Acaba arkadaşı aradı da bak yanimda kim var dedi de teli benimkine verdi de benimki de o kızla öylelikle mi konuştu
Haklisiniz. Aslen onun karşısında kendini ezdirmeyen bi kız var ama aynı şeyi o da bana yapmaya çalışıyor tabi ki onun ki farklı kulvarda. Şöyle ki hayatinda kiskanilmamis hiç ve benim için çok doğal bir kıskançlık onun için çok sasirilcak bir şey haline geliyor nasıl yani bunun altında ne aradin nasıl olur da bunu yanlis anlarsin tarzi dönütler alıyorum.Hakaret ettiği kızla telefonda gecenin bi yarısı konuştuysa hakkını vererek kavga ederim bi zahmet.
Kavga çıkacak diye çok ürkeksiniz, böyle düşüncelerinizi bastırırsanız ilerde çok ezilirsiniz.
ki Aslinda gece yarisi degil konusma
Daha dogrusu vakti hakkında bir konuşma gecmedi.. sanirim arkadasinda kaldigi zamanlar dedigim icin böyle anlaşılmasına yol açtım.
Bu arada mesajıma cevap geldi : ben o kızı ne aradım ne sordum arkadaşım onunla gorusuyor watsaptan felan ara sıra ve o gün telde konuşuyorlardı teli bana uzattı hayır seninle konusamam sen k..sın mı diyecektim hal hatır soruldu kapatıldı 1sene önceki mevzuyu tartistigimiza inanamıyorum. K..sa başkasına k... ben kendimi bildkten sonra benim için liseden bi arkadaşım ayşe neyse Ahmet neyse o da o. Sen de bil artık beni.
@huzurgizemmm bollywood hastasiyim :)
Bazı Hint şarkılarını ezbere bilirim bazı filmler var ki 4-5kere izledim
gerçekten bana yapmış olduğu en ufak bir sadakatsizliğini görmedim çok şükür. bu açıklamadan sonra da uzatmadım :)
@huzurgizemmm veer zaara benim en favorim :)
P.k da harika bi film.
Her çocuk özeldir'i de çok begenirim
Aslında tekrar izlemelerim şöyle oluyor bi kendim izliyorum bi de arkadaşlarıma tavsiye ediyorum o zaman hadi izleyelim diyolar
2.baski 3.baski :) :) derken ezberliyorum nerdeyse
Kesinlikle ya kendi sesleriyle olmalı :)
Sana bi şey anlatayım da gül. Ben bu ilişkimden önce 4ay bi Hintli çocukla yazıştım hatta pasaport çıkarttı gelecekti sonra kavga ettik yarım yamalak ingilizcemleyani neredeyse Hindistana gelin gidecektim
Çocuk hem sempatik hem zengindi gittii gitti
normalde 7/24 yazan adam bi tv kanalinda calismaya basladi 3gunde 1yaziyo ariyo soruyodu cok yogunmus ben de dedim bana vaktin yok . Çünkü 1msj atmak saniyesini alır nolcakti ara sıra "how are you" deseneden kavga ettiniz çok yoğunmuşunmuşgelir ayakyazık olmuş bence kısmet gerçi
normalde 7/24 yazan adam bi tv kanalinda calismaya basladi 3gunde 1yaziyo ariyo soruyodu cok yogunmus ben de dedim bana vaktin yok . Çünkü 1msj atmak saniyesini alır nolcakti ara sıra "how are you" dese