Kıskançlık hastalığı olanlar buraya

ben kıskanç değilim ama 1arkadaşım çok kıskanç bu gidişle nişanlısı onu bırakıcak gibi kıskançlığın aşırısı bence hastalıktır,tedavi edilmesi gereken 1vaka:1no2:

ya benimde eşim bana cok kızıyo aslında bu kıskançlıkmı bilmiyorm ama aile ve aktabalarıyla benden fazla ilgilenince kızıyorum onlara daha ilgili davranıyo bana öyle davranmıyor:bbo:

bende öyleyim..tüm gün oturup duşünüyorum nerde napıyo bana yalan mı söyledi diyee..sonra ona yansıtıyorum konusmalarımı..imalı şekilde konusuyorum cunku..nefret ediyorum bu durumdan

Bende çok aşırı kıskancım. hiçbiryere gitmesini istemiyorum. Elimde olsa eve kilitleyip dışarı çıkmasını istemiyorum (daha sevgiliyken) oda aynı benim gibi ve birbirimizi çok yıpratıyoruz ikimizde çok üzülüyoruz ama yine aynısını yapıyoruz.. Birdaha böyle davranmicamıza söz veriyoruz ama yine aynı .... o yüzden çok mutsusuz birbirimizide bırakamıyoruz:( başkasının oldugunu düşünmek bile beni çok kötü yapıyor onu çok seviyorum onunda sevdiğini biliyorum elimde değil kıskanıyorum bende deprosyon hapları kullandım sakinleştiriyor ama bu seferde robot gibi oluyorum hayattan kopuyorum resmen ne yapacağımı bilmiyorumsenağlamasenağlama Çok çaresizimmm

Ayy kızlar ben de aynıyım kendime bile şaşıyorum yani felaket anca yine kendim üzülüyorum sevgilimle kavga ediyoruz üzülüyoruz ne olacak nasıl kurtulacaz mafoldumben

Ayy kızlar ben de aynıyım kendime bile şaşıyorum yani felaket anca yine kendim üzülüyorum sevgilimle kavga ediyoruz üzülüyoruz ne olacak nasıl kurtulacaz mafoldumben

Kıskanmicaz desem kendimi kandırmıs olurum:) elimizde olan bişi diil ki istemeden kıskanıyoruz.. sabretmeye kalksam içim içimi kemiriyo o daha kötü:) içimi kemirmektense onu kemiriyorum :)) ama bizimkisi hastalık bence azı yarar fazlası zarar böyle yaparak kendimizi yıpratıyoruz.. bunu bile bile aynen devam:))

Bende çoğu zaman yaşıyorum kıskançlığı ve gerçekten çok yıpratıcı

aynı ben!! sevgilimle acayip kavga ediyoruz bu yüzden. sudan sebeplerle paranoya yapıyorum. bu halime şaşırıyorum, çekilmez olduğumu onaylıyorum. ama engel olamıyorum:kedi:

Kıskanmicaz desem kendimi kandırmıs olurum:) elimizde olan bişi diil ki istemeden kıskanıyoruz.. sabretmeye kalksam içim içimi kemiriyo o daha kötü:) içimi kemirmektense onu kemiriyorum :)) ama bizimkisi hastalık bence azı yarar fazlası zarar böyle yaparak kendimizi yıpratıyoruz.. bunu bile bile aynen devam:))

aynen, ona yansıtmayım deyince kafamdan 50 tane düşünce geçiyo acabalarla doluuuu!!! ondan sonra vazgeçip yemeye başlıyorum benimkinin beyninikaydirigubbakcemile3

ama dediğin gibi bile bile aynen devam. önlenemez süründüren bir hastalık busenağlama

ahh ahhh bende de var bu hastalıktan hemde daha bugün bitanesini yaşadım..o yanımda değilken kafamda neler neler kuruyorum kendi kendimi yiyorum biliyorum boşuna ama alıkoyamıyorum kendimi mafoldumben
Allah hepimizi kurtarsın bu dertten kızlar :Saruboceq:

Seven kıskanırda bizimki fazla sankikaydirigubbakcemile3 dün aynı şeyi yaşadım ve suanda da yasıyorum ona patlamamak için kendimi zor tutuyorum ama 1 saat sürmez herladehihoyyyt

Off kızlar yaa beni birtek siz anlarsınız.
Ya kendi kendime diyorum ki yapmıcam bir daha kıskançlık falan olmuyoo o anda sanki beynime kan sıçrıyo istem dışı wallamafoldumben
Ben de kendi kafam da kurarım bunun kurtuluşu yok mu yaaaa:gitme:

ya bende aşırrııı kıskancım dusunun halasının ogluyla ewlerı yapısık duvar duvara onun yanına gtmıycen dyorum..marketlerı war markete sen bakmıcaksın dıyorum ..evlerımız cok yakın kapıda araalarını grmeyınce hemen telfna sarılıp nerdesın ,napıon yalan soyluyon dıye kusuyorum..(halbukı ewde 4 erkek var) mtlaka bırıne lazım olup alabılır ..boyleee işte annem doktora gtrıyım dıyo ama dktor napcak içimden gelıyo benım ...

Back
X