Kıskançlık

iki bebek annesi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2021
10
2
16
26
Merhabalar sizlere bir sorum var;
benim 1 buçuk yaşında kızım var ve 3 buçuk aylık oğlum var kardeşi doğmadan önce kızım iyidi kilosu psikolojisi yerindeydi ama kardeşi olunca kıskanmaya başladı ki bende yeterince ilgi gösteremedim çünkü oğlum kolik bir bebek sürekli ağlıyor iki bebeğimle o kadar çok zorlanıyorum ne yapıcağımı bilmiyorum kızım zayıfladı ne yapabilirim??

Merhaba, kolik bebekler için çeşitli bitkisel damlalar var doktora danışarak kullanabilirsiniz gribe water dı sanırım adı zararsız bir damla bildiğim kadarıyla, kızınız da daha çok küçük psikolojik olarak etkilenmesi bence çok normal ama ayına göre kilosu iyi ise çok takılmayın yıpratmayın kendinizi siz rahat olursanız bebekleriniz de daha rahat olur. Vakit bulursanız kitap okuyun onlara kızınız da ona vakit ayırdığınızı görsün ama hepsi yarın öbür gün geçicek üzmeyin kendinizi

Merhaba, kolik bebekler için çeşitli bitkisel damlalar var doktora danışarak kullanabilirsiniz gribe water dı sanırım adı zararsız bir damla bildiğim kadarıyla, kızınız da daha çok küçük psikolojik olarak etkilenmesi bence çok normal ama ayına göre kilosu iyi ise çok takılmayın yıpratmayın kendinizi siz rahat olursanız bebekleriniz de daha rahat olur. Vakit bulursanız kitap okuyun onlara kızınız da ona vakit ayırdığınızı görsün ama hepsi yarın öbür gün geçicek üzmeyin kendinizi
Merhaba evet oğlum için doktor bitkisel damla verdi onu kullanıyorum ama hep huysuz bir türlü memnun olmuyor. kızımın kilosu yaşına göre iyi tabi ama etrafdaki insanlar moral bozmaya bire bir. yemek yemek için bile fırsat bulamıyorum yani kitap okuyabilicek hiç zamanım yok

Küçüğün emmesi hariç babaya devredip siz büyük çocuğunuzla ilgileneceksiniz.
Kıskanmaması anormal olur ama onun hayatında anne figürünün değişmediğimi göstermelisiniz.

Merhabalar sizlere bir sorum var;
benim 1 buçuk yaşında kızım var ve 3 buçuk aylık oğlum var kardeşi doğmadan önce kızım iyidi kilosu psikolojisi yerindeydi ama kardeşi olunca kıskanmaya başladı ki bende yeterince ilgi gösteremedim çünkü oğlum kolik bir bebek sürekli ağlıyor iki bebeğimle o kadar çok zorlanıyorum ne yapıcağımı bilmiyorum kızım zayıfladı ne yapabilirim??
Benimde kızım 3yasinda diğer kızımda 1 buçuk aylık ve aşırı gazi oluyor Dr zinco damlasıni yazdırdı onu kullanıyorum birde kendim kimyon tohumu çayını içiyorum günde iki kez birde günde iki defa masaj yapıyorum bu şekilde biraz rahatlıyor yoksa sabaha kadar uyumadigimiz geceler vardı gece uyusa gündüz uyumazdi çok çok zor heleki yanınızda kimse yoksa benim ne kendim ailem yanımda nede eşimin ailesi hepsi memlekette diğer kızımda aynı şekilde çok kiskaniyor hircinlasti huyu değişti zaten zayıftı sahada zayıfladı ilgilenemiyorum onunla eskisi gibi psikolojisi bozuldu resmen kızımın Allah yardımcımiz olsun

Merhaba evet oğlum için doktor bitkisel damla verdi onu kullanıyorum ama hep huysuz bir türlü memnun olmuyor. kızımın kilosu yaşına göre iyi tabi ama etrafdaki insanlar moral bozmaya bire bir. yemek yemek için bile fırsat bulamıyorum yani kitap okuyabilicek hiç zamanım yok
O etraf insanları zaten insanı çileden çıkarıyor boşverin herkes kendi bildiği gibi büyütür evladını her bebek tosuncuk olmak zorunda değil benim oğlum da zayıf etradımdakilere göre ama doktor normal diyor etradımdakiler el kadar çocuklara şekerli paketli gıda hamur ne bulurlarsa yediriyolar ben de buna karşıyım önemli olan sağlıklı olmssı diyorum

Back