• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskandıran evlilik teklifi...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.326
2
69.485
1.623
101
[video=youtube_share;PVEq2I769Fc]http://youtu.be/PVEq2I769Fc[/video]

Merhabalar, kolay gelsin..

Ben Ceyhun. İstanbul Avcılarda yaşıyorum, 27 yaşında ve nişanlıyım.

Üye olmamdaki tek amaç, size mesaj atabilmekti. Erkek üyeleri kabul etmediğinizi gayet iyi biliyorum :)

Size bir teklifim var...

Yaklaşık 2 ay önce nişanlandım ve nişanımıza 2 gün kala ona İzmir Alsancak'da çok hoş bir evlenme teklifi organizasyonu yaptım. Bu anlardı da kameralarla ölümsüzleştirdik. Duygu yüklü olduğunu söyleyebilirim :)

Fikir baştan sonra bana aitti ve yaklaşık olarak 1.5 ay'lık bir uğraş sonunda teklifimi sorunsuz bir şekilde yaptım çok şükür :)

Tabi ki önce sizin izlemenizi ve fikrinizi öğrenmeyi çok isterim. Ve tabi ki uygun olursa sitenizde yayınlamanızı :) Bu nişanlım için çok hoş bir sürpriz olacaktır..

Sizden tek ricam olumlu ya da olumsuz -cevabınız ne olursa- bana bir şekilde geri dönüş yapmanızdır.

İyi çalışmalar dilerim, hoşçakalın :)

Çok ince düşünülmüş tebrik ederim.
Mutluluğunuz ömür boyu sürsün :nazar:

fena değil. mutluluklar evliliğe adım atanların tümüne..

Sevgi; Emek ister...

Emeğinize ve yüreğinize sağlık.

Hayallerinizin gücü hiç eksilmesin.

Hayalleriniz ve sevginizin birbiriyle yarıştığı, mutluluğunuzun ve heyecanınızın hiç dinmeyeceği,
bir ömür boyu güzel bir beraberliğiniz olsun ve tüm beraberlikler, tüm hayat arkadaşlıkları aynı şekilde olsun inşallah.

Bayıldım harika olmuş :61:

harika olmuş gerçekten..Rabbim sizi hiiiiç ayırmasın,sevginiz eksilmesin hep artsın,evliliğiniz tatlı bebeklerle taçlansın inşallah :)

evlilik teklifinde önemli olan şaşırtıcı bir sürpriz ve unutulamayacak bir anı olmasıdır bence... ve bu gayet yerinde olmuş, Allah tamamına erdirsin bir ömür mutluluklar dilerim..

Bu yaza düğünümüz var. Benim odunum bana evlenme teklifi bile etmedi. Adamlar neler yapıyolar:/
Arada diyorum telefonda bak evlenmem seninle diye, Benimle evlenir misin hatun? diyo eşek ya.

Çok güzel olmuş, mutluluklar dilerim..

ay izlerken çok duygulandım ya
ALLah mutluluğunuzu hiç bozmasııınnn

İzlerken sıkıldım atlatarak gittim ama güzel tabi.. Allah mesut etsin :)

Her şeyden önce bir emek var bence bu bile takdiri hakediyor yüzüğü alıp bir yemeğe çıkarıp ahanda yüzük benimle evlenir misin dememiş. :27:

Back