Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kıslar buda benim nişanlığım nasıl sizce

çok hoş bir elbise bencede dağınık bir saç modeli yakışır şöyle omuzlarına falan dökülen...mutluluklar...

rengi duruşu herşeyiyle çok güzel
güle güle giyin
tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin mutluluklar:1hug:

nişanıma çok az kaldı 04/07/2009 model bu kıslar sizce nasıl çok heycanlıyım

nasıl bi saç modeli gider nişanlığımın üzerine maşa düşünüyorum ama....nasıl olur bilmemm

Bayıldım renk olsun,desenler olsun harika canım benimalkisalkisalkis
Rabbim tamamına erdirsin inşallah.
Saçları bence maşa ile lüle lüle bir şekil verrebilirsin,harika olur kanumca:lepi:

Hayırlı olsun tatlım...nişanlığın çok cici çok hoş...saçlarını dağınık düşün bence...nişanlığının çiçeği varsa kuaför onu da saçına takar bir şekilde...zemuszemus

AMİNNNN hepinize çok teşekkür ederim maşa güsel olucak çıtçıtlarımda var orjinal saçtan onları taktırıcam inş güsel olurr ....

çok güzelmiş allah tamamına erdirsin bende boyle birşey istiyordum bana almadılar görünce gözlerim doluyor inş herşeyin güzeli sizlerin olur doya doya yaşa derim

çok süper nişanda kırmızıyı tek geçerim bende kırmızı giymiştim..farklı bi model.. topuzda hoş durur maşada..kıpkırmızı bi ruj sürmeden sakın makyajını bitirme..yoksa sönük kalırsın.. kıyafet süper

renk süper ama kıyafetin tarzı konusunda bi yorum yapamıcam. Benim tarzım ve zevkim değil. Daha şık ve zarif duracak bir tuvalette olabilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…