Allaha sığın ve dua et.. ama asla kendini kapama. İnsanlardan uzaklaşma üstüne gitmen gerek bu duygularının ancak o zaman yenebilirsin. Yoksa her duyumda bu duygular yakanı bırakmaz. Üstüne git için kan ağlasada belli etme gül.. kendini alıştır dilerim allah sana hayırlısıyla bir evlat nasip etsinnArkadaşlar bana akıl verirmisiniz çaresiz kaldgm zamanlardayım 6 yıldır çocugmz olmuyo bu zamnda ablmda görümcemde dogum yaptı ikisindede duyunca çok kötü oldum ölmek istedim onları görmek istemedim hiç kötü kalpli degilim ama ozamanlar psikolojim kaldrmadı çok üzülmültm şimdi görmcem yine hamilelik istiyomuş bugün yarn haberi gelir allah nasip etsin tabiki herkese haşa rabbime karışıcak degilim ama o ilk çocukdaki gbi kötü olmak istemiyorum nasıl atlatrm bilmiyorm kıskanmakta degil kendm için üzülüyorum ve kendimi çok harap ediyorum yine öyle olsun istemiyorum ben kötü kalpli degilim haberi sevinçle karşılamak istyorum sizce napmam lazım inanın ozamanlar yaşadıgım bunalım çok kötüydü yine öyle olmak istemiyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kıskanmak mı yoksa çaresizlik mi ?
- Konu Sahibi Aysor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?O kadar iyi anladım ki sizi..ben çözümü bazı insanlar dan uzaklaşmakta buldum çünkü insanlar düşüncesiz yaklaşıyorlar..düşüncesizce cümleler kurmasalar bu duyguların üstüne giderim ama iyi dilekler de bulunma kisvesi altında üzebiliyorlar insanı..siz hangisini tercih edersiniz bilemiyorum uzaklaşırsınız veya üstüne gidersiniz bu duyguların, hangisini yaparsanız yapın unutmayın hissettiğiniz şeyler bir insanı kıskanç ya da kötü kalpli yapmaz çok insanı duygular bunlar..
Ah canım allah razı olsun içime işledi yazdıklarınÖncelikle sizlere bolca sabır diliyorum duygularinizi yaşayın bende o yollardan geciyorum zor imtihan ilk zamanlar boyle dusuncelerde cok bulundum hatta kendime kızdım ama ağlamzssam duygularimi yasamazsam daha kotu Allah korusun hastalıga kadar gider aile icinde olsun ust uste doğan bebeklerin ardından ağladım benim sıram ne zaman diye bebeğin konusulduğu ortamdan uzaklastim ailem oldugu icin anladilar anlamalirinı istedimde zaten çunku benim yaram var sevsinler cocuklarini ama sakince yolda hamile gördugum zaman çocuk gbi karnina bakardım benim sıram ne zaman diye elimde değildi ama bu pskolojiyi atlattim kabullenmek ve teslim olmak gerekiyor tabi ki benim 6 yıl kolay mı diyeceksiniz değil herkes kendi çektiğini yaşadığını bilir yaklaştıginizi düsunün pco harici bi sorununuz yokmuş elbette ki kolay değil ama imkansızda değil bir gün bu imtihani kazanıcaksınız şimdi üzutunden ağliyorsunuz o gün sevincten ağlayacaksınız sadece biraz daha sabredin tevekkül edin Allah bugünlerinizi unuttursun Hayırlı evlat nasip etsin bizlerede hayırlı anne baba olabilmeyı ❣
Amiin inşallah
amin inşallah ama insanlar öyle anlamıyo işte hasetlik kıskançlık olarak anlıyo en yakınlarm bileÇok iyi anlıyorum sizi ama bu kıskançlık yada kötü kalplilik değil çok istediğin birşeye sahip olamıyorsun ama başkası hemen sahip oluyor, çok ağır çok zor bir imtihan ama isyan etmeyin, vazgeçmeyin en kısa zamanda sizede nasip olsun
abileamin inşallah bende öyle yapmayı düşünüyorum allah sabır kolaylık versin inşallahAllaha sığın ve dua et.. ama asla kendini kapama. İnsanlardan uzaklaşma üstüne gitmen gerek bu duygularının ancak o zaman yenebilirsin. Yoksa her duyumda bu duygular yakanı bırakmaz. Üstüne git için kan ağlasada belli etme gül.. kendini alıştır dilerim allah sana hayırlısıyla bir evlat nasip etsinn
İlk çocukda uzaklaşmıştm görümcemi hamileykn görmemiştim hiç şimdi çocuk benim peşimden ayrılmaz çok seviyo beni bende onu ama busefer üstüne gitmek istyorum kaçarak çözüm olmuyo kendi içimdeO kadar iyi anladım ki sizi..ben çözümü bazı insanlar dan uzaklaşmakta buldum çünkü insanlar düşüncesiz yaklaşıyorlar..düşüncesizce cümleler kurmasalar bu duyguların üstüne giderim ama iyi dilekler de bulunma kisvesi altında üzebiliyorlar insanı..siz hangisini tercih edersiniz bilemiyorum uzaklaşırsınız veya üstüne gidersiniz bu duyguların, hangisini yaparsanız yapın unutmayın hissettiğiniz şeyler bir insanı kıskanç ya da kötü kalpli yapmaz çok insanı duygular bunlar..
- 20 Mart 2021
- 351
- 175
- 33
- 24
Bizde 4 yıldır istiyoruz başlarda sakin kalıyodum hamilelik haberleri alınca ama sonra işler çok değişti biri hamileyim diyince hıçkıra hıçkıra ağlıyorum çok zoruma gidiyo ama bi o kadarda mutluda oluyorum onlar için hatta bi keresinde kuzenim sen hamile kalırsan haber verde bende ikinciye hamile kalayım birlikte hamilelik geçiririz diyince aylarca kendime gelemedim üst üste herkes hamile kalıyo buda daha çok yıpratıyo galiba bunu hiç bi zaman aşamıycam inşallah siz aşarsınız ve en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarınız olurArkadaşlar bana akıl verirmisiniz çaresiz kaldgm zamanlardayım 6 yıldır çocugmz olmuyo bu zamnda ablmda görümcemde dogum yaptı ikisindede duyunca çok kötü oldum ölmek istedim onları görmek istemedim hiç kötü kalpli degilim ama ozamanlar psikolojim kaldrmadı çok üzülmültm şimdi görmcem yine hamilelik istiyomuş bugün yarn haberi gelir allah nasip etsin tabiki herkese haşa rabbime karışıcak degilim ama o ilk çocukdaki gbi kötü olmak istemiyorum nasıl atlatrm bilmiyorm kıskanmakta degil kendm için üzülüyorum ve kendimi çok harap ediyorum yine öyle olsun istemiyorum ben kötü kalpli degilim haberi sevinçle karşılamak istyorum sizce napmam lazım inanın ozamanlar yaşadıgım bunalım çok kötüydü yine öyle olmak istemiyorum
Size şuan tek tavsiyem Allah'a sığının.. Bolca dua edin..Rabbim herşeyi gören işitendir.. Namaz kılın içinizi ona dökün.. Sohbet eder gibi konuşun ağlayın, hissettiklerinizi söyleyin.. Bu bir insana bence en güzel terapidir..Arkadaşlar bana akıl verirmisiniz çaresiz kaldgm zamanlardayım 6 yıldır çocugmz olmuyo bu zamnda ablmda görümcemde dogum yaptı ikisindede duyunca çok kötü oldum ölmek istedim onları görmek istemedim hiç kötü kalpli degilim ama ozamanlar psikolojim kaldrmadı çok üzülmültm şimdi görmcem yine hamilelik istiyomuş bugün yarn haberi gelir allah nasip etsin tabiki herkese haşa rabbime karışıcak degilim ama o ilk çocukdaki gbi kötü olmak istemiyorum nasıl atlatrm bilmiyorm kıskanmakta degil kendm için üzülüyorum ve kendimi çok harap ediyorum yine öyle olsun istemiyorum ben kötü kalpli degilim haberi sevinçle karşılamak istyorum sizce napmam lazım inanın ozamanlar yaşadıgım bunalım çok kötüydü yine öyle olmak istemiyorum
Rabbim inşallah size de sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin..