kıslar beni durumumda olan yok mu ya?

bgm84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2007
106
1
ben 5 nisanda aşılamamı oldum.benim gibi olan varsa yazışalım

slm bende 06 nisanda transferim yapıldı heyecanla bekliyorum

bi belirti falan varmı sende bende hiç bişey yok daha :)

ben anlamadım ama yazmak ıstedım bana anlatırsanız sevınırım yınede sıze yardımcı olmak ısterım :)

sız bana cvp yazmadınız ama ben anladım öylesıne bır baslıga gırıp yazıyı okudum onun ıcın anlamamıstım sımdı anladım özür diliyorum inşallah allahım hepinizin gönlüne göre versın butun içtenlıgımle dua edıyorum hayırlısı inşallah...

a.s. merhaba a.s.

bende 3 nisan da ikinci aşılamamı oldum sengözlerimebaksanab

arkadaşlar madem hepimiz aynı derdi paylaşıyoruz o zaman biraz dertleşsek iyi olmazmı :içelim:

ilk önce ben başliim yukarda dediğim gibi 3 nisanda 2. aşılamam yapıldı ilkinde çok az ağrım olmuştu ama şimdi bir haftadır çatlatma iğnesi yapıldığından beri çok kötüyüm kasık ağrısı var çok fena bide kabızlık ve gaz sorunu var sizdede buna benzer sorunlar varmı acaba doktorumada ulaşamadığım için ağrı kesici filanda alamıyorum ne yapcağımı bilmiyorum ölcem bu ağrılardan senağlama

canım o ağrılar normal bende de var. 30 martta 3. aşılamam yapıldı. 3 aşılamamda da oldu.

a.s. merhaba a.s.

bende 3 nisan da ikinci aşılamamı oldum sengözlerimebaksanab

yaaaaaa belrtiler ne?benimde kasıklarım ağrıyo...ya çok meraklanıyorum.nie.kasık dediğimde sol yumurtam hafif hafif acıyo.ama ümiiitlenmek de istemiyorum nasıl olur?

ben 5 nisanda aşılamamı oldum.benim gibi olan varsa yazışalım

eğer benim inatçı yumurtalarım büyüseydi bende o tarihlerde aşılama olcaktım,ama...neyse inş sen hamilesindirde gelecek ay ben beklerken bana yardımcı olursun...:içelim:Şeniz

eğer benim inatçı yumurtalarım büyüseydi bende o tarihlerde aşılama olcaktım,ama...neyse inş sen hamilesindirde gelecek ay ben beklerken bana yardımcı olursun...:içelim:Şeniz

inşallah canım...hakkımıza hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…