hastalık yavrum bizimki ister istemez bi anda ortaya cıkıveriyor..öyle ki ben bu tavrımdan dolayı kendimden korkar oldum.bende aşırı kıskancım abarttığımın farkında olsam da,sinirlenirken aslında yapmamam gerektiğini bilsem de yinede yook.engel olamıyorum.çok zor bir durum insan karşındakini de bunaltıp kendinden uzaklaştırıyor ister isteemez:18::18:
hastalık yavrum bizimki ister istemez bi anda ortaya cıkıveriyor..
kızlar mrb..sizde benim gibi kıskanç mısnız?ben kıskanç biriyim artı şüpheciyimdir her an sanki bise olabilir modunda..ama 2 gun önce bi karar verdim bu huyumu törpüleyeceğim..çünkü böyle yaptıkça sevgilimde beni sıkıyor sanki..hani insanlar bir sure sonra birbirne benzermiş ya..2 gundur tripsiz sıkmadan kasmadan ilişki yurutyoruz..biz normalde çok uzak şehirlerdeyiz ve sürekli tartışan bir çiftiz..en önemli sorunsa kıskanmak kısıtlamak birbirimizi..uzaklık olunca belki normaldir bunlar ama artık çekilmez oluyor benim için..kendi ruh sağlıgımı kendim bozuyorum sanki..
herneyse kızlar benim gibi yapmak bu huyundan kurtulmak isteyen varsa söylesein bakalııım[/SIZE]
kızlar kıskançlık huzuru kaçırıyor resmen ya..olmasada olmaz tadında lazım ama çok çok az lazım bence.insan kıskandıkça kıskanıyor,kıskandıkça kıskanılıyor ne bilim sen bana yapıyorsun bunu bende seni sıkarım o zmn diye mi düşünüyoruz artık nedir?karşıdaki insanı sıkınca o ilişkinin tadı tuzu kalmıyor çünkü huzur kalmıyor insanlarda..hep tartışma hali hep asık surat oluyor.ben eskiye nazaran dizginlemye çalışıyorum kendimi..çünkü bunun önlemini almadıkça şizofrene bağladığımı gördüm:18:telefonu meşgul çalsa bile ses tonum değişerek soruyordum.saçmalık aslında.işte yaptıkça insan zamanla abartıyor güvensizliğe kadar gidiyor.karşımdakini soğutuyorum baktım kendimden.kendi kendimi tedavi etmeye çabalıyorum.o dışardaysa aklım hep ondaysa elli kere arayıp peşinden koşan kaybetme korkusu olan bir zavallı gibi görünmektense oyalanacak bişeyler buluyorum kendime dikkatimi dağıtıyorum..var mı benim gibi yapan?