• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kışlık abiye !!

mujdeci

Sevgi Neydi? Sevgi EMEKTİ
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2008
1.095
4
316
39
İstanbul
Merhaba arkadaşlar opuyorumnanaktan
şubatta ablamın düğünü var tabii en yakınım olduğu için çok şık olmam lazım
yalnız sorun şu hep bakıyorum nette sağda solda falan ama şimdiye kadar hiç kışlık abiye görmedim :((
kışlık abiye modelleri varsa elinizde resimlerini, ya da diktirebileceğim bi yer biliyorsanız paylaşın lütfen
daha vakit var ama düğün üzeri çok tantana olacağından kıyafete vakit ayıramayabilirim şimdiden modelleri toparlamak istiyorum..

bide sizce diktirmek mi yoksa hazır almak mı daha iyi olur?
yardımlarınızı bekliyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
bence hazır al, eğer begenmediiin - üstüne oturmayan bi yeri fln olursa terzide yaptırman daha kolay. cnki begendigin bi modelle gidiyosun istedigin modelle hiç alakasız bişeyy cıkıo ortaya en azından magazada deneme sansın seceneklerin var. model bulabilirsemde eklerim yine fikir olması acısından

haklısın canım ama işte dediğim gibi ben şimdiye kadar hiç öle kışlık şık bi abiye görmedim onun için diktirsemmi diye düşünüyorum
bulduğunda eklersen çook sevinirim..

kışlık abiye olmaz ki kışın da asklı ya da askısız giyilir....eğer istersen üstüne bolero diktirrsn...

vallaa kışlık abiye diye birşeye iik defa duydum yok öyle birşey .. kapalı yerde oluyor oranın ısıtması var nasılsa arabalarla gidiliyor vs.. normal abiye modellerinden bakacaksın ... ama mesela askılı olmazda yarım kol olur yada kolları tüllü filan birşeyler olabilir... ama straples de giyilir askılı da giyilir düğün bu yani ...tarzınızı bilemiyorum ama benden brkaç örnek...
IPEK-TULDEN-SAHANE-ABIYE-ELBISE__18965605_1.jpg

MUHTESEM-PULLU-BOLEROLU-ABIYE-ELBISE-40-42-BEDEN__18321412_0.jpg

ABD-039-DN-MOONLIGHT-DRESS-ABIYE__11954416_2.jpg

ALMANYADAN-TEK-OMUZLU-ABIYE-KOKTEYL-PARTY-DRESS__16489559_0.jpg

HELEN-PARIS-sexy-japon-victorias-abiye-5613__20387519_0.jpg

ADIL-ISIKTAN-ABIYE-GECE-ELBISESI-NISANLIK__20413068_0.jpg

World-Wella-Paris-Marka-Mukemmel-Bir-Abiye__19628384_0.jpg

di mi yok yani çünkü şimdiye kadar hiç rastlamadım öle bişie kış düğünü kültürümüz yoktur aslında düğünlerimiz hep yazın olduğu için nasıl bişi bakacağımı şaşırdım. kaydirigubbakcemile3
sağolun yardımlarınız için..
o zaman abiye elbiseler buldukça koyalım buraya arkadaşlar

canım netten bunu bula bildim ama herkesin dediği gibi kışlık olmazda üstlerine anca bi bolera giye bilirsin
abiye.jpg

benimde subatda kardeşimin dügünü var bende kyafet arayşı içindeyim kilolu oldugum için büyük ihtimal siyah oluçak

bencede kışlık abiye olmaz öyle özel günlerde kimse aaa yazlık giymiş demiyor zaten cnm üzerine şu tarz bişi alabilirsin
c_001_fox_fur_with_real_silk_shawl.jpg

Back