- 10 Ekim 2014
- 31.868
- 142.752
- 798
- Konu Sahibi _Feslegen_
-
Dünyada en nefret ettiğim şeylerden biridir kıskançlık. Annem ve babam hep der ki, "birine seni aldatma ihtimalini yakistiriyorsan yapsın yapmasın önemli değil, öyle insandan ayrıl"
Tabii bunu kendi ilişkileri için soylerler bize öğüt olarak değil. Ama duya duya icsellestirdim. Gerçekten de sevgilim bir şey dediğinde yalan söylemiş gibi geliyorsa ya da bir yere gittiğinde ortamda beni rahatsız edecek biriyle bir şeyler yaptigini hissediyorsam , bunu ona yakistirdiysam zaten kanıta gerek yok..bizim ilişki sacma bir yere evriliyor demektir.
Sevgililerim de beni asla kiskanmaz çünkü yüzde bin dürüstümdür. Ülkeden göç edecek eski sevgilime saat almak istemiştim, hatıra olsun diye:) yarı maasimla çok güzel bir saat alıp o zamanki sevgilime gostermistim mesela. Çok beğenmişti, 'kumral ya yakışır bu renk ona' diye yorum yapmıştı
Ya da eski sevgilimin attığı şiiri gören sevgilime inkar etmek yerine bunun kötü bir şey olmadığını,insanların bazen bunu yapabileceğini, biz de bir gün ayrılsak beni hatırlatan bir şey gördüğünde bana yazabilecegini söylemistim, sonrasında içi huzursuz diye ex ile konuşmak istemisti, 'bu sehre gelecekmissin,benim otelde kal' diye güle güle telefonu kapatmıştı
Bilmiyorum benimki genişlik ve gavatlik arasinda bir yer mi :) ama bu durumdan çok memnunum. Ben de kimseyi kiskanmam, sevgilim benden once mutlu bir ilişki yaşadıysa onun adına mutlu olurum. Asıl kızı kotuleyip geçen zamanına lanet okuyan bir tipse sogurum:))
Abartıyorsunuz.Cevaplarınız için teşekkür ederim
Mesela Fotograf paylaşmasını kıskanıyorum istemiyorum kendimde paylaşmam onunla beraber olanları çok nadir paylaşırım abartıyormuyum ?
O exin hediyesini beğenen Türk'tü, Adanali'ydi hattaBu hikayedeki kahramanlar Türk olamaz değil mi?
Eşime sordum sevgilimle hala konuşuyor olsam ve kendisine hediye alsam ne derdin diye cevap bile vermedi.Sonra boşanirim diyor.
Eşimin ortalamaya göre kiskanç olmadiğini düşünüyorum.Yok foto koyma, onu giyme, buraya gitme, oyun oynama, erkek arkadaslarinla gorusme vs yapan biri değil.
Son sevgilim ben internette paylaşırım,fotoğrafı cikartirim diye çektiği fotolarimda arkadaki insanları siler, ışıklarla oynardıCevaplarınız için teşekkür ederim
Mesela Fotograf paylaşmasını kıskanıyorum istemiyorum kendimde paylaşmam onunla beraber olanları çok nadir paylaşırım abartıyormuyum ?
Selam Kızlar Fikirleriniz Merak ediyorum ?
Sevdiginiz adamı kıskanmak sevgidenmi yoksa kendinize olan özgüvensizliginizdenmidir ?
O exin hediyesini beğenen Türk'tü, Adanali'ydi hattaex arapti, kaçak yollardan Avrupa'ya gidecekti botla. Beni arayıp haber vermişti, ben de cidden çok üzüldüm, hem endişelendim de yani normal yollardan gitse neyse.
O duygu durum yoğunluğuyla sevgilimi aradım,o da dedi 'yaaaa, kıyamam. Ben bile kötü oldum, üzülmüşsündür. Gel bize istersen'
Ama işin ilginci bu çocuk iddiasına göre eski sevgilileriyle hep 'ne giydin, niye telefonun meşgul kimle konuşuyordun, nereye gideceksiniz ' kavgası edermiş.
Belki benden sonraki sevgilisiyle de yine kıskanç bir adam olmustur . Bilemeyeceğim
Herkesin mizacı farklı, seven kıskanır diye düşünen de var, ben de kıskanç değilim, yetişkin olduğumda evlendim zaten :))) ama eşimle benim çocukluk aşklarımız oldu, ortaokul lisede ne kadar flört edilebilirse o kadar, elde pamuk şeker parkta sallanırken yaşanılan aşklardanBen de kimseyi kiskanmam, sevgilim benden once mutlu bir ilişki yaşadıysa onun adına mutlu olurum. Asıl kızı kotuleyip geçen zamanına lanet okuyan bir tipse sogurum:))
Aşırı abartıyorsunuz, sanki tüm dünya sizin sevgilinizin peşinde yani bide eve kapatıp kapı altından besleseydinizCevaplarınız için teşekkür ederim
Benim göç eden eski sevgilim dünyanın en tatlı ,en iyiniyetli insanıydı ama yaNabza göre şerbet vermiş sanirim.Özünde o duruma tepki vermeyecek Türk erkeğe inanamadim cunku.
Dedigim gibi eşim asla nereye gittin, ne giydin, kimle kavgasi etmez ortalamaya göre kiskanc degil denebilir ama "eski sevgili" durumlari kirmizi cizgisi galiba adamin
Benim göç eden eski sevgilim dünyanın en tatlı ,en iyiniyetli insanıydı ama yayenisi de bilirdi çocuğa çoook değer verdiğimi, ama artik aşk gibi değil de amcaoglum olarak gördüğümü. Tam ayrilma surecimde iş arkadaşıydık çünkü. İçimde biraz aşk kalsa asla ayrılmazdim yani,bilirdi.
Belki bunun rahatlığı vardırBir, bir buçuk sene falan beraberdik, hiç sınırıni aştığına tanık olmadım.
Ama ne zaman onu bıraktım, başka biriyle mutlu ilişkiye başladım, o zaman özüne döndü,bana musallat olduAdanayi geç tüm Türk erkeklerinden soğuttu beni . O yüzden ABV diyorum, belki de dediğin gibi içinden geçen başkadır.
Ama o ya da bir baskasi, rol ya da gerçek. Asla kıskançlık tartışması yaşamadım, yasamam da heralde bu saatten sonra
eşinin de hassas çizgisi demek ki, ne hediye Alacan ekslere:)Butun eski sevgililerimin hepsine icimde aşk besledigimi dusunmuyordur bence eşim oyle olsa evlenmezdi.
Bilmiyorum ne anlamda rahatsiz olur, ne anlamda rahatsiz olursun diye sormadim.
Herkes kendi sinirlarina göre biriyle birlikte olursa tartişma olmaz. Rahatsiz olan zaten birlikte olmaz. Esim de kavga etmezdi mesela eski sevgilime hediye alsam, boşanirmiş.
eşinin de hassas çizgisi demek ki, ne hediye Alacan ekslere:)
Ben yıllar sonra eksin göç ettiği ülkeye gitsem çoluk çocuk görüşmek isterdimama maalesef beni tanıyan -haliyle nefret eden- bir akrabasiyla evlendi o kız izin vermez. Ama benim gelecekteki kocam kesinlikle tamam derdi, eminim yani:)
Bu arada baska bir şey söyleyeyim; babam gençlik yıllarında birkaç ay süren bir evlilik yapmış, sevdiği bir iş arkadaşınin kızıyla. Yıllar sonra kadının yeğeni dedesiyle- haliyle dolaylı olarak babamla iş arkadaşlığı geliştirmiş. Evlenirken de davetiye gonderdi,annemle gidip altın taktılar
Hiç meselesi bile olmadı, kırk sene öncenin olayı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?