--> kışlık giyim dükkanı --> 3-5 tl kazaklar ** etîketli MAVI gömlek 15 tl kaçırmayın->/SATILMIŞTIR

Etiketi üstünde giyilmemiş Gömlek & bluz kombini 36-38 beden uyar. 22 tl
Kombini alana uyumlu yün atkı hediye.

İnanılmaz cici bi elbise. Dikdörtgen yaka. Büzgülü balon etek, cepleri var, giyince cidden çok cici duruyor. Kışlk sezondan almıştım. S beden yazıyor fakat 42 bedenken giyebilmiştim. 15 tl.

Koton gömlek kışlık kumaş. hiç giyilmedi etiketi üstünde. 38-40-42 bedene uyar beli büzgülü. 10 tl.

Lcw kışlık tayt. Kalın kumaş. M beden
hiç giyilmedi. 12 tl.

Bacakların kenarları boydan dantelli likralı bir tayt daha var. Bel kısmında en tepede -görünmeyecek bi yerde- dantelinde ufak bi sökük olmuş sonradan farkettim. Diğer taytla aynı beden, onu alana isterse bu ücretsiz.
Bu sıfır olan:

Bu ücretsiz olan.

MAVI marka yeni sezon, etiketi üstünde sıfır, M beden çok şık altı büzgülü gömlek.
. Çok şık duruyor. Etiketi okunuyor, 25 tl.

Etiketi üstünde sıfır lcw kazak. 40-44 bedenlere komple uyar. Uzun model. Yeni sezon etiketi 40 tl, böğürtlen'de 15 tl.

Xside kazak. S beden yazıyor ama ben 42-44 arasıyken giymiştim. Rengi çok hoş bi pembe, iki ışıkta da tam çıkmadı. Cepleri var V yakasıyla çok şık duruyor. 7 tl.

LOFT marka kırmızı hırka. Çizgili desen, sıcak tutuyor. 38-40 bedene olur. Esnek olduğundan 42 de olur hatta. 7 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…