size bişiy diyeyim mi kızlar..,
ilk gecenizi yeni bi başlangıç olarak düşünün lütfen...
iki rekat kılınan namazın ardından dua etmek gerekli...
Rabbim o gece edilen duaları geri çevirmezmiş..
ben her ne dilediysem oldu.aklıma kim geldiyse...
ne dilediysem o akşam verdi de Allahım çok şükür...
okurken yazmadan edemedim aklıma geldi ve güldüm:)
çok eski değil gerçi geçen sene:)
bizde eve geldik bende namaz olayını biliyorum ya eşimede baskı yaptım içmedi ve namazını kıldırdım
tam ben abdest alıcam evde ara allah asiton yok
kocam alt komşuya indi az önce biz girerken apartmandakiler kapıları açmış alkışlar ile bizi karşılmıştı:)
komsudaN benim için asiton aldı asiton olmassa bu işi unut demiştimde:)
sonra sildim gelinliğin çember gibi olan seyini çıkarıp apdest alıp ustune beyaz hırka giyip namazımı kıldım.
kılmalıydım çünkü bencede o an bi dönüm noktası ben geçmişte yaptığım tüm hatalara tövbe edip evliliğimin mutlu geçmesini diledim.
şimdilik herşey yolunda umarım dualarım kabul olmustur.)
hatırladım cnm.ama şimdi sölemeyim burda:)birini söleyim durun dayanamadım:)ilk gecem inşallah kolay geçer demiştim:)eh kabul oldu sayılır:)))bu konuda ki sorularınız itina ile yanıtlanır:)
meraba kimsecikler bakmıyor mu buraya...http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/umursamaz.gif:77:
meraba,ilk gece namaz felan kılınıyor.gelinlikle nasıl abdest alıcaz.diyorlar duş felan alınır.ama ben gelinliğimi aşkımın çıkarmasını istiyorum.ondan sonrası malum...
Kızlar bu kılınacak namaz yanlızca erkek için değilmiydi şimdi okuyunca şaşırdım bana kimse bişi demedi erkek kılıyo diye biliyorum bizde öyle oldu hatta azdaha unutuyorduk ben hatırlattım of şimdi içim sıkıldı keşke bende kılsaydım.ilk gece biraz problemli geçti bizimki ağrı ve acı duydum ben şimdi bunuda duyunca hepten bu olaya bağlarım kılmadım dua etmedim die
Kızlar bu kılınacak namaz yanlızca erkek için değilmiydi şimdi okuyunca şaşırdım bana kimse bişi demedi erkek kılıyo diye biliyorum bizde öyle oldu hatta azdaha unutuyorduk ben hatırlattım of şimdi içim sıkıldı keşke bende kılsaydım.ilk gece biraz problemli geçti bizimki ağrı ve acı duydum ben şimdi bunuda duyunca hepten bu olaya bağlarım kılmadım dua etmedim die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?