumuzdan mantiyla basladik ben iki buyuk tip diepfriz kullaniyorum ve ikisinide tiklim tiklim doldurdum puacalar doner ekmekleri bazi sebzeler hatta ve hatta su boregi bile yapip dondurup teker halinde koyduk cikarip pisiriyosunuz cok pratik oluyo oneririm.Sulu kofte yaprak sarmasi ve daha bi dolu sey degisik onerilerinizi bekliyorum sevgiler... a.s.
domates sosunu nasıl yaptın ben daha önce yapmıştım olmadıda.anlatırmısın
Kızlar burda kışlık yaptığımız hazırlıkları paylaşalım birbirimize fikir alışverişinde de bulunalım kimler nasıl yapmış
örnek: (buzluğa kışlık neler koydunuz. ) vs vs.
arkadaşlar ben bişi soracam sizlere ben barbunya aldım derin doldurucuya koymak için ama nasıl koyacam bilmiyorum haşlayıpmı koyyum öle direkmi koyyum nasıl yapıyım bilgilerinize ihtiyacım var lütfennnnnn şimdiden teşekkür ettim