Arkadaşlar bana akıl verirmisiniz çaresiz kaldgm zamanlardayım 6 yıldır çocugmz olmuyo bu zamnda ablmda görümcemde dogum yaptı ikisindede duyunca çok kötü oldum ölmek istedim onları görmek istemedim hiç kötü kalpli degilim ama ozamanlar psikolojim kaldrmadı çok üzülmültm şimdi görmcem yine hamilelik istiyomuş bugün yarn haberi gelir allah nasip etsin tabiki herkese haşa rabbime karışıcak degilim ama o ilk çocukdaki gbi kötü olmak istemiyorum nasıl atlatrm bilmiyorm kıskanmakta degil kendm için üzülüyorum ve kendimi çok harap ediyorum yine öyle olsun istemiyorum ben kötü kalpli degilim haberi sevinçle karşılamak istyorum sizce napmam lazım inanın ozamanlar yaşadıgım bunalım çok kötüydü yine öyle olmak istemiyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kıskanmak mı yoksa çaresizlik mi ?
- Konu Sahibi Aysor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Ocak 2020
- 28.041
- 1
- 40.711
- 548
İnsanın duygularını kontrol edebilmesi çok zor, ben kontrolü değil de duygularimi yaşamayı tercih ediyorumArkadaşlar bana akıl verirmisiniz çaresiz kaldgm zamanlardayım 6 yıldır çocugmz olmuyo bu zamnda ablmda görümcemde dogum yaptı ikisindede duyunca çok kötü oldum ölmek istedim onları görmek istemedim hiç kötü kalpli degilim ama ozamanlar psikolojim kaldrmadı çok üzülmültm şimdi görmcem yine hamilelik istiyomuş bugün yarn haberi gelir allah nasip etsin tabiki herkese haşa rabbime karışıcak degilim ama o ilk çocukdaki gbi kötü olmak istemiyorum nasıl atlatrm bilmiyorm kıskanmakta degil kendm için üzülüyorum ve kendimi çok harap ediyorum yine öyle olsun istemiyorum ben kötü kalpli degilim haberi sevinçle karşılamak istyorum sizce napmam lazım inanın ozamanlar yaşadıgım bunalım çok kötüydü yine öyle olmak istemiyorum
Evet çok zor ama ben kontrol edemezsem bu sefer daha çok dagılıcam diye korkuyorumİnsanın duygularını kontrol edebilmesi çok zor, ben kontrolü değil de duygularimi yaşamayı tercih ediyorum
Ben de yasadım etrafımda herkes hamileydi her gece aglıyodum en yakınlarımdan uzaklastım. Dini videolar sohbetler dınleyerek dua ederek kendimde oldugum bi ay bu ay devam eder mi bilmiyorum ama çok iyi geldiArkadaşlar bana akıl verirmisiniz çaresiz kaldgm zamanlardayım 6 yıldır çocugmz olmuyo bu zamnda ablmda görümcemde dogum yaptı ikisindede duyunca çok kötü oldum ölmek istedim onları görmek istemedim hiç kötü kalpli degilim ama ozamanlar psikolojim kaldrmadı çok üzülmültm şimdi görmcem yine hamilelik istiyomuş bugün yarn haberi gelir allah nasip etsin tabiki herkese haşa rabbime karışıcak degilim ama o ilk çocukdaki gbi kötü olmak istemiyorum nasıl atlatrm bilmiyorm kıskanmakta degil kendm için üzülüyorum ve kendimi çok harap ediyorum yine öyle olsun istemiyorum ben kötü kalpli degilim haberi sevinçle karşılamak istyorum sizce napmam lazım inanın ozamanlar yaşadıgım bunalım çok kötüydü yine öyle olmak istemiyorum
Ne güzel yapmışın bnde öyle düşünüyorum çünkü başka teselli bulacak hiçbişeyim yokBen de yasadım etrafımda herkes hamileydi her gece aglıyodum en yakınlarımdan uzaklastım. Dini videolar sohbetler dınleyerek dua ederek kendimde oldugum bi ay bu ay devam eder mi bilmiyorum ama çok iyi geldi
Aynen öyle canım.. Çok zor bir imtihan..Ne güzel yapmışın bnde öyle düşünüyorum çünkü başka teselli bulacak hiçbişeyim yok
Allah yardımcımız olsun en büyük sabrı versin işallah bizlereAynen öyle canım.. Çok zor bir imtihan..
- 24 Eylül 2017
- 751
- 730
- 103
- 31
Çok zor bi imtihan bi dönem kızkardeşimde dahil çevremdeki en yakın bildiğim tüm arkadaşlarım hamileydi,abartmıyorum gerçekten hepsi hamileydi. Ama Allah razı olsun onlardan, beni kötü hissettirecek hiçbirşey yapmadılar aksine ben hep onların yanında oldum destek olmaya çalıştım. Rabbim ne verirse hayırlısını versin.. burdan tanıstıgım bi arkadaşım tüp bebekle evladına kavuştuktan sonra ilk yaşını göremeden ani bi hastalıkla vefat etti.. whatsapp grubumuzda bir kız arkadaşımla konustum çocuk için bir iki sene ugrasmışlar doğum yaptıktan kısa süre sonra eşinin kanser oldugunu öğrendi bi iki sene içinde maalesef oda vefat etti evladını sevemedi bile dedi o arkadaş.. imtihan dünyasındayız hiç bir zaman imtihanımız bitmeyecek sürekli yenisiyle karşılaşıcaz. Rabbim imtihanını kazananlardan eylesin. Kız kardeşimin hamileliğinde bende çok kötü olmuştum çok ağlamıştım ama teyzelikte bambaşkaymış gerçekten anne yarısı gibi kaç km yoldan onu görmeye geldim he bu arada abimde 10 sene sonra evladına kavustu hemde dünyalar tatlısı bi kızı oldu Rabbim inşallah isteyen tüm kardeşlerime nasip eder bu güzel duyguyu
Ah ne güzel anlatmışsın allaha inancımız olmasa zaten dayanılcak bişy olmaz rabbim sabrını veriyor ben inanıyorum bi gün o mucize bizede gelicek hayırlısyla olsun yeterki kimse eksilmeden hayatımızdanÇok zor bi imtihan bi dönem kızkardeşimde dahil çevremdeki en yakın bildiğim tüm arkadaşlarım hamileydi,abartmıyorum gerçekten hepsi hamileydi. Ama Allah razı olsun onlardan, beni kötü hissettirecek hiçbirşey yapmadılar aksine ben hep onların yanında oldum destek olmaya çalıştım. Rabbim ne verirse hayırlısını versin.. burdan tanıstıgım bi arkadaşım tüp bebekle evladına kavuştuktan sonra ilk yaşını göremeden ani bi hastalıkla vefat etti.. whatsapp grubumuzda bir kız arkadaşımla konustum çocuk için bir iki sene ugrasmışlar doğum yaptıktan kısa süre sonra eşinin kanser oldugunu öğrendi bi iki sene içinde maalesef oda vefat etti evladını sevemedi bile dedi o arkadaş.. imtihan dünyasındayız hiç bir zaman imtihanımız bitmeyecek sürekli yenisiyle karşılaşıcaz. Rabbim imtihanını kazananlardan eylesin. Kız kardeşimin hamileliğinde bende çok kötü olmuştum çok ağlamıştım ama teyzelikte bambaşkaymış gerçekten anne yarısı gibi kaç km yoldan onu görmeye geldim he bu arada abimde 10 sene sonra evladına kavustu hemde dünyalar tatlısı bi kızı oldu Rabbim inşallah isteyen tüm kardeşlerime nasip eder bu güzel duyguyu
- 3 Ağustos 2019
- 2.169
- 5.156
- 158
- 39
Bende de ne yazık ki ortam da duyduğum laflar yüzünden gitmek istemiyorum ay ablası Allah sana da versin al al kucağına darısı bulaşsın ay yazık ya aman üzülme sakın vs bu tarz şeyler duymaktan sıkıldım en iyisi gitmemek ( bu güzelmiş gibi görünen sözler zamanla cok yaralayıcı oluyor )
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Duygularınız normal. En güzeli dua etmek. Kötü gözle bakmayın. Rabbe yalvarın o size de nasip edecek inşallah. Allah dualarınızı kabul etsin isteyen herkese nasip etsin inşallahArkadaşlar bana akıl verirmisiniz çaresiz kaldgm zamanlardayım 6 yıldır çocugmz olmuyo bu zamnda ablmda görümcemde dogum yaptı ikisindede duyunca çok kötü oldum ölmek istedim onları görmek istemedim hiç kötü kalpli degilim ama ozamanlar psikolojim kaldrmadı çok üzülmültm şimdi görmcem yine hamilelik istiyomuş bugün yarn haberi gelir allah nasip etsin tabiki herkese haşa rabbime karışıcak degilim ama o ilk çocukdaki gbi kötü olmak istemiyorum nasıl atlatrm bilmiyorm kıskanmakta degil kendm için üzülüyorum ve kendimi çok harap ediyorum yine öyle olsun istemiyorum ben kötü kalpli degilim haberi sevinçle karşılamak istyorum sizce napmam lazım inanın ozamanlar yaşadıgım bunalım çok kötüydü yine öyle olmak istemiyorum
Bizim büyük bi sorunumuz yok aslnda bnde pco var geri kalan herşey normal bi kere tüp bebek denedik olmadı kilom var baya doktr vermemi söyledi diyetteyim vermeye çalşyorum yolumuz uzun sonu nasıl biter allah biliyorGerekli tedavileri oldunuz mu?
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.472
- 548
- 33
Var yani sorunlar direkt sebepsiz infertilite değil. Haa nasipse her türlü oluyor tabi. InşallH tekrar tüp dener olumlu sonuç alırsınız.Bizim büyük bi sorunumuz yok aslnda bnde pco var geri kalan herşey normal bi kere tüp bebek denedik olmadı kilom var baya doktr vermemi söyledi diyetteyim vermeye çalşyorum yolumuz uzun sonu nasıl biter allah biliyor
Doktorum kilo verince belkide tüp denemeden ilaç tedavisinden bile olumlu sonuç alırz dediVar yani sorunlar direkt sebepsiz infertilite değil. Haa nasipse her türlü oluyor tabi. InşallH tekrar tüp dener olumlu sonuç alırsınız.
- 17 Kasım 2020
- 1.349
- 593
- 73
- 26
Öncelikle sizlere bolca sabır diliyorum duygularinizi yaşayın bende o yollardan geciyorum zor imtihan ilk zamanlar boyle dusuncelerde cok bulundum hatta kendime kızdım ama ağlamzssam duygularimi yasamazsam daha kotu Allah korusun hastalıga kadar gider aile icinde olsun ust uste doğan bebeklerin ardından ağladım benim sıram ne zaman diye bebeğin konusulduğu ortamdan uzaklastim ailem oldugu icin anladilar anlamalirinı istedimde zaten çunku benim yaram var sevsinler cocuklarini ama sakince yolda hamile gördugum zaman çocuk gbi karnina bakardım benim sıram ne zaman diye elimde değildi ama bu pskolojiyi atlattim kabullenmek ve teslim olmak gerekiyor tabi ki benim 6 yıl kolay mı diyeceksiniz değil herkes kendi çektiğini yaşadığını bilir yaklaştıginizi düsunün pco harici bi sorununuz yokmuş elbette ki kolay değil ama imkansızda değil bir gün bu imtihani kazanıcaksınız şimdi üzutunden ağliyorsunuz o gün sevincten ağlayacaksınız sadece biraz daha sabredin tevekkül edin Allah bugünlerinizi unuttursun Hayırlı evlat nasip etsin bizlerede hayırlı anne baba olabilmeyı ❣Arkadaşlar bana akıl verirmisiniz çaresiz kaldgm zamanlardayım 6 yıldır çocugmz olmuyo bu zamnda ablmda görümcemde dogum yaptı ikisindede duyunca çok kötü oldum ölmek istedim onları görmek istemedim hiç kötü kalpli degilim ama ozamanlar psikolojim kaldrmadı çok üzülmültm şimdi görmcem yine hamilelik istiyomuş bugün yarn haberi gelir allah nasip etsin tabiki herkese haşa rabbime karışıcak degilim ama o ilk çocukdaki gbi kötü olmak istemiyorum nasıl atlatrm bilmiyorm kıskanmakta degil kendm için üzülüyorum ve kendimi çok harap ediyorum yine öyle olsun istemiyorum ben kötü kalpli degilim haberi sevinçle karşılamak istyorum sizce napmam lazım inanın ozamanlar yaşadıgım bunalım çok kötüydü yine öyle olmak istemiyorum
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.472
- 548
- 33
Inşallah.Doktorum kilo verince belkide tüp denemeden ilaç tedavisinden bile olumlu sonuç alırz dedi
Amiin inşallahAllah yardımcımız olsun en büyük sabrı versin işallah bizlere
- 6 Aralık 2017
- 6.354
- 6.517
- 198
Çok iyi anlıyorum sizi ama bu kıskançlık yada kötü kalplilik değil çok istediğin birşeye sahip olamıyorsun ama başkası hemen sahip oluyor, çok ağır çok zor bir imtihan ama isyan etmeyin, vazgeçmeyin en kısa zamanda sizede nasip olsunArkadaşlar bana akıl verirmisiniz çaresiz kaldgm zamanlardayım 6 yıldır çocugmz olmuyo bu zamnda ablmda görümcemde dogum yaptı ikisindede duyunca çok kötü oldum ölmek istedim onları görmek istemedim hiç kötü kalpli degilim ama ozamanlar psikolojim kaldrmadı çok üzülmültm şimdi görmcem yine hamilelik istiyomuş bugün yarn haberi gelir allah nasip etsin tabiki herkese haşa rabbime karışıcak degilim ama o ilk çocukdaki gbi kötü olmak istemiyorum nasıl atlatrm bilmiyorm kıskanmakta degil kendm için üzülüyorum ve kendimi çok harap ediyorum yine öyle olsun istemiyorum ben kötü kalpli degilim haberi sevinçle karşılamak istyorum sizce napmam lazım inanın ozamanlar yaşadıgım bunalım çok kötüydü yine öyle olmak istemiyorum