--> kışlık giyim dükkanı --> 3-5 tl kazaklar ** etîketli MAVI gömlek 15 tl kaçırmayın->/SATILMIŞTIR

Yakasi nasil anlasilmiyor hic resim de?
Pembeli grili gömleğin yaka ayrıntıları şöyle:
(Işık sorunu nedeniyle cam kenarında çekiyorum, askıda çekemiyorum)
Aslında son derece tarz bi gömlek.
Bu tarz yakaların özel bi adı varsa bilmiyorum, cahilliğime verin.
Normal yakalardan yukarı doğru daha uzun. Kalın yani. Yanlara doğru da biraz çok geniş.
Yakada gömleğin en altında olduğu gibi büzgü fonksiyonu var. İpleri sıkarak şık bi görüntü elde ediliyor.
Düğmeleri kapalıyken ve büzgülü değilken standart hali:

İpleri büzgülü ve düğmeler kapalı:

Seni cok uğrastirdım sekerim sağolasın ama kızım pek beğenmedi eteği çok beğenmiştim ama boyu kısa olur bana çok teşekkürler takipteyiz:) hayırlı satışlar.

Seni cok uğrastirdım sekerim sağolasın ama kızım pek beğenmedi eteği çok beğenmiştim ama boyu kısa olur bana çok teşekkürler takipteyiz:) hayırlı satışlar.
Ne demek efendim görevimiz. :)
Çok teşekkür ederim, yeni ciciler eklicem yine bekleriz ehee :)

Xside boğazlı kazak. Uzun etek bol kesim, taytla kullanmaya uygun, ben elbise niyetine kullandım kışın. Şık duruyor. 38-40 larda elbise gibi durur, esnek olduğundan 42-44 lere de olur.
10 tl

JunkFood marka, yurtdışından alınma kapşonlu sweat. İçi tüylü yumuşak, çok sıcak tutuyor.
38-42 olur, 44 de biraz pörtletse de sığar. :) 10 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…