kıskançlık sardı beni:(

aashiqui

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
133
104
33
3yila yakın bi ilişkim var ki yakın zamanda kısmet olursa evlenicez. Öncelikle şöyle söyleyeyim Çok sosyal bi insan bir sürü arkadaşı var sağlam dostlukları var. Yıllardır çalışma ortamı gormus (26yaşında) benimle ilişkiye başladıktan sonra biraz arkadaş buluşmalarını felan azalttı. Ve çok güvenilir biri. Bana çok aşık buna da eminim. 2kere ayrıldım zamanında ikisindede gurur felan dinlemedi bırakmadı beni . Ben çok kıskanç ona bakarak biraz daha dar gorusluyum . Samimi kız arkadaşları da var 2tane ikisiyle de tanıştım zamanında ikisi de pırıl pırıl insanlar onlarıkiskanmiyorum
Ama vibundan 1bucuk yıl önce şöyle bir şey olmuştu
Facede bi kız aratmis kıza baktım çok güzel ve benimle aynı meslekten. Ve benimkiyle aynı liseden mezun olduğunu gordum bilgilerinden. Sordum bu arattığın kız kim diye o da liseden sınıf arkadaşım atanmış mi diye baktım Dedi. En yakın arkadaşına (halen gorustugu kankası) çok çektirdi bu kız çıkma gibi bir durumları oldu dedi sonra kiz kaş.. ggibi bi yol izledi felan dedi. Neyse 1bucuk yıl geçti ustunden kızın adı bir kere bile geçmedi
Bugün bana atanamazsan özelde kendine farklı alanlar yarat bak x bi sertifika almış sen de alabilirsin iyi bi kolejde su an felan dedi ( x : o yukarıda bahsettiğim kız)
Ben de dedim ki hayır ben atanmak istiyorum başka bi branş dusunmuyorum da sen o kızla ne zaman konuştun dedim. Taa 1yil oldu ya dedi telde konuştuk ben arkadaşımda kalmıştım ya o gün dedi (yukarda bahsettiğim çocukta kalmıştı geçen yıl bir iki gün)
(ahhh kahretsin ki o an kıza k... dediği aklima gelmedi. Kızla konuşmasına takildim o an ve tepki de gosteremedim çünkü bana güven ben sana en ufak yanlış yapmam bana guvenmeyi öğren der. Kiskandigim bir şeyi dile getirince de kavga çıkıyor nasıl guvenmezsin ya nasıl yanlış anlarsın der sinirlenir olayın aslını anlatır uzun bi kavgadan sonra duzeliriz.Ama artık çok yıprandık dile getirince ne tepki vereceğini bilmiyorum. Bu arada biraz kültür farkı var şöyle ki kendisi Bulgaristanlı bense anadolunun bayaa bi bağrından...

Hayir kizin num felan yokki faceden aratiyo sonra nedense evde degilde ark kaldigi bi gun kizla oonuyo num nerden.geldiyse birde sana soylemiyo biyle boyle oldu diye 1.sene sonra konu arasina sıkıstiriveriyo ...

Kavgada ederim buyukte ederim kusurada baksin bi zahmet ...

Ben bu konularda fazla kati olabilirim ama bana hic masumane gelmedi nedense ??

Valla dayanamadım mesaj attım sabah okusun. Madem ssenin eşin olacağım bilmek hakkım diye dusunuyorum o kiza zamanında k.. dediğin halde neden konuştun bi açıklama istiyorum dedim. İçimdeki kurtla yaşamaktansa sonucu ne olursa olsun yarın napayim :KK64:

Acaba arkadaşı aradı da bak yanimda kim var dedi de teli benimkine verdi de benimki de o kızla öylelikle mi konuştu

Olabilir ama ben olsam bunu kafamda buyutmek yerine erkek arkadasima guvendgim ve bunun zedelenmesini istemedgimi belirterek sorardim ..

Asil cevabi o biliyor cunku ..

Hakaret ettiği kızla telefonda gecenin bi yarısı konuştuysa hakkını vererek kavga ederim bi zahmet.
Kavga çıkacak diye çok ürkeksiniz, böyle düşüncelerinizi bastırırsanız ilerde çok ezilirsiniz.

Hakaret ettiği kızla telefonda gecenin bi yarısı konuştuysa hakkını vererek kavga ederim bi zahmet.
Kavga çıkacak diye çok ürkeksiniz, böyle düşüncelerinizi bastırırsanız ilerde çok ezilirsiniz.
Haklisiniz. Aslen onun karşısında kendini ezdirmeyen bi kız var ama aynı şeyi o da bana yapmaya çalışıyor tabi ki onun ki farklı kulvarda. Şöyle ki hayatinda kiskanilmamis hiç ve benim için çok doğal bir kıskançlık onun için çok sasirilcak bir şey haline geliyor nasıl yani bunun altında ne aradin nasıl olur da bunu yanlis anlarsin tarzi dönütler alıyorum.

Gecenin bi yarısı o k..... olan kızla neden konuşmuş madem? Ne konuşmuşlar? Yerinde olsam kavga ederdim, istediği kadar güvenmen gerektiğini, yanlış anladığını söylesin. Kıskançlığın güvensizlikle alakası yok zaten.

''Benim kıskandığımı bile bile neden gecenin bir yarısı başka bir kızla konuşuyorsun, üstelik k.... dediğin kızla? Öyle bi kızla bir gece yarısı ne konuşulur, neden bir gece yarısı akla bu tür bi kız gelir? Amacım tartışmak değil, güvensizlikte değil bu, sadece neden benim hoşlanmayacağımı bildiğin bir şeyi yaptın? Ayrıca neden benim bundan 1 yıl sonra haberim oluyor?'' diye sorardım ve bi daha bu tür davranışlar yapmaması gerektiği konusunda uyarırdım.

Bu arada aashiqui aashiqui bollywood seversin sanırım? İsmini çok sevdim :21:

ki Aslinda gece yarisi degil konusma
Daha dogrusu vakti hakkında bir konuşma gecmedi.. sanirim arkadasinda kaldigi zamanlar dedigim icin böyle anlaşılmasına yol açtım.
Bu arada mesajıma cevap geldi : ben o kızı ne aradım ne sordum arkadaşım onunla gorusuyor watsaptan felan ara sıra ve o gün telde konuşuyorlardı teli bana uzattı hayır seninle konusamam sen k..sın mı diyecektim hal hatır soruldu kapatıldı 1sene önceki mevzuyu tartistigimiza inanamıyorum. K..sa başkasına k... ben kendimi bildkten sonra benim için liseden bi arkadaşım ayşe neyse Ahmet neyse o da o. Sen de bil artık beni.

@huzurgizemmm bollywood hastasiyim :)
Bazı Hint şarkılarını ezbere bilirim bazı filmler var ki 4-5kere izledim :KK68::KK68:

ki Aslinda gece yarisi degil konusma
Daha dogrusu vakti hakkında bir konuşma gecmedi.. sanirim arkadasinda kaldigi zamanlar dedigim icin böyle anlaşılmasına yol açtım.
Bu arada mesajıma cevap geldi : ben o kızı ne aradım ne sordum arkadaşım onunla gorusuyor watsaptan felan ara sıra ve o gün telde konuşuyorlardı teli bana uzattı hayır seninle konusamam sen k..sın mı diyecektim hal hatır soruldu kapatıldı 1sene önceki mevzuyu tartistigimiza inanamıyorum. K..sa başkasına k... ben kendimi bildkten sonra benim için liseden bi arkadaşım ayşe neyse Ahmet neyse o da o. Sen de bil artık beni.

@huzurgizemmm bollywood hastasiyim :)
Bazı Hint şarkılarını ezbere bilirim bazı filmler var ki 4-5kere izledim :KK68::KK68:

açıklaması gayet mantıklı olmuş bi yanlışını görmediysen sorun etme bence :))

defalarca izlediğin filmler hangisi? ben fanaa, aashiqui ve veer zaara yı kaç kez izledim hatırlamıyorum :KK70:

gerçekten bana yapmış olduğu en ufak bir sadakatsizliğini görmedim çok şükür. bu açıklamadan sonra da uzatmadım :)
@huzurgizemmm veer zaara benim en favorim :)
P.k da harika bi film.
Her çocuk özeldir'i de çok begenirim
Aslında tekrar izlemelerim şöyle oluyor bi kendim izliyorum bi de arkadaşlarıma tavsiye ediyorum o zaman hadi izleyelim diyolar
2.baski 3.baski :) :) derken ezberliyorum nerdeyse

gerçekten bana yapmış olduğu en ufak bir sadakatsizliğini görmedim çok şükür. bu açıklamadan sonra da uzatmadım :)
@huzurgizemmm veer zaara benim en favorim :)
P.k da harika bi film.
Her çocuk özeldir'i de çok begenirim
Aslında tekrar izlemelerim şöyle oluyor bi kendim izliyorum bi de arkadaşlarıma tavsiye ediyorum o zaman hadi izleyelim diyolar
2.baski 3.baski :) :) derken ezberliyorum nerdeyse

hahaha :KK70: aynı şekilde ya kendimi gördüm :KK70: biz önce kız kardeşimle beraber izleriz, ardından her zamanki gibi çok beğenir ölür biter elaleme izletmeye başlarız :KK70: önce anne baba, sonra arkadaşlar :) hepsiyle beraber de bi kere daha izleriz tabi :deli: annemle babam hayatta altyazılı izleyemeyen insanlardı bollywood filmlerini izleyebilmek için altyazıya alıştılar :KK48: biliyorsun çok çok nadir dublajı olan filmler, gerçi dublajı olsa da altyazıyı yeğlerim :KK45:

Kesinlikle ya kendi sesleriyle olmalı :)
Sana bi şey anlatayım da gül. Ben bu ilişkimden önce 4ay bi Hintli çocukla yazıştım hatta pasaport çıkarttı gelecekti sonra kavga ettik yarım yamalak ingilizcemle :KK70: yani neredeyse Hindistana gelin gidecektim :KK70:
Çocuk hem sempatik hem zengindi gittii gitti:KK70::KK70:

Kesinlikle ya kendi sesleriyle olmalı :)
Sana bi şey anlatayım da gül. Ben bu ilişkimden önce 4ay bi Hintli çocukla yazıştım hatta pasaport çıkarttı gelecekti sonra kavga ettik yarım yamalak ingilizcemle :KK70: yani neredeyse Hindistana gelin gidecektim :KK70:
Çocuk hem sempatik hem zengindi gittii gitti:KK70::KK70:

neden kavga ettiniz ki gelir ayak :KK70: yazık olmuş bence kısmet gerçi:KK50:

neden kavga ettiniz çok yoğunmuşunmuşgelir ayak :KK70: yazık olmuş bence kısmet gerçi:KK50:
normalde 7/24 yazan adam bi tv kanalinda calismaya basladi 3gunde 1yaziyo ariyo soruyodu cok yogunmus ben de dedim bana vaktin yok . Çünkü 1msj atmak saniyesini alır nolcakti ara sıra "how are you" dese :KK70:

normalde 7/24 yazan adam bi tv kanalinda calismaya basladi 3gunde 1yaziyo ariyo soruyodu cok yogunmus ben de dedim bana vaktin yok . Çünkü 1msj atmak saniyesini alır nolcakti ara sıra "how are you" dese :KK70:

aklıma ''bi hi bile demedi'' repliği geldi :KK70: haklıymışsın ama konuşmak isteyen insana hiçbişey bahane olamaz belli ki yeni çevresine odaklanmış hayırlısı buymuş :)

X