kıskançlık fazlasıyla var bende hatta takıntı halinde sevgiilimden çok istediğim bişeyi başkaları zahmetsiz elde edince oluyo bu durum özellikle yardım almalımıyım ne dersiniz
Başkasının maddi ya da manevi bir şeyini kıskanmak, bence her zaman sağlıksız ve zararlı bir duygudur.
Kendimin olan bir şeyi ise, özellikle sevmediğim insanlardan sakınır, kıskanırım.
Eşya olarak değil, insan paylaşamamaktan bahsediyorum.
Sizin hissettiğinizin imrenme olmadığına eminsiniz değil mi?
Başkasının maddi ya da manevi bir şeyini kıskanmak, bence her zaman sağlıksız ve zararlı bir duygudur.
Kendimin olan bir şeyi ise, özellikle sevmediğim insanlardan sakınır, kıskanırım.
Eşya olarak değil, insan paylaşamamaktan bahsediyorum.
Sizin hissettiğinizin imrenme olmadığına eminsiniz değil mi?
Bu durumun sınırı çok önemli.
Dozunu bilidğimiz sürece bence zararlı değil.
Atıyorum eşimi ya da arkadaşımı ailesinden kıskanmam ama benimle olmaları gereken zamanı başkalarına ayırırlırsa deliririm.
Yani hayatlarındaki birine (aile hariç) kadın ya da erkek farketmez benden daha çok ilgi, alaka gösteriliyorsa, daha fazla zaman ayırılıyorsa o kişiyi boğabilirim bile.
Bu durumun sınırı çok önemli.
Dozunu bilidğimiz sürece bence zararlı değil.
Atıyorum eşimi ya da arkadaşımı ailesinden kıskanmam ama benimle olmaları gereken zamanı başkalarına ayırırlırsa deliririm.
Yani hayatlarındaki birine (aile hariç) kadın ya da erkek farketmez benden daha çok ilgi, alaka gösteriliyorsa, daha fazla zaman ayırılıyorsa o kişiyi boğabilirim bile.
bende öyleyim ama benim nişanlım psikolojimi bozarak annesinden bile kıskanmammı sağladı çünkü çooo aşırı aşırı düşkünnnn.. ve ban aresmen sen değersizsin annem en değerli diye hissettirdi o bana bunu hissettrdiği için kıskanıyorum çünkü çok abartı derecede annesine bağlı normal erkek gibi dozunda bağlı olsa asla kıskanmazdım önceden de ilişkim oldu hiç annesinin kıskanmadım tam tersi ben annesiyle oturmak gezmek isterdim ama nişanlım o kadar düşkünki annesinden soğuttu ve beni kıskanç yaptı