- 14 Eylül 2020
- 135
- 92
- 48
- Konu Sahibi _Feslegen_
-
Aşırısı özgüvensizliktir. Onu kaybetmekten korktuğun için saçmalarsın, hayatına müdehale edersin, sürekli ona karışır kavga çıkarırsın bu da güvenmediğini gösterir.Selam Kızlar Fikirleriniz Merak ediyorum ?
Sevdiginiz adamı kıskanmak sevgidenmi yoksa kendinize olan özgüvensizliginizdenmidir ?
Kıskançlık konusuna bağlı deyip politik cevap vereceğim
Bana göre özgüvensizlik.
Ama karşidaki kiskandiracak ne yapiyor, kiskançligi oluşturan mevzu ne ona da bakmak lazim.
Neyini kıskandığınıza göre değişir. Eğer kız arkadaşları ve iş arkadaşlarından kıskanıyorsanız hem sevgiliye hem de kendinize güvensizlik vardır
Aşırısı özgüvensizliktir. Onu kaybetmekten korktuğun için saçmalarsın, hayatına müdehale edersin, sürekli ona karışır kavga çıkarırsın bu da güvenmediğini gösterir.
Kontrol etme isteği+ öz güven problemi
Bence ikisinin ortak karisimi zira sevgi olmayinca ozguven sorunu bile olsa kiskanclik olmuyor
Öz güvensizlik.
Cevaplarınız için teşekkür ederim
Mesela Fotograf paylaşmasını kıskanıyorum istemiyorum kendimde paylaşmam onunla beraber olanları çok nadir paylaşırım abartıyormuyum ?
Bence bu baya abartı sosyal medya kullanan çoğu kişi artık her şeyi paylaşır oldu. Kimse resim paylaştı diye ona yükselecek değil.Cevaplarınız için teşekkür ederim
Mesela Fotograf paylaşmasını kıskanıyorum istemiyorum kendimde paylaşmam onunla beraber olanları çok nadir paylaşırım abartıyormuyum ?
İşte tam bu noktada '' neden istemiyorum? '' diye sormalısınız kendinize. Kıskanıyorsunuz ama neden? O fotoğrafa bir kız yorum yaparda karşılığını alır diye mi korkuyorsunuz? Sonuç aslında söylediklerimize varıyor kaybetme korkusu maalesef. Ben karışmam şahsen bana da karışmasına müsade etmem. Zaten sosyal medyayı ya hiç kullanmayın bence ya da bırakın istediğini paylaşsın. Benim fotoğraflarım çoktur instagramda ama tek bir kişiye bile cevap vermem. Sosyal medyadan beğensem bile biriyle tanışmam. Bana yazan kaç kişiye yazmıştır diye düşünürüm hep. Görüşeceksem biriyle bu gerçekte olmalı.Cevaplarınız için teşekkür ederim
Ben sevgidendir diyorum ama eğer aşırı bir kıskançlıksa bu artık özgüvensizliğe giriyor. Herşeyin aşırısı zarardır dozunda olması en güzeli.Selam Kızlar Fikirleriniz Merak ediyorum ?
Sevdiginiz adamı kıskanmak sevgidenmi yoksa kendinize olan özgüvensizliginizdenmidir ?
Sizin ki bariz özgüvensizlik ve bencillikCevaplarınız için teşekkür ederim
Bu yorumunuza göre cevap özgüvensizliktir, eş/sevgili/nişanlı yerine göre kıskanılabilir gerçi saçma hareketler yapıyorsa ben de kıskançlık değil de sinirlenme duygusu vuku bulur ama fotoğraf paylaşıyor diye veya herkesten kıskanma kıskananın kendisiyle ilgili bir sorundur, böyle bir kıskançlığı sevgiden deyip normalleştirememCevaplarınız için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?