Gelinlik Modelleri kıslaarrrrrrrrrrr!!!!!!

esqer

⏳☝
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
1.341
2
156
arkadaslar işte benm gelinligim baslıklı topikte isaura nın gelınlıgını cok begendm sizce nasıl bende bu tarz bişi istıodum kabarık ustu drapeli we taslı bu modelide gorunce işte bu dedm cok hosuma gitti yorumlarınızı cok merak edıorum alt kısmı simetri yakısırmı yakısmaz mı hiç bir fikrım yok..rsmi ekleyebilri msiizn 100 msj olmadan ekleyemıorum ben

cnm o da aynı yerde gelınlık modelleri baslıgı altında işte benm gelınliğim die topik war altlarda biraz
ilk sayfa

aslında ben bunun ilk once boydan olan resmini gormustum we işte bu demişitm..ama sonra yakından olan resmide gorunce biras tereddut ettm boydan daha gusel gibi geldi bana ama şimdiye kadar baktıgım gelınlıklern içnden en cok bunu begendm rebginide kırık beyaz istıorum begenmene cok sewndm cnmm :dance:

ilk fotoğrafta gelinlik mükemmel görünüyor ama ikinci fotoğrafta gözüme batan bir şeyler var tam olarak çözemediğim ama hoşlanmadığım...sanırım gelinliğin üst kısmının çok yukarıdan başlaması rahatsız ediyor beni bakınca...sütyen modeli olduğu için daha aşağıdan başlamalı bence.

ßayıldım ßayıldım hemen çıktısını alıcam ve saklıcamm Allah'ım nasip ederde giymek kısmet olursa hazırda ßulunsun :) ayyy çokk güzell çokkkk

bence git aynısını diktir çok gzl mükemmel bi gelinlik. üst kısmı seni rahatsız edersede düz straplez seklinde yaptır.

cnm aynısı banada oldu ilk fotoda gordugumde cok begendm iknciyi gorunce biseyler eksik gibi geldi sanki..ama hala begenıorum tabi modeli bende ole dusunuorum bu opucuk yakaymıs ben ole sewmıorum duz yaptırırım buyuk ihtimaliibide bu beyaz belki ondandır ilk fotoda krem gibi gorunuo ısıklardan filan..bende kırık beyaz dıktrcem zaten daha gusel olur gibii

bence git aynısını diktir çok gzl mükemmel bi gelinlik. üst kısmı seni rahatsız edersede düz straplez seklinde yaptır.

ben zten gelınlıklerde senn dediign gibi olanları sewıorum bu tarz sewmıorum moıdacıya solediigmde hiç bozmayalım bence dedi ama ben duz yaptrrım daha ii olmaz mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…