Bebek Beslenmesi kıslar bebekte kacıncı aydan itibaren gaz cıkarma işlemini bırakıyoruz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Law__

Yüz,gez,oku,izle,dans et👌
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
3.122
1.709
373
36
bnm bebegimin 6 ay olmasına 3 gün kaldı ek besine basladık.peki kacıncı aydan itibaren sırtını sıvazlayarak cıkardıgımız gazını atık bırakıyoruz?bna ek besinlerden sonra sırtını sıvazlarsam kusacakmıs gibi geliyor..

birde 6 asylık bir bebegin günlük menüsü nasıl oluyor?..su veriyormusunuz?

kendi kendine donmeye basladiktan sonra gaz problemleri de azaliyor. 3-4 ay arasi ben biraktim gazini cikarmayi, kendi kendine cikariyor. suyu da anne sutu almayi biraktiginda vermeye basladim ben. 6 aydan sonra ek gidalar aldigi icin, gunduz emmezse arkasindan biraz su verilmeli diye soylemisti doktorumuz.

benim oğlum 5,5 aylık ek gıdaya başladım ama mamalardan sonra gazını çıkartıyorum.dönmeye başladı yinede geceleri gaz sancıları çekiyor.oyüzden geceleride mama yedikten sonra uyus abile gazını çıkartıyorum.uykusu kaçıyor birdaha uyutmak zor oluyor ama o şekilde uyuyuncada gaz sancısı çekiyor hemen uyanıyor.dr. uyursa çıkartma demişti ama ben denedim çıkartmak zorunda kalıyorum.bu durum ne zaman geçer bende merak ediyorum.

6. ayından sonra bıraktım ben çünkü artık kendileri rahat rahat çıkarıyorlardı.
Eğer anne sütü veriyorsan aynen devam edip ek gıdalarada yavaş yavaş başlamalısın.Bir gün sadece tek bir şey ve 1 tatlı kaşığı denemelisin.Bebeğini ek gıdalarla değil anne sütü ile doyurmalısın.Ek gıdalara geçmendeki amaç damak tadını geliştirmek.6. ayından sonrada artık 10 dk.kaynatıp soğuttuğun sudan verebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…