--> kışlık giyim dükkanı --> 3-5 tl kazaklar ** etîketli MAVI gömlek 15 tl kaçırmayın->/SATILMIŞTIR

Etiketi üstünde giyilmemiş Gömlek & bluz kombini 36-38 beden uyar. 22 tl
Kombini alana uyumlu yün atkı hediye.
image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

İnanılmaz cici bi elbise. Dikdörtgen yaka. Büzgülü balon etek, cepleri var, giyince cidden çok cici duruyor. Kışlk sezondan almıştım. S beden yazıyor fakat 42 bedenken giyebilmiştim. 15 tl.

image.jpg
image.jpg

Koton gömlek kışlık kumaş. hiç giyilmedi etiketi üstünde. 38-40-42 bedene uyar beli büzgülü. 10 tl.
image.jpg

Lcw kışlık tayt. Kalın kumaş. M beden
hiç giyilmedi. 12 tl.

Bacakların kenarları boydan dantelli likralı bir tayt daha var. Bel kısmında en tepede -görünmeyecek bi yerde- dantelinde ufak bi sökük olmuş sonradan farkettim. Diğer taytla aynı beden, onu alana isterse bu ücretsiz.
Bu sıfır olan:
image.jpg

Bu ücretsiz olan.
image.jpg

MAVI marka yeni sezon, etiketi üstünde sıfır, M beden çok şık altı büzgülü gömlek.
. Çok şık duruyor. Etiketi okunuyor, 25 tl.
image.jpg

Etiketi üstünde sıfır lcw kazak. 40-44 bedenlere komple uyar. Uzun model. Yeni sezon etiketi 40 tl, böğürtlen'de 15 tl.
image.jpg

Xside kazak. S beden yazıyor ama ben 42-44 arasıyken giymiştim. Rengi çok hoş bi pembe, iki ışıkta da tam çıkmadı. Cepleri var V yakasıyla çok şık duruyor. 7 tl.
image.jpg image.jpg

LOFT marka kırmızı hırka. Çizgili desen, sıcak tutuyor. 38-40 bedene olur. Esnek olduğundan 42 de olur hatta. 7 tl
image.jpg
image.jpg

Back