- 20 Mart 2024
- 1.825
- 1.788
- 48
- Konu Sahibi Biordanbiburdan
Liseden sınıf arkadaşımla (6 yıllık) lise bittikten sonrada ilişkimiz hiç kesilmedi. Hatta mezun olduktan sonra çalıştığım iş yerine zar zor onuda soktum, işe çok ihtiyacı vardı..
O benden önce evlendi ve işten çıktı, sonra ben evlendim işten çıktım.
İkimizde evlenince araya bi kopukluk girdi ama şöyle, her hafta telefonla konuşuyorduk, özlediğimizde birbirimizi görüntülü arıyorduk..
Aramızda yarım saatlik bi mesafe var ama ben ona gidemedim o bana gelemedi..
1 ay önce falan kız birden aramamaya başladı, ben arıyorum sürekli meşgule atıyo, mesaj atıyorum cevap vermiyor. Çok meraklısı olduğumdan arayıp sormuyordum ama acaba ben mi istemeden birşey yaptım diye düşündüğüm için üsteledim.
En son dayanamadım son bi mesaj atıcam dedim ve ‘napıyosun hayırsız insan‘ yazdım. Cevap olarak bana bir paragraf yazmış… Şokşoşoklokşok oldum
Yüz yüze görüşemediğimiz için ben sözde arkadaşmışım.
Bi hakaretler bi gereksiz konuşmalar yaptı, cevap verdim ama engeli çoktan koymuş, havada kaldı mesajım.
Sizce kıza ulaşıp haddini bildireyim mi? Yoksa uğraşmaya değmez mi
O benden önce evlendi ve işten çıktı, sonra ben evlendim işten çıktım.
İkimizde evlenince araya bi kopukluk girdi ama şöyle, her hafta telefonla konuşuyorduk, özlediğimizde birbirimizi görüntülü arıyorduk..
Aramızda yarım saatlik bi mesafe var ama ben ona gidemedim o bana gelemedi..
1 ay önce falan kız birden aramamaya başladı, ben arıyorum sürekli meşgule atıyo, mesaj atıyorum cevap vermiyor. Çok meraklısı olduğumdan arayıp sormuyordum ama acaba ben mi istemeden birşey yaptım diye düşündüğüm için üsteledim.
En son dayanamadım son bi mesaj atıcam dedim ve ‘napıyosun hayırsız insan‘ yazdım. Cevap olarak bana bir paragraf yazmış… Şokşoşoklokşok oldum
Yüz yüze görüşemediğimiz için ben sözde arkadaşmışım.
Bi hakaretler bi gereksiz konuşmalar yaptı, cevap verdim ama engeli çoktan koymuş, havada kaldı mesajım.
Sizce kıza ulaşıp haddini bildireyim mi? Yoksa uğraşmaya değmez mi