cnm aynısı banada oldu ilk fotoda gordugumde cok begendm iknciyi gorunce biseyler eksik gibi geldi sanki..ama hala begenıorum tabi modeli bende ole dusunuorum bu opucuk yakaymıs ben ole sewmıorum duz yaptırırım buyuk ihtimaliibide bu beyaz belki ondandır ilk fotoda krem gibi gorunuo ısıklardan filan..bende kırık beyaz dıktrcem zaten daha gusel olur gibii
bende ole dusunuorum cnmsen içine sinen şekilde yaptır cnm. düz yaptırdığında dahada gzl olur inş. bana düz daha gzl olur gibi gelio
ilk resim salonda ışıkların altında olduğu için daha gösterişli duruyor. diğeri gerçek duruşu :)
bence yaka bu şekilde olacaksa daha aşağıdan olmalı. çünkü bu modelde göğüs dekoltesi ön planda. ama ortada dekolte yok...o yüzden dekolte yaptıramam diyorsan düz staplez yaptır kesinlikle.
ezgicim gelinliğin hoşa gitmicek bi tarafı yokki çok gzl bi gelinlik ben tesettürlüyüm o gelinliği ilk gördüğümde bende bittim ama bunu bide gözümde kapanmış şekilde canlandırınca gzl durmıcana karar verdim. ama sen nsl olsa straplez giyebilirim diyosun o halde hiç düşünmeden diktir her görenin de woow diyeceği bi model ben arkadaşlarıma gösterdim herkes çok beğendi ama işte tesettüre uygun dğl. hiç tereddüt etme bence. tereddütlerin varsa da al çıktısını bu gelinliğin herkese sor nsl die eminim herkes çok beğencek. bu gelinliğin göğüs kısmı brz yukarda yapılmış pelena arkadaşımızın gözünü o rahatsız etmiş sanırım göğüs kısmı daha aşağıda rahatsız etmezdi sanırım. sen bu şekilde diktireceksen göğüs kısmı daha aşağıda olsun. ama straplez bana göre daha hoş olur gibi ay çok konuştum dimi
cnm aynısı banada oldu ilk fotoda gordugumde cok begendm iknciyi gorunce biseyler eksik gibi geldi sanki..ama hala begenıorum tabi modeli bende ole dusunuorum bu opucuk yakaymıs ben ole sewmıorum duz yaptırırım buyuk ihtimaliibide bu beyaz belki ondandır ilk fotoda krem gibi gorunuo ısıklardan filan..bende kırık beyaz dıktrcem zaten daha gusel olur gibii
cnm dedim ya en çok senin fikrin önemli sen giyceksin nsl beğeniyosan nsl içine siniyosa kendine nsl yakışcanı hissediyosan öyle yaptır. sonra da resimleri paylaş ki bizde görelim yerimseniben
esgimm canımcım bakıyorumda düğün salonunu hallettin sırada gelinlik varr ben bayıldım şahsen çok hoşuma gittiiii:lepi:
ezgicim düz ve kırık beyaz daha hoş olur bencede öylemi yaptırdın bu arada abiye demişsin kuşum o kısmı anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?