- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 248
- 32
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
Mesela patlıcan yemeğini Nasıl yapıyorsunuz?Bamya (10 poşet) + Çilek reçeli (1 şişe)
Yeşil fasulye (6 poşet) + Kayısı reçeli (1 şişe)
Patlıcan yemeği (3 poşet) + Şeftali reçeli (1 şişe)
Karnıyarık (3 poşet) + Dut reçeli (1 şişe)
Dolma biber (5 poşet) + Erik marmelatı (1 şişe)
Karışık kızartma(10 poşet) + Vişne reçeli (1 şişe)
Maydonoz (3 poşet) + Acılı (8 şişe)
Semizotu (3 poşet) + Melemen (10 şişe)
Domates (1 poşet) + Domates (5 şişe)
Doğranmış biber(5 poşet) + Komposto (2 b şişe)
Çiçek dolması (3 poşet) + Karışık közleme (3 k şişe)
Pizza harcı (10 poşet) + Kırmızı biber turşusu (5 şişe)
Göğ domates (2 poşet) + Kornişon turşu (3*2lt şişe)
Yaprak sarması (5 poşet) + Fasulye turşusu (2 lt şişe)
Kabak dolması (2 poşet) + Biber turşusu (2lt şişe)
vişne (2 poşet) + Karışık Turşu (2*2lt şişe)
Kahvaltılık sos (3 şişe)
Domates rendeli turşu (1 k.şişe)
Domates suyu (20 bardak)
Salça (5*2lt şişe)
Bunlar benim bu yılki kışlık listem ,bir kısmını yaptım bir kısmı hala yapılacak.
haşlayıp buzlu suya koyunca rengi restoranttakiler gibi oluyo rengi yeşil kalıyo güzel görüntüsü oluyo ama fasulyedeki vitamin suya gidiyo vitaminsiz fasulye yemiş oluyoruz.Ben temizleyip doğrayıp poşeti kapatmadan içine biber ve domates doğruyorumMesela patlıcan yemeğini Nasıl yapıyorsunuz?
Kahvaltılık sos Nasıl yapıyorsunuz?
Ben daha sadece fasülye koydum. Önce haşlıyorum sonra soğuk suya koyuyorum, ordan poşetleyip buzluğa atıyorum. Bir tane de domates doğruyorum üstüne.
patlıcan yemeğini doğrayıp tuzlu suda bekletip domates ve biberle kavurup koyuyorum çiğ koyarsanız rengi değişiyo kararıyo patlıcanlar.Kahvaltılık sosuda bol sarımsağı ince doğruyorum,biber ve patlıcanı yemeklikten daha küçük doğrayıp kızartıyorum.Sarımsağı az yağla tencerede kavurup üzerine kızaran patlıcan ve biberleri döküyorum onun üzerinede isterseniz rendelenmiş isterseniz robotta çelikmiş yada elde ince doğranmış domatesi döküp tuzla kavuruyorum,çok azda sirke dökebilrsiniz.Sıcak sıcak minik kavanozlara koyup sabah kahvaltılarında yiyoruz.Mesela patlıcan yemeğini Nasıl yapıyorsunuz?
Kahvaltılık sos Nasıl yapıyorsunuz?
Ben daha sadece fasülye koydum. Önce haşlıyorum sonra soğuk suya koyuyorum, ordan poşetleyip buzluğa atıyorum. Bir tane de domates doğruyorum üstüne.
kocaya derin dondurucu için çıtlatım beklemedeyimBundan sonra yaptıklarımın fotolarını çekip anlatayım diyorum.Daha faydalı olur diye düşündüm
patlıcan yemeğini doğrayıp tuzlu suda bekletip domates ve biberle kavurup koyuyorum çiğ koyarsanız rengi değişiyo kararıyo patlıcanlar.Kahvaltılık sosuda bol sarımsağı ince doğruyorum,biber ve patlıcanı yemeklikten daha küçük doğrayıp kızartıyorum.Sarımsağı az yağla tencerede kavurup üzerine kızaran patlıcan ve biberleri döküyorum onun üzerinede isterseniz rendelenmiş isterseniz robotta çelikmiş yada elde ince doğranmış domatesi döküp tuzla kavuruyorum,çok azda sirke dökebilrsiniz.Sıcak sıcak minik kavanozlara koyup sabah kahvaltılarında yiyoruz.
tadı çok güzel ben bayılıyorumCanım bu kahvaltılık nasıl tadı ben patlıcan ve biberi közleyip yapıyorum bu değişik geldi denesem mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?