kıslar ilk gece bi bakın:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende gelinliğin içine beyaz giyicem ama sonrasında aşkımın renk seçimi olan seksüü 3 dakika geceliğimi giyicem :kedi:

3 dakika geceliği diyorum çünkü üzerimizde 3 dakikadan fazla kalacağını pek sanmıyorum kaydirigubbakcemile3

onlar onunla ilgilenmezki duştan sonrasına kalcağını sanmıyorum ben kaydirigubbakcemile3 genelde gelinlik çıkınca kaydirigubbakcemile

zaten eve gelınce saclarını ve makyajını yıkamak ıcın yatmadan once banyo yapacaksın ondan sonra sıyah gıyebılırsın bence sacına kasına uygun olması hangı renk oldugundan daha onemlı

okurken yazmadan edemedim aklıma geldi ve güldüm:)

çok eski değil gerçi geçen sene:)

bizde eve geldik bende namaz olayını biliyorum ya eşimede baskı yaptım içmedi ve namazını kıldırdım
tam ben abdest alıcam evde ara allah asiton yok

kocam alt komşuya indi az önce biz girerken apartmandakiler kapıları açmış alkışlar ile bizi karşılmıştı:)
komsudaN benim için asiton aldı asiton olmassa bu işi unut demiştimde:)

sonra sildim gelinliğin çember gibi olan seyini çıkarıp apdest alıp ustune beyaz hırka giyip namazımı kıldım.

kılmalıydım çünkü bencede o an bi dönüm noktası ben geçmişte yaptığım tüm hatalara tövbe edip evliliğimin mutlu geçmesini diledim.

şimdilik herşey yolunda umarım dualarım kabul olmustur.)

guzel bir konu olmus hosuma gitti..

ben de size fazla ayrintiya girmeden ilk gecemiz anlatayim;

ben de gelinligin icine, gelinligime uygun destekli camasirlardan giymistim, jartiyer takimlara cok baktim almak icin ama cok rahatsizdilar almadim, iyi ki de giymemisim.

dugundu, dugunden sonra yemekti derken eve geldigimizde cok yorgundum. hemen bir dus almak istedim, esim yardim etti sacimdaki tokalari soktuk, makyajimi ojelerimi sildim, dus aldim, abdest de aldim; ben de gerdek gecesinde 2 rekat namaz kilinir ve dua edilir diye biliyorum cunku.. (edilen dualarda mutlaka kabul olurmus) dustan ciktigimda esimin bana suprizi vardi; banyodan yatak odasina , yataga kadar gul yapraklari dokmustu, cok hostu..

neyse geceliklerimi giyindim, uzerine uzun sabahlik giyip, namaza durduk esimle beraber,
sonra da sabahligi cikardim; sonrasi daa kirmizi noktaya girer anlatmayayim :))

Aseton olayınaalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3

ne gerek var beyaz giymek şartmı sacmalı istediğini giy kız elaleme ne

yaa ben çok heyecanlanırım off sewdiğin insan ama ne biliim böle basbasa kal bide o gece olanacakları bikince insan utanır ayy iyiki düğünüme daha war :)

[ı]neyle rahat edıyorsanız onu gıyın .naasıl olsa eve gelıp duŞ alıcaksınz:))
ben sıyah gıyındım ılk gece: [/ı]

hatırladım cnm.ama şimdi sölemeyim burda:)birini söleyim durun dayanamadım:)ilk gecem inşallah kolay geçer demiştim:)eh kabul oldu sayılır:)))bu konuda ki sorularınız itina ile yanıtlanır:)

meraba,ilk gece namaz felan kılınıyor.gelinlikle nasıl abdest alıcaz.diyorlar duş felan alınır.ama ben gelinliğimi aşkımın çıkarmasını istiyorum.ondan sonrası malum...

meraba,ilk gece namaz felan kılınıyor.gelinlikle nasıl abdest alıcaz.diyorlar duş felan alınır.ama ben gelinliğimi aşkımın çıkarmasını istiyorum.ondan sonrası malum...

yine eşin çıkarsın gelinliğin tatlım engel değil ki zaten tek başına çıkaramıyosun ki çok zor illaki yardım gerekiyo çıkarmana yardım eder duşunu alır namazınızı kılarsınız biraz dişinizi sıkarsınız artık

Kızlar bu kılınacak namaz yanlızca erkek için değilmiydi şimdi okuyunca şaşırdım bana kimse bişi demedi erkek kılıyo diye biliyorum bizde öyle oldu hatta azdaha unutuyorduk ben hatırlattım of şimdi içim sıkıldı keşke bende kılsaydım.ilk gece biraz problemli geçti bizimki ağrı ve acı duydum ben şimdi bunuda duyunca hepten bu olaya bağlarım kılmadım dua etmedim die

evet ilk gece ben bayan hem erkek namaz kılar üstelik kadının hayatında 3 kez duası kabul olurmuş
1-ilk gece namazdan sonra yapılan dualar
2-doğum sırasında yapılan dua
3-valla onu bende uuttum ama 3. de vardı :))

hayır ilk gece bayan da erkekte kılar biz kıldık araştırmıştım düğünden önce iyi biliyorum. sağlık olsun bende şimdiye kadar bilmiyodum ama öğrendim bilip yapmamış değilsin ki bilmiyomuşsun canını sıkma olmuş geçmiş

biliyorum bunu yapıcam da inşallah..

yalnız gusul illa almak lazım mı kızlar?

dugun sabahı uyandıgımda kuafore falan gitmeden gusul alırım zaten ben .. bidaha eve gelince illa almam lazım mı cunku dus alcak halim olmayabilir ben dus alırsam saclarımı kurutup toplamam 2 saat suruyo gecenin o vakti nasıl ugrasırım saclarımla o yorgunlukla onu dusunuyorum..

saclarımı kurtumamam da imkansız cunku sinuzitim var agrıdan olurum ıslak sacla durursam

gusulu bozucak bise yapmadıktan sonra sadece namaz abdesti ile kılamazmıyım bu namazı

yoksa gusul sart mı bu namazdan once ne olursa olsun?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…