• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıslar ilk gece bi bakın:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende yakında evlencem nişanlıyım ve çok heyecanlı bi gece istiorm resmen büyülensin ne yapmalıyım

ben imam nikahımı kınadan snra kıydırcam ki ilk gece zorluga girmiyim :)))
ojelerimi silmem flan sorun olmasn diye hem..
ilk gece alkol almam ben şahsen,her şeyi aklı başmdayken yaşamam lazm :utangac:

iç çamaşırı konusuna gelince;
gelinlik altına beyaz jartiyer tabiki(favorim :lepi:)
eve gelip duş alırım snra da ne giyersem artık
hiç beyaz çamaşrm yok ama ilk gece için alcaz mecbur :asigim:

:lepi::lepi: Tek geçiyorum seni bu topiktee aynen canım alkolde neymiş sonra sabah ne oldu diye hatırlamak zor olurrr kaydirigubbakcemile3

alkol dediysek kör kütük olalım demiyorum. :1closedeyes:
aşkım şampanya patlatmaya hevesi var patlatacakta bir kadehtem kim sarhoş olmuş. şakkıdı
ama en nihayetinde bir yudumda içilse namaz işini napıcaz diye sorduk:delphin:
o gece yatıp uyuyup güzelce bir dinlenip ertesi sabah mı namazla birlikte icraata geçsek acep CADIARZU neyse ben bu konuyu bir düşüneyim :roflol:

burcucum eniştem patalıcaksa patlatıverin garii şampanyayııı...sizde ertesi gün namaz kılar ve haydi bismillah dersiniz :))

alkol dediysek kör kütük olalım demiyorum. :1closedeyes:
aşkım şampanya patlatmaya hevesi var patlatacakta bir kadehtem kim sarhoş olmuş. şakkıdı
ama en nihayetinde bir yudumda içilse namaz işini napıcaz diye sorduk:delphin:
o gece yatıp uyuyup güzelce bir dinlenip ertesi sabah mı namazla birlikte icraata geçsek acep CADIARZU neyse ben bu konuyu bir düşüneyim :roflol:

tatlım ilk gece degilde balayında bi yudumu bırak şişenin dibini getircem tutmayın ozman beni :jeyyar:
namaz işi olcağı için ilk gece içki olayına grmiycem tatlım yerimseniben

ya ben biyerde namazın ilk gece mekruh olduğunu duymuştum...yani kadının da erkeğinde aklında birazdan olacaklar var :jeyyar: ama namazda kafayı boşaltarak dünya işlerinden uzaklaşıyorsun..ne iş :bbo: :uhm:

ya ben biyerde namazın ilk gece mekruh olduğunu duymuştum...yani kadının da erkeğinde aklında birazdan olacaklar var :jeyyar: ama namazda kafayı boşaltarak dünya işlerinden uzaklaşıyorsun..ne iş :bbo: :uhm:

bende gelın kılmaz erkek kılar dıye bılıyorum cnm ama oyle degılmıs benım sordugum bı cok kısıde oyle dıyo ama bılmıyorum sadece erkek ıkı rekat kılar dıyolar??:jeyyar:

bu namaz sadece ALLAH'a bir şükür bir teşekkür anlamın da kılınan bir namaz.evlendiğin gece olması bence önemli.çünki eşinle ilk karı koca olarak ilk kez bir eve giriceksin.onun için ben şu içki olayını erteleyin derim.ve o malum işe gelinceçsizi o kadar iyi alıyorum ki.geçen sene bu zamanlar bende aynı duygular içerisindeydim.hatta vejinusmus olurmuyum die bile korkmuştum.ALLAH' şükür öle bişi olmadı.
size burdan yanlış bişi sölemek istemiyorum ama.o gece bende ki acı az ve alnıktı.yani öel aman aman bir acı olmuyo.hatta o kadar büyütmüşüm ki o kadar büyük bir acı bekliyomuşum ki eşime kaç kez sordum oldu yani demi tamamen oldu yani şimdi ha felan die:)

kızlar zaten ister beyaz giyin ister siyah hiç farketmez,üstünüzde 2 dakka bile durmadığı için :utangac:

zaten seni beklemiş bekleyeceği kadar,o anda giydiğinle değil içindekilye ilgileniyolarkaydirigubbakcemile:utangac:

kızlar ilk gece hem damat hem gelin namazını kılar duasını eder... ondan sonra istediğinizi giyin istediğiniz şekilde ilk gecenizi geçirin ama sakın dinimizi yaşamayı unutmayın...
hatta biz namazı eşim önümde ben arkasında, o benim duağımda, ben onun ceketinde kıldık daha sonra eşim sesli olarak dualar etti, evimiz, birlikteliğimiz ve geleceğimiz için. o kadar çok gurur duydumki o andan herkesin yapması gereken bir durum...
zaten sonrası herkesin özeli sabaha kadar vakit var gün bitmiş değil ister içki için ister süslenin yani istediğinizi yapabilirsiniz...kaydirigubbakcemileŞeniz:içelim::1hug:

kızlar döktürmüşsünüz valla şenlenmiş burası uff bizim nedir bu ilk geceden çektigimiz yahuuu.
korku desen başa bela zaten ama sevdigim olduktan sora korkmam gbime geliokaydirigubbakcemile4 kendimi kandırıom tabiki...
o gece namaz ve dua şart ben yapıcam inş.
sorada biraz tv izler eski günlerden knşruz nekadar geç okadar az acı hehe:)

anaammmmm madene düştümmm beeee emoşummm ne güzel konu açmışın yaa hiç demiyon bilsem daha önce gelirdimmm insan bi çıtlatır azıcık...anamm ilk gece geldi aklıma walllaaa
ama şimdi anlatamıycam hastayım çünkü başım dönüyo nasılsa konu burda duruyo kaçmıyo biyere saatte geç oldu bi ara gelir anlatırım bende.görüşmek üzere mucckk

ben gelinliğin altına en rahatediceğim iççamaşırımı giydim.bende hep diodum jartiyer giyerim vs.ama ben o kadar oynayıp döktürdüm.bide sıcakta hiç çekilmezdi . hemdüğünden sonra eve gidince duş aldık . bende namazdan sonra siyah geceliklerimi giydimmmm :)) beyaz tenliyim başka bişi kesmio napim:))

kızlar bence ilk geceden jartiyer falan giymeyin zaten ilk gece ne giyerseniz giyin beğenirler ama sonra heycan azaldıkça jartiyerleri çıkartın sandıktan ilk gece jartiyer giyerseniz 10 yıl sonra ne yapcanız

bence eve geldiginizde dusa bile giremiceksin ,adam beklemis onca sene birde dusumu beklicek...:)

eğer bi gün evlenirsem ki bu bi hayalmafoldumben

bende arkadaşların uyguladığı yöntemden yanayım, önce beyaz bi jartiyerle yürek hoplatmasıı:kedi: sonraaaa siyah yada kırmızı bi kombinasyonla (duş sonrası yani) adrenalin patlaması yaşatmak güzel olurduuu. bu arada okuduğum yorumlardan mor rengi de değerlendirmeye aldımzemuszemus

ilk gece takıları zula yapmakla iş başlayabilir. daha sonra takribi 100 tane tokayı sökmek omuzda ciddi bir yorgunluk hissi vericektir. buna günün yorgunluğu ve abartı makyajda eklenince istikamet çamaşır rengini düşünmeden duş olacaktır. muhtemelen girdiğin duşda yabancılık çekiceksin ,daha sonra çok alışacak olsanda , baba evinin o eski alıştığın duşu kadar tanıdık gelmeyebilir. duş faslı bitince bence çamaşırı hiç düşünme saati felanda çıkartıp anadan doğma yatağa girmeli. çünkü o ciciler zaten en faza 1 dakika duracak. sonra ki normal gecelerde tabiattaki her renk fantazi iç çamaşır ve gecelik giyilebilir. delikafadulden:teytey::enbuyukkk:

Back